Přejít na obsah

Najkrajšie Zenithky zo súčasnej produkcie

maxs

Doporučené příspěvky

Trochu infantilné téma, ale moc ma nebaví čítať, ako Zenith už nerobí pekné hodinky. Tak niečo pre fanúšikov a ľudí, čo s tým nesúhlasia. Šupnite sem svojho favorita zo súčasnej produkcie.

Môj dlhodobý favorit:

Zenith Grande Class Rattrapante Grande Date

Púzdro: 44 mm biele zlato 18k, vodotesnosť 50M

Kaliber: El Primero 4026, 32 kameňov, 50 hodinová rezerva, rotor 22k biele zlato - rattrapante, big date,automat.

Číselník: čierny alebo šedý

Cena:

cca.35 000$

Zenith robí aj Big Date bez rattrapente, tam je cena podstatne nižšia. Ale zase nie je v celočiernej kombinácii.

post-764-1232802624.jpg

post-764-1232802718.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná jsen blázen, ale mě se líbí.

Zenith Mens Defy Xtreme Black Titanium

To teda nie si. Alebo nás je viac :)

Extrémne Defy vyhrali Public?s Prize na Grand Prix de l?Horlogerie ´07 v Ženeve.Aj keď nie presne tento model 2008.

Odkaz ke komentáři

Já bych nejvíc chtěl Class Automatique Elite Central Second. Bohužel jsem zahlédl i cenovku.

Edit: už jsem našel i animaci, kde je vidět strojek, moc se mi to líbí - klik. - pak je ještě třeba klinout na 679 (druhé zprava), ten tam je.

post-1280-1232833222.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Môj dlhodobý favorit:

Zenith Grande Class Rattrapante Grande Date

Nelíbí se mi. El Primero je malý kalibr a na umístění subdialů a big date hodně do středu je to dost vidět. Jinak to jsou krásné hodinky, ale evokují ve mně quartz chronografy. Prostě malý strojek ve velkých hodinkách.

Já bych šel buď do vintage, které sem postnul Spiderer a nebo do téhle moderny. Ty mě fakt dostávají.

post-1118-1232833453.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Na nové Zenithy čekám, čekám, čekám... Nejprve to byly Grande Class, ano - rattrapante a big date, to je super - ale klidně i v základní verzi. Jenže po čase mi začalo vadit, že ty subdialy jsou strašně blízko u sebe. Pak přišly Rainbow, nejraději fly-back. Krásné, kompaktní, taková "buchtička". Ani nevím, jak se to stalo, ale mám obavy, že 40 mm je málo. Nedávno jsem měl na ruce Grande Chronomaster Open El Primero (první foto). Pěkný, ale když bylo najednou za deset minut jedenáct, ručičky se mi ztratily. Defy Xtreme, to je bomba, ne však pro mě. Asi jsem už na to starý... Na posledním pražským srazu předvedl Conrad Defy Classic Aero (druhé foto). Na ruce jsou daleko hezčí, než na obrázku. Ale ta luneta... nevím, za plně peníze bych to nekoupil. Kdyby je ale Conrad chtěl prodat, tak to je jiná. Ať dělám co dělám, tak za mě jsou ze současné produkce jedničky - na mou ruku a životní styl - Grande Class Open Concept (třetí foto). Ale na ruce jsem je naživo ještě neměl. Ale někde je vyzkouším a jestli to bude ono, jednou si je koupím, na to vemte jed.

A do té doby mě musí uspokojit Co-Pilotky z roku 1969, které mě snad brzy přinese pošťák ;) (čtvrtá fotka).

post-2687-1232833839.jpg

post-2687-1232833855.jpg

post-2687-1232833867.jpg

post-2687-1232833879.jpg

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

A do té doby mě musí uspokojit Co-Pilotky z roku 1969, které mě snad brzy přinese pošťák ;) (čtvrtá fotka).[/color]

Ty se teď mihly na ebay, ne? Je to cca. měsíc. Hrozně se mi líbily, ale prodejce si cenil NOS stav na skoro 3.000 EUR, což jsem nebyl ochoten dát. Pokud jsou to ony a získal jsi je, pak velká gratulace.

Odkaz ke komentáři

Ty se teď mihly na ebay, ne? Je to cca. měsíc. Hrozně se mi líbily, ale prodejce si cenil NOS stav na skoro 3.000 EUR, což jsem nebyl ochoten dát. Pokud jsou to ony a získal jsi je, pak velká gratulace.

Asi to budou ony, chtěli za ně dokonce 3.900,- EUR, ale kubson je ukecal o 900 míň, kluk jeden zlatý :-)

Odkaz ke komentáři

Nelíbí se mi. El Primero je malý kalibr a na umístění subdialů a big date hodně do středu je to dost vidět. Jinak to jsou krásné hodinky, ale evokují ve mně quartz chronografy. Prostě malý strojek ve velkých hodinkách.

S tým sa dá súhlasiť, ale na živo to nie je také výrazné.V tej verzii kalibru čo som vložil sa myslím robia iba v 44 mm púzdre.Pre Primero je ideálna T veľkosť, teda 40 mm.Tu sú dve verzie Class jedna 44 mm a druhá 40 mm. Mal som ich v ruke a rozhodovanie by bolo naozaj ťažké.

post-764-1232882454.jpg

post-764-1232883117.jpg

Upraveno uživatelem maxs
Odkaz ke komentáři

Trochu infantilné téma, ale moc ma nebaví čítať, ako Zenith už nerobí pekné hodinky. Tak niečo pre fanúšikov a ľudí, čo s tým nesúhlasia. Šupnite sem svojho favorita zo súčasnej produkcie.

Díky, díky, díky. Asi před rokem nebo dvěma jsem byl z hodinek Zenith úplně uchvácený, krása, něco takového mít, to by bylo. A když jsem teď chtěl dát sem nějaký pěkný model, procházel jsem stránky Zenithu a najednou přišel na to, že vlastně nemůžu nic pořádného vybrat, pořád to není ono, to je velké, to je přeplácané, atd. Divné, do teď jsem měl Zenithy v mysli jako nádherné kousky, něco extra, ale když jsem pohlédl blíž a pořádně, vlastně bych si pro sebe nevybral.

Proto dík tomuto vláknu, že jsem si zase trochu ujasnil, co a jak. A to jsem vlastně před několika dny zkoumal kalibr El Primero, ptal se čím je dobrý a říkal si, že nějaké hodinky s 36000 taktem je to pravé. Zenithy jsou jistě technicky, zpracováním, materiály, atd na výši, ale VZHLEDEM pro mě o stupínek níž. Asi bych si vybral hezčí od jiné firmy. No, snad z nouze asi tohle ...

post-3879-1233093938.jpg post-3879-1233093977.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...