spiderer Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Kouknul jsem na inzerát na aukru a je to dost blbý - on tam nikde nepíše, že jsou celozlaté, nebo alespoň částečně z masivního zlata On tam píše "18 kar. zlato" - což může být interpretováno jako zlaté ručky a indexy, nebo 18 kar. zlacení... To by bylo ale pekny svinstvo..
Foundryman Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 No, prodejce má slušný hodnocení a dost prodejů, třeba s ním bude řeč. Alespoň o výrazné slevě.
lolohh Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 No, prodejce má slušný hodnocení a dost prodejů, třeba s ním bude řeč. Alespoň o výrazné slevě. Ale v tuto chvíli je odstaven. Na aukru se moc nepohybuji, takže nevím, jaké to může mít následky.
spiderer Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Ale v tuto chvíli je odstaven. Na aukru se moc nepohybuji, takže nevím, jaké to může mít následky. Pokud je odstaven tak s nim asi moc rec nebude.. Pamatuji si kdyz odstavili jednoho prodejce ktery mi mel poslat 2 veci a zadne odpovedi jsem se uz nedockal, ani neodeslanych veci..
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 hodinky mi prodejce předal osobně stim že jeto kombinace biliho a žluteho zlata a navi jsem chtel automaty jak mel napsany v halvnich titulcich na aukru.prostě toalni ulet
lolohh Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Pokud je odstaven tak s nim asi moc rec nebude.. Pamatuji si kdyz odstavili jednoho prodejce ktery mi mel poslat 2 veci a zadne odpovedi jsem se uz nedockal, ani neodeslanych veci.. No, je odstaven určitě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 (upraveno) Prodejce v aukci uvádí, že na ně dává půl roku záruku - třeba s ním bude řeč... A nebo zkus oslovit dalšího zájemce v pořadí a popsat mu, na co jsi přišel a jestli by měl nadále o ty hodinky zájem. Ale nevím nevím... Upraveno 25. ledna 2009 uživatelem ricous
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 mam na nej 2.tč ale ani na jednom to nebere tak.jsem totalně znechcen ale omegy se jen tak jednoduše nevzdam a po techto zkušenostech budu hodně opatrny.
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 myslim ze ten druhy zajemce hledal to co ja když mu napišu proc bych je chtěl prodat ak bude jen rad že to neni non co naletěl,
lolohh Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 mam na nej 2.tč ale ani na jednom to nebere tak.jsem totalně znechcen ale omegy se jen tak jednoduše nevzdam a po techto zkušenostech budu hodně opatrny. Hele, je neděle poledne, já bych teď taky neměl asi moc chuť brát telefon, když by mi nevolal nějaký známý či kamarád. Třeba překvapí a ozve se v pondělí zpět, jako bych ti udělal já. Doufej v to.
ricous Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Zkus napsat na Aukro stránek do "Centrum sporů". Třeba ti sami poradí pokud jim napíšeš, že nejsou hodinky zlacené tak, jak ti sliboval prodejce. Aukro má nějaký "ochranný program", kdy zaplatí škodu - ale je tam myslím podmínka trestní oznámení a nevím, jestli to nefunguje jen na nedodané zboží. Každopádně bych jim zkusil napsat.
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 zkusim počkat do pondělka jak už to tady někdo doporučoval je fakt, že je neděle atd...,"uklidnuji sam sebe" jinak Všem přeji dobrou chut k nedělnimu obědu a ničím nerušenou neděli.
hopa26 Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Držím palce,je to k vzteku!!! Stalo se mi něco podobného-prodejce měl sice hafo pozitivních komentářů,dokonce mi sám volal že zboží odesílá,ale potom mi přišlo použitá věc která neodpovídala popisu ani náhodou. Aukro se sice zachovalo férově a prodejce odstavilo,nicméně kačky už jsem neviděl-reprezentovalo to podání trestního oznámení na PČR a to už jsem vzdal.....
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Držím palce,je to k vzteku!!! Stalo se mi něco podobného-prodejce měl sice hafo pozitivních komentářů,dokonce mi sám volal že zboží odesílá,ale potom mi přišlo použitá věc která neodpovídala popisu ani náhodou. Aukro se sice zachovalo férově a prodejce odstavilo,nicméně kačky už jsem neviděl-reprezentovalo to podání trestního oznámení na PČR a to už jsem vzdal..... Jen dofam že se to v pohodě vyřeši,a uvede na pravou miru s prodejcem osobně.
Amigator Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Neni to jeden kus to pouzdro s dynkem? Valentino - to je pekne v pr*eli! zavolal bych prodejci a vratil bych mu je zpatky.. jestli je pouzdro jedna cast tak to bude asi pozlacena ocel s oloupanym dynekm.. ale 20.000 CZK za ocelove Omegy v tomhle stavu mi prijde opravdu hodne.. podobne celo-ocelove jsem tak pul roku zpatky vydrazil na ebay za cca 90 USD Budou to asi stejný hodinky, co mám já. Je to ocel, ale luneta (drží sklíčko a je odnímatelná) a nožky jsou pozlacené. Zbytek je jen leštěná ocel. V podstatě to stačí, protože na ruce to není vidět, ale měla by tomu odpovídat cena. Co se té týče, tak porovnávat celoocelové, pozlacené a celozlaté moc dobře nejde. Zvlášť u vintage, kde hodně záleží na stavu. Cenu opravdu určuje jen nabídka a poptávka, ale tyhle pozlacené, co koupil valentino, se prodávají zhruba od 300 euro výše. Pokud jsou ve špičkové stavu, tak 600 euro není špatná cena. Z fotek mi to ale nepřijde. Ohledně interpratace i myslím, že použije-li někdo výrazu "hodinky z 18 karátového zlata", tak se to vztahuje na celé hodinky, pokud není zjevné, že tomu tak není (třeba sklíčko). Pokud chtěl prodejce chytračit, tak tam neměl psát radši nic.
JJ Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Mám velmi podobné a držel jsem v ruce jedny asi identické. Pouzdro je ocel, horní část s nožkami a lunetou pozlacená (velmi kvalitně a tlustou vrstvou zlata). Omegy, kde by bylo tímto způsobem kombinováno masivní zlato s ocelí nebo bílým zlatem jsem ještě neviděl. Podobně vypadající Seamastery s celozlatým pouzdrem mají to pouzdro řešeno úplně jinak. Jinak já jsem svoje koupil v dobrém (ale nikoli NOS) stavu za ca 80 Euro. Ceny těch podobných celozlatých začínaly na pětistovce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se