mondeo2 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Sklizeň zahájena /nepočítám to/. Jen pro zajímavost - ten zelený lavor má v průměru 40 cm. Pro všechny zájemce, kteří mi psali - poslal bych vám to sušené, se semínky a popisem. Sice je to sušení chilli peklo /dusí, všechno pálí/, ale těžko bych sháněl tolik krabiček. Po dnešní zkušenosti - kdybyste používali vinylové jednorázové rukavice /10 ks za 12,- kaček/, tak je po použití zahoďte, protože ten kapsaicin proleze dovnitř. edit.: ono to tak na fotce nevypadá, ale byla toho nákupní taška. Bych jenom rád věděl,jestli máš licenci na výrobu chemických zbraní hromadného ničení. Z toho všeho bych našim poslancům a senátorům uvařil něco k jídlu,aby jim to aspoň trochu pálilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Gandalfe nádhera , už se těším na příští rok. A něco málo z minulého týdne, omluvte servírování, nějak jsem to neřešil: jeden luxusní gulášek v přípravě..... a před jídlem: stejně tak nedělní, dietní králík: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 A německá zatáčka! Já zapomněl votrhat kozí rohy a feferonky... Ale co, aspoň se do zejtra umejou, kdž tak hezky prší. Na zejtra uvařím guláš. Holmesová vždycky kousne do tý feferonky. Asi aby mi udělala radost bo já pak lítám a hasím jí ústní obličejový otvor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Hmmm obojí vypadá báječně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lehká večeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lehká večeře To sou tak dvě deci tuku. To se nediv, že tyješ, dobytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 zní to lákavě tak ještě shodim deset kilo abych mohl dvě nabrat a můžu si to dát taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lehká večeře Když tu dietu vidím, tak zase dostávám hlad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lehká večeře Máš to pěkně srovnaný. Táta byl voják? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Tak jsem se dnes jal vyzkoušet ricousův recept:Na dno pekáče olej, na to kroužky brambor (zde malá odchylka od inspirátora: nesnáším slupky, tak jsem to oškrábal). Osolil, trošku okořenil tím, co přišlo pod ruku, už ani nevím, vegeta, proložit slaninou nebo co to je.Na to vrstvu nastrouhané cukety (asi 2 nebo 3), okořenit, osolit a tak. Pod ruku mi přišly nakládaný okurky, tak jsem jich tam pár taky zamíchal.Zdálo se mi to být málo, tak jsem ještě jednu cuketu přidal ve formě plátků najemno, osolit, okořenit.Na to vepřový plátky, osolit, okořenit a šup s tím do trouby. Ricous, jestli se to nepovede, mám u Tebe guláš a pivo, jestli jo, mám doma problém a budou to chtít opakovat. Když ale nebudu počítat přestávky na cígo, byla doba přípravy tak 40 min., což celkem jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Ricous, jestli se to nepovede, mám u Tebe guláš a pivo, jestli jo, mám doma problém a budou to chtít opakovat. Když ale nebudu počítat přestávky na cígo, byla doba přípravy tak 40 min., což celkem jde. Jestli se to nepovede, tak si neměl sundavat z brambor ty slupky, to je jasný Napiš co udělaly ty kyselý vokurky - toho bych se trochen bál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Jestli se to nepovede, tak si neměl sundavat z brambor ty slupky, to je jasný Napiš co udělaly ty kyselý vokurky - toho bych se trochen bál... Slupky? To sú sprosté výhovorky! Okorky? To bude v pohodě! Ale nedalo mi to a šel jsem se podívat. A překvapilo mě, jak se to maso scvrklo. Tak jsem tam pro jistotu přihodil ještě pár plátků slaniny. Pozn.: Nechápu, proč se mě doma ptají: "Co tady pořád fotíš?" (Edit: slovenština) Upraveno 10. října 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 A překvapilo mě, jak se to maso scvrklo. Naříznul si to maso? Jinak se i zkrótí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Naříznul si to maso? Jinak se i zkrótí. Teď jsem to kontroloval. Už se to zkroutilo Ale vypadá to dobře! Ta slanina tomu dodává grády! Asi ještě přidám. Možná i trochu vegety. Upraveno 10. října 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 ...Možná i trochu vegety. Tohle vlákno má 89 stran a Ty tam dáváš vegetu? Chm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Tohle vlákno má 89 stran a Ty tam dáváš vegetu? Chm... Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Už to asi bude. Ale mezitím jsem uvařil pejskovi směs hovězího, kuřecího a mrkve: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Jo A ještě se tím veřejně chlubíš? Btw, možná jsem to tu už psal, možná někdo jinej... Vegetu rád nemám, ale glutamátům fandím. Nedávno (třeba půl roku) se tomu věnoval nějakej anglickej dochtor, protože si všiml, že asiati trpí mnohem méně nějakejma chorobama, který způsobuje přemíra soli. A tak zkoumal a zkoumal... a dospěl k tomu, že používání glutamátů vede logicky ke snížení dávek soli a glutamáty mají pro lidské tělo mnohem menší negativní důsledky než sůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Už to asi bude. Ale mezitím jsem uvařil pejskovi směs hovězího, kuřecího a mrkve: Doufám, že bez vegety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se