Tom4 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) Ha, makronky, není to tak složitý, ale znám spoustu bydlenek co mě nenávidí protože mně to de a jim to nejde když budu stíhat upeču taky, ale neslibuju, mám nějaké ježdění o víkendu. Včera jsem dělal sushi domácí na přání paní domácí. Průšvih je, že to zachutnalo i dítku, takže příště toho budu rolovat asi více. Upraveno 21. května 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Ja makronky moc nemusim, ale doma to porad kupujou za nekrestanske penize. Takze by nebylo spatne je umet, ale pockam na rady a triky po challange. Dneska zkousim upect hovezi rib eye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Luxusni koleno, ja mam chilli con carne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Jedete bombice, hoši! U nás jen jednoduše kuřecí steaky s uzenou paprikou a bramborový salát s nakládanou cibulí, japan.mayo, řeckým jogurtem a pažitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 to carne vypada supr, ja teda prasacky na nacosky jeste davam zapict cedar, aby to bylo echt mexicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Jsem si koupil pánev původně na volský oka, štvalo mě jak to mám furt tak nehezky rozlezlý. No tak ty budou někdy příště, dneska to chtělo něco sladkýho. Recept hýr https://brno.rozhlas.cz/vlacne-livanecky-s-jablky-6707141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Je.at makronky (sorry Maxeli) My jeli nejvic ceskou klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) Naprostej souhlas. Yebat! Strašná pr*ačka. Na papíře to vypadá cajk, ale ani howno. Už čekam, až uschnou. Potvory. Pak jdou do trouby. Krémy taky hotovo. Ufff. To sem si zas vymyslel věc. Upraveno 23. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Ted ti to vyleze z trouby placate a je to na provaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Pro znalé cukráře to bude easy... copa tady páně Maxel při první várce jaxi nedomyslel ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 To není kondom, tady se musí špička odstříhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 hodim Vam do toho vidle tastisckama, nevypada to sice nic extra, ale ta chut je paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Buď v klidu, rozhodně lepší, jak todle F’ckin hell. Makronky v edici rozlámané cookies s vyteklou náplní. Sru na to, jdu si udělat Momofuku bůček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Krasny disco susenky mas, aspon s tim nebylo moc srani.. si predstav delat treba makronky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) Jo. To by mě asi vodvezli. . . . . . Sranda stranou. Todle je vážný téma. Sem z toho dost nasranej. Zkušenější... co se(m) posralo? Upraveno 23. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Tak vám do té vysoké kulinařiny hodím vidle a to doslova, kamarádi sekali trávu na zahradě a pekli buřty, já k snídani KSV - knedliky s vejci, to jsem měl asi naposled za Husáka, no dalo se to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) Knedlíky s vejci mám rád, ale né takhle upražený Víc vajec a vejce vláčný. Upraveno 23. května 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se