Návštěvník Tada Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Vyapdá to solidně, skoro jako sekaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Chlapi pečete si někdo v domácí pekárně? Já celkem často dělám chleba ze směsí nakoupených v NDR, kde je velký výběr, velmi dobrá cena a hlavně výborný výsledek. Kupuju v NDR Bauernbrot, pytlík za 0,39?, výsledek skvělý. Přidávám do toho trochu chlebového koření (http://www.koreni.cz/detail.php?pid=519), případně dyňové loupané semínko, pinie, lněné semínko. Dobrá je taky trocha olivového oleje nebo místo 1/3 vody přidat podmáslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Kupuju v NDR Bauernbrot, pytlík za 0,39?, výsledek skvělý. Přidávám do toho trochu chlebového koření (http://www.koreni.cz/detail.php?pid=519), případně dyňové loupané semínko, pinie, lněné semínko. Dobrá je taky trocha olivového oleje nebo místo 1/3 vody přidat podmáslí. Dělám to nemlich tak. Je možno přidat i dýňový olej /zásobuje mně kamarád z rakous/. Ostatně ten je výborný i do salátů a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Schnitzel mejdan... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Dal bych si, jsou pěkně propečený ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Schnitzel mejdan... já bych v tomhle vláknu zakázal fotky:-) čím teď ukojím svoji chorobnou touhu po řízku?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Dnes jsem dělal něco jednoduchého... Na WOKu osmahnu mletou mix, pouze osolím a opepřím. WOK je záměrně - není potřeba oleje, mletá pustí celkem dost vlastního omastku. Uvařím těstoviny (nejlépe fusilli apod.), nakrájím rajčata, papriky (kvůli barevnosti balení "trikolora"), nastruhám sýr. Vše pak smíchám ve velkém pekáči a hojně použiji koření oregano. Nešetřím, mělo by být v jídle cítit. Nakonec v předehřáté troubě na 200 C zapéct po dobu cca 40 minut. Já to nechávám déle, mám rád křupavou "kůrčičku". Kolik čeho dát nepíšu záměrně - každý podle své chuti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 No máš to moc pěkný,hned bych Ti to sežral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Schnitzel mejdan... Ne abys je ukazoval Milisovi, mohl by ti je sežrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Lehká snídaně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Lehká snídaně. Todlencto vás všechny jednou zabije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 Todlencto vás všechny jednou zabije. A tebe zabije chlast, tak kde je nějaká spravedlnost, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2011 A tebe zabije chlast, tak kde je nějaká spravedlnost, co? To je aspoň důstojná smrt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Nedeľa- 12.00- obed- kuracie na grile so zeleninou. Aranžovala manželka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Nádhera. Fakt. To já jsem dnes zase dělal chilli con carne, ale místo hovězího jsem dal vepřové. K tomu tortily. Podle mně to mleté vepřové není na škodu. Ale trochu mi "ujela ruka" s chilli a byl jsem nazván travičem. Odpoledne se chystám udělat na kameni stejky, opeču k tomu patizony a kozí rohy /možná i rajčata/. Snad to stihnu vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Tak sem s tými fotkami. Tie jedlá čo píšeš mám rád, tak foť to ako ja hneď na začiatku, aby potom už nebolo neskoro a bolo vôbec čo odfotiť Nádhera. Fakt. To já jsem dnes zase dělal chilli con carne, ale místo hovězího jsem dal vepřové. K tomu tortily. Podle mně to mleté vepřové není na škodu. Ale trochu mi "ujela ruka" s chilli a byl jsem nazván travičem. Odpoledne se chystám udělat na kameni stejky, opeču k tomu patizony a kozí rohy /možná i rajčata/. Snad to stihnu vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Všem labužníkům nemůžu nedoporučit skvělou kuchyni v Katánii. Jsem tu už šestý den (s třídenním přerušením v podobě pobytu na Stromboli) a zatím každý jídlo stupňuje můj kulinářský zážitek. Pokud by sem někdo mířil poprvé, tak rozhodně doporučuju navštívit místní vyhlášený rybí trh. Má otevřeno denně mimo neděle a už jenom ta atmosféra je zážitek. Ve středu jsme tam za 10 eur koupili 3 velký stejky z mečouna a připravili je podle místního receptu: naložený v olivovým oleji, do toho bazalku, kapary a černé olivy. Nechat hodinu, dvě uležet a pak prudce opéct (cca 3 minuty po každé straně). Jako příloha pečivo. Vynikající. Mečoun (pesce di spada) je vůbec preferovanou rybou jak na Sicílii, tak v Kalábrii.Z dalších lokálních záležitostí nepropásněte Pastu alla Norma (lilek, domácí těstoviny a tvrdá, strouhaná ricota) nebo vyloženě lokální formu "fastfoodu" - arancini. Je to zajímavá záležitost - taková smažená rýžová špička, plněná masovo-rajčatovou směsí se sýrem, nebo směsí hub, květáku, sušených rajčat, sépií, atd. A může být i sladká. Je to fakt hrozně dobrý a cena není špatná - cca 1.50 euro.A poslední doporučení. Rozhodně si nenechte ujít zdejší lokální vášeň, kterou je koňské maso. Carni di Cavallo (stejky, špíz, ragů...) tady večer dělají v podstatě na každém kroku a pokud vám nevadí občasný projetí mopedu po chodníku, můžete to na ulici i sníst. Je to úžasná pochoutka a v kombinaci se specifickou marinádou (jejíž složení mně nechtěj říct je to kulinářskej zázrak. Mimochodem ráno ti stejní prodavači grilují nádherný artyčoky. Ale to už je zase na delší povídání. Obrázky určitě budou, ale ještě nemám fotky utříděný (vracím se až příští neděli a ještě mě čeká čtyřdenní zastávka v Tropei), tak doplním později. Zatím alespoň vypůjčená fotka Arancini. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 Tak tu ryžovú špičku by som si dal hneď, už nejak mi po pbede vytrávilo. A píšeš pekne kvetnato o tých jedlách. To sa mi páči. Hneď mám na niečo chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 (upraveno) Tak je to tady. Nejprve zeleninku, potom přidáme maso ..... a nakonec připraveno ke konzumaci. K tomu jsem podával domácí chilli ovocnou omáčku, ale bylo by to bezva i bez ní. edit.: na tom vixalajvantu trvala manželka, prej když to fotim .... /s tím nic nenadělám, je to úča/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2011 (upraveno) A když jste se mnou povečeřeli, tak povinná návštěva u kytek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. září 2011 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se