vojt Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Pekený, ale nádherný. Jsou tam Habanero Red /340.000 SHU/, Habanero Savina Red /540.000 SHU/, Jolokia 1.000.000 SHU/, Bihops Crown, Jamaican Yellow, najde se i Trinidadský škorpion Butch T. Průběžně testuji /nejen na sobě/, už jsem přišel o několik přátel. Na všechny se dostane. Asi je budu posílat v čerstvém stavu, protože jsou nádherný /jako mamba/. Edit.: ježíšmarjá já zapomněl v boudě hodinky gandalfe, s tím by se dal udělat kůň vindaloo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Možná celej místní hřebčín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Včera večer jsem si odložil krůtí prsa do marinády ze soli, pepře, kurkumy, tymiánu a oleje olivového.....dnes k tomu jen přidal mrkev a cibuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Včera večer jsem si odložil krůtí prsa do marinády ze soli, pepře, kurkumy, tymiánu a oleje olivového.....dnes k tomu jen přidal mrkev a cibuli. Ty ses minul povoláním,Ty jsi měl být kuchař.Včíl habych vyplenil ledničku,jsem dostal hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Ty ses minul povoláním,Ty jsi měl být kuchař.Včíl habych vyplenil ledničku,jsem dostal hlad přesně... taky mě ta dohnala k ledničce... a zase je životospráva v perdééli pane hrábě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Tak zlý to nebude, jsou tu jiní machři. Třeba Brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Když to tak sleduju, tak se skoro stydím napsat co jsem dneska vařil. Protože jsem včera pekl kachnu, tak jsem dneska obral zbytky masa /menší 1/2/ a udělal "kočičák". Šlo to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Když to tak sleduju, tak se skoro stydím napsat co jsem dneska vařil. Protože jsem včera pekl kachnu, tak jsem dneska obral zbytky masa /menší 1/2/ a udělal "kočičák". Šlo to díky za tip, název kočičák jsem neznal, ale pobavil mě natolik, že jsem si ho vygooglil a co nejdřív si ho udělám 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Tak zlý to nebude, jsou tu jiní machři. Třeba Brett Gille, v Tobě mám velmi silného konkurenta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Hmmm, dnes jsem měl naprosto vynikající hovězí líčka na víně s karlovarským knedlíkem... A husí paštika jako předrkm taky nebyla špatná. Minimálně ty líčka se musím naučit vařit, bez těch nemůžu být! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 A další z řady zelených variací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 A další z řady zelených variací copa je to? a kde je maso?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Maso (mleté) je ukryté v těch brknedlících. Je to taková směsice toho, co lednička dala. Nicméně kombinace knedlíků a restované cukety se ukázala být velmi životaschopná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Gille, v Tobě mám velmi silného konkurenta :-) Tož to ani náhodou, na Tebe (nebo třeba Kamila, Gandalfa a další) nemám. Ale baví mne vaření, to zase jo...sice jsem někdy jak Babica, ale snažím se, abych nebyl. Ono je to těžší v tom, že třeba když dělám špenát, tak čerstvej mi kluk nemůže, mám vyzkoušenou jednu značku z x mražených, kterej mu nic nedělá, takže prostě použiju ten.....i když z čerstvého ( s kapkou másla - které zase nemůže zbytek rodiny, alergie na mlíko a laktózu vůbec ) by to bylo lepší. Vařím tak, aby to nikomu u nás doma neublížilo a zároveň to vypadalo dobře a chutnalo to. Nebo se o to alespoň snažím. Nejvíc mne štve, že to, co uvařím, sám nesmím jíst, kvůli té slinivce. I ochutnat se někdy bojím . Ale o to víc mne pak těší, když vidím famílii, jak se na to vrhne a nezbude .... však to znáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Zkus místo špenátu mangold. Příprava je stejná - spařit, posekat nahrubo a na cibulce podusit. Případně podle chuti přidat kmín, muškátový květ, česnek ...... Mléko ani máslo netřeba. Já mám "na poli" 7 rostlin a tím lupáním zásobuji známé. Bezva jsou i závitky se sýrem v těch listech, mangoldový závin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 bezva, díky za tip. Uvidíme. Fakt spíš spočítám, co mladej smí jíst, než co nesmí, takže vaření je občas docela pakec. Nejvíce mne dokáže naštvat, že vařím z již vyzkoušených potravin a mladej se najednou osype...tak pátráš a zjistíš, že "nová, vylepšená receptura"......a rázem musíš dotyčnou potravinu vyřadit z jeho jídelníčku. Mám takovej test, že než něco "nového" použiju, potřu mu tím kůži na ruce a trošinku okolo pusy. Jakmile to místo trochu zarudne( tak do půl hoďky) , prostě to nesmí. Vřele doporučuji tento test provádět všem alergikům !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Fazolky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Fazolky Trenčianský párok s fazul'ou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Heinz Barbecue fazole a nějaký maďarský salám. Poslední dobou tíhnu k takovým jídlům, které trvá méně času uvařit, než sníst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2011 Heinz Barbecue fazole a nějaký maďarský salám. Poslední dobou tíhnu k takovým jídlům, které trvá méně času uvařit, než sníst. já se zase poslední dobou vracím ke klasice a jednoduchým jídlům, dneska jsem si ve vývařovně třeba dal párek v sýrovém těstíčku a brambor, ta moje na mě koukala jak z jara:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se