gandalf Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 to chilli mě začíná poměrně zajímat, pokud by měl někdo vlastní osivo na příští sezonu rád bych se o kousků přihlásil..odměna jistá Já ti ho klidně pošlu i s radami co a jak. Stačí mi do SZ poslat adresu. Jen napiš, jak to má pálit /ale ono to je pekelný skoro všechno/. Jde o to, jak velký na to máš prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Můj oběd vypadá takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Zas tak zle to nevypadá :-)Bon apetit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 jj a výrazně lepší by to bylo kdybych místo masa na pánvi si už konečně pořídil gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Tak se to chystá: někdo už stačil sežrat anglickou, tak trochu domácího uzeného špíčku, jako základek čerstvý tymián, lehce podrcený v oleji nanešen na kuřecí stehenní řízky mezitím se vaří brambory na kaši... masíčko vloženo na pánev, trochu čerstvé bazalky k tomu Jo, a zapomněl bych témeř na polévku. Tu jsem klohnil včera, Taková všehochuť - Brambory, pohanka, pár velkých fazolí, mrkev, petržel, libeček a aaaa skvělá vyuzená klobáska od řezníka z Mořkova :-) Teď to jdu dokončit ....:-) Edit: Jak se tam vložila další fotka nevím :-( Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 já to zakončil takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) Tak jsem to zbaštil. Co dodat, jsem fakt dobrej !:-) Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 a máš na to umění zbroní pas?..i když tohle bych bez ostychu taky mohl dieta nedieta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Před 14 dny jsem měl u známých kachýnku s knedlíkem a měl jsem uhodnout z čeho je to zelí.Neuhodl jsem- bylo z cukety a báječné Zelí s cukety mám taky rád, je skvělé, ale ta dýně... ta dýně je podle mě ještě jiná liga. Pro mě je to možná taková nostalgická vzpomínka na prázdniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Já bych řekl, že lepší zelí je z kedlubnu. Ale je to věc názoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Před 14 dny jsem měl u známých kachýnku s knedlíkem a měl jsem uhodnout z čeho je to zelí.Neuhodl jsem- bylo z cukety a báječné Zelí s cukety mám taky rád, je skvělé, ale ta dýně... ta dýně je podle mě ještě jiná liga. Pro mě je to možná taková nostalgická vzpomínka na prázdniny. Já bych řekl, že lepší zelí je z kedlubnu. Ale je to věc názoru. a co teprve zelí ze ZELÍ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Já bych řekl, že lepší zelí je z kedlubnu. Ale je to věc názoru. Tak to mě připomíná další babičkovský jídlo. Když mně kdysi kamarád nabídnul kedlubnový zelí, tak jsem se nemohl ubránit dojmu, že jím pravou, moravskou kapustu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 a co teprve zelí ze ZELÍ ... To bych sem netahal. To by vydalo na paradni flame na 15 stranek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 To bych sem netahal. To by vydalo na paradni flame na 15 stranek. naopak libe, flámovat nechci, stačil mi pátek... jen jsem chtěl chlapce upozornit, že je tady alternativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Když flame, tak Bhůt Jolokia /1.000.000 SHU/. Právě jsem dokončil sladkou chilli omáčku /ananas, mango, brusinky, kiwi, med, bazalka, chilli Habanero ..../. Na nátlak jsem jí udělal "medium". Nakonec přibrousit se to dá vždy. Pro kumpány jsem do pár sklenic přidal víc chilli.Edit.: doplnění textu Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Zeleninu pod svíčkovou (mrkev + celer) do varné misky, osolit(případně okořenit dle chuti) a zalít vodou tak, aby byla zelenina ponořená (ona ještě pustí vodu, ale to nevadí). Navrch dáme maso dle chuti(vepřové, kuřecí, krůtí....nebo třeba filé, každé tomu dá příchuť). Dáme do trouby zhruba na 45 minut (pokud tam máte hovězí, doporučuju aspoň hodinu). Než se to udělá, uvaříme si brambory. Až je to hotové, maso dáme stranou, kobzole dáme k zelenině a rozmixujem. Vznikne bezva zeleninovo-bramborová kaše, k té přidáme to masíko a ...... baštíme. Můj dnešní oběd, variace na tento recept - použil jsem těstoviny, promíchal se zeleninovým pyré a maso je krůtí. Plus jsem dodal polníčkový a ledový salát . EDIT - 4 Brett - dobře Ty !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Za mě tedy pochvala !:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Nádhera k tobě bych chodil na oběd hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Koukám, že kulinárium se zvrhlo na dietickou poradnu. Chlapi, co jste dělali, že máte tak zhuntovaný vnitřky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 ja mam vnitrek v pohode..jen venek musim dostat do mensiho krunirku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se