san.cho Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Ahoj! S blížící se možností přivést něco z USA si zahrávám s myšlenkou posunout se od Breitling Chronomat 42 B01 k Zenith Chronomaster sport 41. Co si o tom myslíte? Dává to smysl nebo mi takový nápad rozmluvíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Mám rád obě značky/modely, ale protože se mi nelíbí daytony, můj pohled je zcela iracionální . Tyto Zenithky ala dytona by mě brzo začaly nudit. Jestli to máš jinak, tak Tvá volba je hodně fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Za mě jednoznačně Zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Za mne jednoznačně Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 To těchto dvou se mi víc líbí Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Viac sa mi páčia B-čka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Jestli sis Z zkousel a bavi te, tak bych do nich sel. Uz jen kvuli strojovne.Pro me je z techto dvou hezci ale Breitling, ty sporty mi nazivo prisly totalne mrtvy, nezajimavy a sterilni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Oboje. Začni tvoriť kolekciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 29. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 Zenith, já bych šel do těchto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 29. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2024 před 39 minutami, palom napsal: Oboje. Začni tvoriť kolekciu. To bych neutáh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sgol Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Určitě Zenith a přemýšlel bych o titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dru Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Určitě Zenith, jen já osobně mám problém s logem ty hvězdičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danjel88 Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Ahoj. Zenith jednoznačně nejlepší strojky, ale design trochu zaostává, v tom zase válí Breitling. 50/50. Těžká volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 @Danjel88 Vítej na fóru. Myslím ale, že s tím designem je to trochu polemické. Ať se ale držím tématu: Zakladateli vlákna doporučuji Zenith. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 30. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2024 Díky všem za tipy, asi u mě převáží nepouštět se do větších akcí, podržet si B (přesnost a rezerva 70 h jsou pecka!) a něco odkládat pro případ, že by mi od Bechyněho zavolali třeba už letos A taky je na cestě jedna klasika klasik, které nešlo odolat Závěrem ještě dotaz, mě někdo vlastní zkušenost s poruchovostí a servisem El Primero? Četl jsem něco o samovolně se spouštěcím chronu apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se