Přejít na obsah

Rolex 2024 Novinky

kdojinej

Doporučené příspěvky

Expy 2 s 40mm pouzdrem, novým strojkem, oranžovou GMT rafičkou jsou můj vlhký sen. Chápu, že si "Pepci námořníci" rochní nad 42mm pouzdrem, ale pro mě už nenositelné.
K Exp 1 36mm by to bylo krásné doplnění do komba.

P.S. : můj úplně nejvlhčí sen je "znovuoživení" 1655, ale to se nestane...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je jak debata na novinkach - Ja si 42 mm verzi nekolikrat zkousel a je to moc... na moji ruku. Pro Frantu a Africana je zas 40 mm malo. Stejne jako rozstipli Exp I na dve varianty, klidne by to mohli udelat i s Exp II. Asijskej trh by to urcite uvital. Proste paralelne prodavat variantu pro vetsi i mensi zapesti. Tecka.

Odkaz ke komentáři

P.S. : můj úplně nejvlhčí sen je "znovuoživení" 1655, ale to se nestane...

Sent from my iPhone using Tapatalk

To bych snad i všechno co mám dal na věky do trezoru pro děti a odhlásil se odtud, protože nic jiného bych už nikdy nepotřeboval :) Ale jak říkáš... nereálné.
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, skalis napsal:

To je jak debata na novinkach - Ja si 42 mm verzi nekolikrat zkousel a je to moc... na moji ruku. Pro Frantu a Africana je zas 40 mm malo. Stejne jako rozstipli Exp I na dve varianty, klidne by to mohli udelat i s Exp II. Asijskej trh by to urcite uvital. Proste paralelne prodavat variantu pro vetsi i mensi zapesti. Tecka.

Souhlasím :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, African napsal:

Tak to s tebou kamaráde nemůžu souhlasit, protože s Exp II jsme pospolu tři roky, zažili jsme společně haldu outdoor dobrodružství a za mě jedna z nejpohodlnějších časomír co jsem kdy měl a jakože těch hodinek už to se mnou zkoušelo 😁 Často hrabu i na ruku, zdali tam vůbec ještě jsou a to nemám kdovíjaké zápěstí alá Pepek námořník. U 40 mm verze by museli překopat všechno, hlavně masivní ručky které dávají smysl. I tak si myslím, že by hodinky byli přeplácané, nedokážu si to s jejich typem pouzdra živě představit. Ale jak píšu, dvojky ve 42mm jsou best tool pro explorery ever made, za tím si stojím :punk:

To je sice hezky, ale nosis je drtivou vetsinu casu na gume, aspon soude dle fotek. Dalsi vec je, ze ja mel na mysli nove 22xxxx a ty nosis 21xxxx. Tam je obrovský rozdil v tom o milimetr vetsim tahu. Velký, těžký, lame to zapesti. Kdybys mel expy II nosit na 22xxxx tahu, tak uz si tak nevejskas.. :) On uz i ten milimetrovy rozdil na exp 1 40mm je dost znat, je to takovy hamatny, u pouzdra to sice ladi, ale ta spona mela bejt uzsi, na předchozích exp 1 39mm je to elegantnejsi a funkcnejsi. Ja jsem svoje 226570 hodil na sedy nato, vypadalo to pekne, pohodlny vsechno, ale já ty hodinky proste chci nosit na tom naramku, kterej mam rad. Resp. nechci si je takhle upravovat, abych je mohl pouzivat k tomu, k cemu jsou určeny. 

Velky rucky na exp II souhlas, to je dobry, ale to pouzdro celkove uz me prijde moc rozplacly, jak kravinec, i ten cifr uz nehraje diky tomu tak hezky jako treba na 40mm Subech.

Preplacany si nemyslim, ze by to bylo, podivej se jak jsou hezky predchozi 5-digit expy II.

Co rict zaverem, expy II 40 nebo aspoň 41, ale hlavně optimalizovat ten hroznej tah. 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kdojinej napsal:

To je sice hezky, ale nosis je drtivou vetsinu casu na gume, aspon soude dle fotek. Dalsi vec je, ze ja mel na mysli nove 22xxxx a ty nosis 21xxxx. Tam je obrovský rozdil v tom o milimetr vetsim tahu. Velký, těžký, lame to zapesti. Kdybys mel expy II nosit na 22xxxx tahu, tak uz si tak nevejskas.. :) On uz i ten milimetrovy rozdil na exp 1 40mm je dost znat, je to takovy hamatny, u pouzdra to sice ladi, ale ta spona mela bejt uzsi, na předchozích exp 1 39mm je to elegantnejsi a funkcnejsi. Ja jsem svoje 226570 hodil na sedy nato, vypadalo to pekne, pohodlny vsechno, ale já ty hodinky proste chci nosit na tom naramku, kterej mam rad. Resp. nechci si je takhle upravovat, abych je mohl pouzivat k tomu, k cemu jsou určeny. 

