Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dávám ke zvážení ctěným stařešinům kmene Chromančů, zda by nestálo za tu námahu založit nové sekce "Řemeny" a "Kovové tahy"....

ze zištných důvodů - řemeny kupuji častěji než hodinky a třeby bych tam - nejen já - našel cenné tipy, triky, frky, rady, odrady,

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Senseeei napsal:
HA HA HA! moju botu nechaj na pokoji dobre? :guitar: ty ked sa na to pozeras nemas na to chut?

Šlo pouze o konflikt nevyvolávající dotaz a opravdu mě to zajímalo. :)

Abych se vyjádřil k tématu. ANO, jsem pro, je to super nápad.

Odesláno

Sekce příslušenství je super nápad: s podsekcemi tahy, řemeny, vrtiče, nářadí, čištění, oblečení.

Začal bych od nuly (i za cenu jisté nepřehlednosti), jakékoliv zpětné setřídění je nadlidský úkol.

Odesláno

V sekci pro konkrétní značky hodinek se uplatní pouze nejdiskutovanější firmy na chronomagu. Už Zeno a Zenith tam nemá co dělat, v těchto vláknech se dají ometat pavučiny. Věřím, že v zahraničí DOXA frčí, ale bojím se, že u nás by to dopadlo obdobně jako v mnou zmíněných případech.

Odesláno
  Baker napsal:
Dobry napad, ja jsem urcite pro.

Díky, takové nápady mívám když jsem brutálně předčasně vytažen z postele - až zase přijde pes, že chce vyvenčit v půl čtvrté ráno, možná ještě něco vypotím :-)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  PhoeniX napsal:
..............V sekci pro konkrétní značky hodinek se uplatní pouze nejdiskutovanější firmy na chronomagu. Už Zeno a Zenith tam nemá co dělat, v těchto vláknech se dají ometat pavučiny..............

O.K. asi máš s DOXOU pravdu, i když bych to dovedl docela slušně naplnit sám, že vlákno ZENITH zeje prázdnoutou je naše ostuda. Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky.

Je to škoda, ale nejinak by to dopadlo s jinými firmami z haute horlogerie. Bohužel... Viz třeba fotogalerie, kde jsem několikrát zveřejnil úžasné stroje od hodinářských tahounů. O Tobě ani nemluvě. A ticho po pěšině.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Je to škoda, ale nejinak by to dopadlo s jinými firmami z haute horlogerie. Bohužel... Viz třeba fotogalerie, kde jsem několikrát zveřejnil úžasné stroje od hodinářských tahounů. O Tobě ani nemluvě. A ticho po pěšině.

chlapi děláte záslužnou osvětu a fakt je na co se dívat a slintat a nechápat ty technické finesy, ale osobně si nedovedu představit většinu kousků z haute horlogerie na svém zápěstí - ani kdyby stály polovinu ceny fortisů... mám je ve škatulce "nenositelné" ... tak možná tím bude způsobena ta chabá odezva publika, které si čte o nositelných omegách a podobně

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
O.K. asi máš s DOXOU pravdu, i když bych to dovedl docela slušně naplnit sám, že vlákno ZENITH zeje prázdnoutou je naše ostuda. Značka s takovou tradicí, s nevšedními inovacemi a slušnou porcí modelů je skutečně neprávem opomíněna bez ohledu na to, že by se majitelé nových modelů na chronomagu asi dali spočítat na prstech jedné ruky.

Toto sú vlákna, ktoré majú v nadpise Zenith.Je toho na tri strany, len by to tam musel nejaký admin prehodiť.

Zenith na Chronomag

Edit: tak asi len zo sekcií Všeobecná diskuse,Švajčiarske hodinky to hodiť do sekcie Zenith

Upraveno uživatelem maxs
Odesláno
  maxs napsal:
Toto sú vlákna, ktoré majú v nadpise Zenith.Je toho na tri strany, len by to tam musel nejaký admin prehodiť.

Vicemene si myslim, ze vetsina sedi jak ma, fotogalerie je OK, kapesni hodinky taky, poradte s koupi taky, vintage taky.. myslim ze tech co jsou hozeny mimo zas tolik neni, ale pokud mi posles ty co patri primo do Zenithu, klidne to tam hodim, ale hledat se mi to nechce ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...