pciza Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 1 hodinou, safi napsal: Ne. Volvisti jezdí zásadně s Tudory. Takový naleštěný cirkusácký design Béček nepatří k nadčasovému severskému designu aut... Samozřejmě jsem k Volvu měl SOH a černý SO s gumovou vložkou lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 K volvu z 90 let mi Colty z 90 let v pohode sedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2024 před 3 hodinami, pciza napsal: Samozřejmě jsem k Volvu měl SOH a černý SO s gumovou vložkou lunety Tak tento model k Volvu sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2024 Vulcain - SAAB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Voutilainen - Fisker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2024 V 7. 3. 2024 v 7:40, ATOM napsal: Sinn, dal bych k nemu VW. Rolex hmm, nejlepe seriove vyrabene mechanicke hodinky, asi me k nim sedi Porsche. GS a Lexus hybrid je fajn kombinace, ale za me pouze GS quartz s 50-letym servisnim intervalem. Hodi se mi k sobe taky The Citizen eco-drive a hybridni Lexux. Takove bezstarostne auto i hodinky. Automaty GS urcite ne. Ty mi spis sedi k nejakemu vymazlenemu veteranovi Já mám Sinny spojený s Audi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 V 9. 3. 2024 v 21:23, martar napsal: Vulcain - SAAB Tak si říkám, že jsem to měl rozvinout. Vidím tam paralely. Střední a vyšši středni třida, kdysi inovativní, dodnes respektovaná menší značka. Nepostrádá eleganci. Pro fajnšmekry. A jestli někdy někdo oživí Saab, tak těch paralel přibude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Jednoznačně Omega - Hyundai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lennousek Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Mám volvo a u hodinek miluju čistý design a ideálně bez datumovky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se