Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou přesní jako hodinky právě dorazili na večeři.

Odesláno

Gorg: "No to verime, ale kdyz jdes se psama do lesa....rusis zver nejen ty, ale i pejsci...kdezto tady mas moznost sledovat zvirata u krmeni, kdyz je nic nerusi...chovaji se zajimave..."

Ano, to mas pravdu :-) Je to takovej prirodovednej dokument online :-) Divocaci byli super, jdu to omrknout ted ...

Odesláno (upraveno)
Gorg: "No to verime, ale kdyz jdes se psama do lesa....rusis zver nejen ty, ale i pejsci...kdezto tady mas moznost sledovat zvirata u krmeni, kdyz je nic nerusi...chovaji se zajimave..."

Ano, to mas pravdu :-) Je to takovej prirodovednej dokument online :-) Divocaci byli super, jdu to omrknout ted ...

Ti mývalové neměli chybu,je skličující,že jsem na posedu často, ale zatím jsem na ně nenarazil až na netu,jsem rád,že jsem je -i když díky technice - naživo viděl

Upraveno uživatelem Conrad
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)

mms://tv.eenet.ee/kotkas

Upraveno uživatelem YPO?
  • po měsících...
Návštěvník SukHoi
Odesláno
Kruger national park - Jižní Afrika (u napajedla v Sataře právě leží lev a lvice:-)

http://www.sanparks.org/webcams/

dík za super odkaz - strávil jsem tam sice jenom dva dny, ale bylo to lepší než breitlingy na ruce :lol2:

• Po roku...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • Po letech...
Odesláno (upraveno)

Super Kluci 

Tak nějak jsme se tomu to vláknu vyhýbal a koukám, že to byla osudovka. Myslel jsem, že to je tlachání o Webcam samotných ....
 Teď tu sedím a čekám, až se někde něco objeví :0))).... 

Tak abych to oživil, jelikož by tohoto vlákna byla škoda ... 

A nevím, zda-li je chyba u mě, ale ani jeden odkaz mi nejde... 

tak jsem našel : http://www.bechyne.estranky.cz/clanky/online-krmeliste-a-kamery/divoka_zver_online_krmeliste.html 

snad se něco objeví a Lovu zdar  :) 

Upraveno uživatelem Lobber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...