Duke650 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Dávám ke zvážení ctěným stařešinům kmene Chromančů, zda by nestálo za tu námahu založit nové sekce "Řemeny" a "Kovové tahy".... ze zištných důvodů - řemeny kupuji častěji než hodinky a třeby bych tam - nejen já - našel cenné tipy, triky, frky, rady, odrady,
Baker Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Duke650 napsal: řemeny kupuji častěji než hodinky a třeby bych tam - nejen já - našel cenné tipy, triky, frky, rady, odrady, Dobry napad, ja jsem urcite pro.
New X-Bob Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 a co sekce příslušenství, kde budou subsekce řemeny, tahy, windery?
lolohh Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 New X-Bob napsal: a co sekce příslušenství, kde budou subsekce řemeny, tahy, windery? To je dle mého ještě lepší nápad.
Senseeei Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Nie je to zly napad, len: x-bob prosim ta zmen si avatar
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Senseeei napsal: Nie je to zly napad, len: x-bob prosim ta zmen si avatar Třeba za nějakou botu?
matt Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 New X-Bob napsal: a co sekce příslušenství, kde budou subsekce řemeny, tahy, windery? Jsem velmi pro timto zpusobem.
Senseeei Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 PhoeniX napsal: Třeba za nějakou botu? HA HA HA! moju botu nechaj na pokoji dobre? ty ked sa na to pozeras nemas na to chut?
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Senseeei napsal: HA HA HA! moju botu nechaj na pokoji dobre? ty ked sa na to pozeras nemas na to chut? Šlo pouze o konflikt nevyvolávající dotaz a opravdu mě to zajímalo. Abych se vyjádřil k tématu. ANO, jsem pro, je to super nápad.
Návštěvník Snow Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Já bych zase chtěl Sekci DOXA.
bandicoot Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Sekce příslušenství je super nápad: s podsekcemi tahy, řemeny, vrtiče, nářadí, čištění, oblečení. Začal bych od nuly (i za cenu jisté nepřehlednosti), jakékoliv zpětné setřídění je nadlidský úkol.
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 V sekci pro konkrétní značky hodinek se uplatní pouze nejdiskutovanější firmy na chronomagu. Už Zeno a Zenith tam nemá co dělat, v těchto vláknech se dají ometat pavučiny. Věřím, že v zahraničí DOXA frčí, ale bojím se, že u nás by to dopadlo obdobně jako v mnou zmíněných případech.
Duke650 Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Baker napsal: Dobry napad, ja jsem urcite pro. Díky, takové nápady mívám když jsem brutálně předčasně vytažen z postele - až zase přijde pes, že chce vyvenčit v půl čtvrté ráno, možná ještě něco vypotím :-)
Senseeei Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 New X-Bob napsal: na řízek mi nešahej Ked budes nieco predavat posles ho k hodinkam?
Návštěvník Snow Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: ..............V sekci pro konkrétní značky hodinek se uplatní pouze nejdiskutovanější firmy na chronomagu. Už Zeno a Zenith tam nemá co dělat, v těchto vláknech se dají ometat pavučiny.............. O.K. asi máš s DOXOU pravdu, i když bych to dovedl docela slušně naplnit sám, že vlákno ZENITH zeje prázdnoutou je naše ostuda. Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky. Upraveno 24. ledna 2009 uživatelem Snow
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Snow napsal: Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky. Je to škoda, ale nejinak by to dopadlo s jinými firmami z haute horlogerie. Bohužel... Viz třeba fotogalerie, kde jsem několikrát zveřejnil úžasné stroje od hodinářských tahounů. O Tobě ani nemluvě. A ticho po pěšině.
Duke650 Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 PhoeniX napsal: Je to škoda, ale nejinak by to dopadlo s jinými firmami z haute horlogerie. Bohužel... Viz třeba fotogalerie, kde jsem několikrát zveřejnil úžasné stroje od hodinářských tahounů. O Tobě ani nemluvě. A ticho po pěšině. chlapi děláte záslužnou osvětu a fakt je na co se dívat a slintat a nechápat ty technické finesy, ale osobně si nedovedu představit většinu kousků z haute horlogerie na svém zápěstí - ani kdyby stály polovinu ceny fortisů... mám je ve škatulce "nenositelné" ... tak možná tím bude způsobena ta chabá odezva publika, které si čte o nositelných omegách a podobně
maxs Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 (upraveno) Snow napsal: O.K. asi máš s DOXOU pravdu, i když bych to dovedl docela slušně naplnit sám, že vlákno ZENITH zeje prázdnoutou je naše ostuda. Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky. Toto sú vlákna, ktoré majú v nadpise Zenith.Je toho na tri strany, len by to tam musel nejaký admin prehodiť. Zenith na Chronomag Edit: tak asi len zo sekcií Všeobecná diskuse,Švajčiarske hodinky to hodiť do sekcie Zenith Upraveno 24. ledna 2009 uživatelem maxs
spiderer Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 maxs napsal: Toto sú vlákna, ktoré majú v nadpise Zenith.Je toho na tri strany, len by to tam musel nejaký admin prehodiť. Vicemene si myslim, ze vetsina sedi jak ma, fotogalerie je OK, kapesni hodinky taky, poradte s koupi taky, vintage taky.. myslim ze tech co jsou hozeny mimo zas tolik neni, ale pokud mi posles ty co patri primo do Zenithu, klidne to tam hodim, ale hledat se mi to nechce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se