Velky rucky na exp II souhlas, to je dobry, ale to pouzdro celkove uz me prijde moc rozplacly, jak kravinec, i ten cifr uz nehraje diky tomu tak hezky jako treba na 40mm Subech.

Preplacany si nemyslim, ze by to bylo, podivej se jak jsou hezky predchozi 5-digit expy II.

Co rict zaverem, expy II 40 nebo aspoň 41, ale hlavně optimalizovat ten hroznej tah. 

Moc to řešíš,  užívej si kopce a rozmazluj se Rolexkami :cheers: Ani borci se smartwatch 50 na 15 takhle nefňukají 😆

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, African napsal:

Moc to řešíš,  užívej si kopce a rozmazluj se Rolexkami :cheers: Ani borci se smartwatch 50 na 15 takhle nefňukají 😆

African, ty tomu howno rozumíš.. :) ty sis nasadil pred lety gumu a ted mudrujes.. :)

Odkaz ke komentáři

Ja mam pazouru jak malej slon a s polarkama jsem u Rolexu zacinal. Postupne si zvykam vic na 40mm a nosim je min a min. Kazdopadne je fajn, ze maj neco 40 neco 42 a clovek si muze vybrat. Navic kdo chce stary 40mm seadwelery nebo polarky, tak jenom doporucuju a jeste neco usetrite ;)

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, kdojinej napsal:

naprostej souhlas ... exp II nedává moc logiku proč jsou větší než suby, když naopak mají zalézt pod rukáv a být ochráněny před prostředím do kterého jsou určeny ...

Odkaz ke komentáři

Deepsea fully, asi menší, ale hlavně oysterflex na suby, to je paráda, protože stejně jak je psáno u těch 226570 a Širší tah a Spona, tohle je určitě řešení.

IMG_6238.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tikzot napsal:

Deepsea fully, asi menší, ale hlavně oysterflex na suby, to je paráda, protože stejně jak je psáno u těch 226570 a Širší tah a Spona, tohle je určitě řešení.

Jako ze suby z bileho zlata na Oysterflexu? Jeslti se nepletu, tak oysterflex je jenom na FG?

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Mirek napsal:

Na těch možná Milgaussech je punc, tady se autor predikce netrefil, už to jubilé k nim nesedí, natož tak bílý zlato...

Jo jasně, však jsou to jen a pouze ty každoroční predikce😉ale trend drahých kovu na hodinkách je víc než jasnej… 

před 2 hodinami, matejcaha napsal:

Jako ze suby z bileho zlata na Oysterflexu? Jeslti se nepletu, tak oysterflex je jenom na FG?

No buď nebo 40 yachty v titanu.. to by bylo taky žrádlo. Nedivil bych se ani tý ocel variantě oysterflexu.. 

Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, matejcaha napsal:

Ja mam pazouru jak malej slon a s polarkama jsem u Rolexu zacinal. Postupne si zvykam vic na 40mm a nosim je min a min. Kazdopadne je fajn, ze maj neco 40 neco 42 a clovek si muze vybrat. Navic kdo chce stary 40mm seadwelery nebo polarky, tak jenom doporucuju a jeste neco usetrite ;)

sehnat stary polarky ve slusnym stavu uz davno neni tak jednoduchy ani levny. Ja je shanel tak dlouho, az jsem si koupil exp 1 :) 

Nicmene jsou v tech 40mm fantasticky a rozhodne to nejsou maly hodinky, pokud nekdo nema zapesti jak stehno. Za me to byla vzdy pohodlnejsi, decentnejsi a min provarena alternativa subu a i proto mi nedava smysl, ze jsou expy vetsi nez novy suby. 

2 velikosti by byly fajn, ale podle me dve velikosti exp 1 byla pro Rolex u oceloveho profesionalniho modelu vyjimecna vec a necekal bych, ze to zacnou chrlit jako tudory ve vsech rozmerech a barvach. Ale verim, ze treba za 5-10 let je nám třeba o milimetr zmensi :)

Odkaz ke komentáři

Vsimli ste si slogan toho teaseru? “When the iconic meets the unexpected”. Nebude to naznak ze mame cakat nieco o com by sa jednemu ani nesnivalo? Z toho mozno vylezie nejaka blbost typu full gold Exp 2, Milgy alebo Seadweller, popripade Daydate na Oysterflexe 😂

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, tikzot napsal:

IMG_6238.jpeg

Seadwellery FG jsou temer jasny, Suby na oysterflexu si nemyslim, na fotce je kratka spona, gmt, yachty apod… Milgaussy ne, na videu je to rosegold, ne ocel, jsou tam i puncy, vzhledem k uzkymu pouzdru a jednoduchy spone bez locku to tipuju DJ FG na jubilee nebo DD na jubilee coz je zvlastni… Vypada to na nejaky novy GMT mastery… a pak jasny Skydwellery FG s diamond bezel…

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...