ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Usazení kotlíku tlačítka. 1
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Nové tlačítka... hrníčky se budou muset nafrézovat, tak aby tvarově odpovídali originálu a šroubky budu muset zkrátit cca o 0,5 mm aby tlačítka sedly hlouběji do pouzdra. 1
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Pohled na tlačítka z vnitřní strany pouzdra.
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 Zkouška závitu dýnka... 2 1
ONYX servis hodinek Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Ty tlačítka nám trochu víc lezou ven než původní. Také jsou bez drážek. Dalším dnešním krokem je zkrácení zdvihu tlačítka a zafrézování drážek, tak jak je to na originálu. K tomu mám jeden vytuněný soustruh s přídavným frézovacím zařízením.
ONYX servis hodinek Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Okamžik před zafrézováním....
ONYX servis hodinek Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Zafrézované tlačítko...před a po.
ONYX servis hodinek Odesláno 15. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2024 Zaleštěné tlačítko. 1 1
Jiří9 Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 Pěkné. Rudu zdraví Jirka z Jindřichova Hradce
orol Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 a.) Kvůli takovýmto fotkám a povídání chodím na toto fórum. b.) Dotaz na Rudu @ONYX servis hodinek : jak jsi hledal tlačitka? To je někde v popisu, že mají dost materiálu na vyfrézování drážek? c.) držím palce do finiše
rmx Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 Rudo, parádní práce a pěkně udělaná transmise
ONYX servis hodinek Odesláno 16. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2024 Ahoj kluci, tlačítka kupuji z Německa a mám je standardně ve všech možných rozměrech, průměrech skladem ve velkým množství. S tou transmisí jsi mě potěšil, ano docela se to povedlo. Naštěstí mám doma plně vybavený Schaublin MN 102 a na tom to byla radost vyrábět. Chtěl jsem sem dát krátké video jak to maká, ale limit velikosti souborů mi to znemožnil a komprimovat se mi to nechtělo.
ONYX servis hodinek Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Ahoj, dnes se vrátilo pouzdro s povlakování... posuďte sami. 2
libor2002 Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února To už je v zatáčce před cílovou rovinkou. Paráda
ONYX servis hodinek Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Zdravím.... mám tu finále. V týdnu jsem provedl servis stroje a dnes jsem konečně hodinky sestavil. 1 1
ONYX servis hodinek Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Nakonec pouzdro i těsní tak se může bez obav vniknutí vody používat. 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se