Návštěvník Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 tak jsem to taky dneska rozjel: Jehněčí ramínko na víně s rozmarýnem a yzopem. K tomu pomlaskávám Lahofer RR 2009 pozdní sběr. Jsem spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tak já jsem dopadl takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 dneska bude řízek, mám(e) na něj chuťminulou neděli byla home made china a včera jsem objevil manu nebeskou, cukrárnu s úžasnými italskými dortíky, panna cottou, todle je limetkový dort, zdálo se mi o něm i v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Vyzerá a určite chutí to perfektne dneska bude řízek, mám(e) na něj chuť minulou neděli byla home made china a včera jsem objevil manu nebeskou, cukrárnu s úžasnými italskými dortíky, panna cottou, todle je limetkový dort, zdálo se mi o něm i v noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tak foto tej sviečkovej. Dopoludňajší výsledok varenia, ale dávam to až teraz, lebo som ho hned po fotení musel zjesť( zožrať) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 kdyby ten knedlíček byl trochu nažloutlý od domácích vajíček bylo by to skoro dokonalé..nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Musím sa priznať, že knedlík nie je domáci. Máme neďaleko v meste výrobňu, takže aj v nedeľu je čerstvý. Keď som ho niesol domov, ešte bol teplý kdyby ten knedlíček byl trochu nažloutlý od domácích vajíček bylo by to skoro dokonalé..nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dnes jsem ukuchtil stehýnka na tymiánu, bazalce, paprice (stehýnka byla den naložené v soli a pepři a olivovém oleji ) + šunkové šťouchané brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Rojo : Nezbylo něco, dnes mám nucenou dietu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Vyzerá to fajne a určite je aj luxusná chuť s tými prísadami Dnes jsem ukuchtil stehýnka na tymiánu, bazalce, paprice (stehýnka byla den naložené v soli a pepři a olivovém oleji ) + šunkové šťouchané brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Rojo : Nezbylo něco, dnes mám nucenou dietu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tak u nás jen zbytky ze včera : Bramborový knedlík,červené zelí a uzená krkovička včil jdu na chlebíčky bo máti má narozeniny(85) tak se těším na lososový a taky s tresčími játry.Asi se zase přežeru a bude mi špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Já četl vegetariánského, teď jsem tam viděl to prase... Klíd já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Něco na večer k telce. A prdím na vás, zelená je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 A prdím na vás, zelená je dobrá Ta tvoje je hnusná, dělá se mi z toho šoufl. Asi ti to smažu. Mám tady výsledek včerejší přípravy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Musím to vyskúšať na budúcu nedeľu. Vyzerá to veľmi chutne Ta tvoje je hnusná, dělá se mi z toho šoufl. Asi ti to smažu. Mám tady výsledek včerejší přípravy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Nepoľav vo svojom ťažení, nakoniec si všetci zvyknú na tvoju zelenú Něco na večer k telce. A prdím na vás, zelená je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 sice OT ale Robo jestli takhle budeš komentovat každý psot tak to je na ránu kladivem, důvod honit příspěvky do prodejní sekce nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 a dnešní řízeček... a včera objevená cukrárna dnes znovu... a co bych byl za magora, kdybyh se to nepokusil vyfotit i s hodinkami, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Nepoľav vo svojom ťažení, nakoniec si všetci zvyknú na tvoju zelenú evidentně máš potřebu mít nejvíc příspěvků denně, ale by nestálo za to, zamyslet se nad kvalitou a přínosem toho kvanta..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se