mwb Posted April 11, 2024 Report Share Posted April 11, 2024 Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dwg Posted April 12, 2024 Report Share Posted April 12, 2024 V 11. 4. 2024 v 22:25, mwb napsal: Mne ta seda, aspon z obrazkov, pripomina tie sede matne laky, co su v poslednych rokoch popularne na autach. Myslim, ze zaujem bude. mel jsem uplne stejnou uvahu A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrozna Posted April 13, 2024 Report Share Posted April 13, 2024 Vidím to na pokračující trend posunu RLX do drahých kovů (oni přinesli všehovšudy jeden steel model, vše ostatní zlato platina a drahé kamení) a zaplňování prázdného prostoru Tudorem (jejich nové "suby" jsou celkem pecka). Já být jimi bych byl trochu opatrný, aby je bratříček nepřerostl. Bez funkčních steel tool ikon by z RLX nebylo nic než navoněná zdechlina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barackpalenka Posted April 14, 2024 Report Share Posted April 14, 2024 V 13. 4. 2024 v 1:36, dwg napsal: mel jsem uplne stejnou uvahu A musim rict, ze na spouste aut me to hrozne stve.. ale treba Volvo ty sede umi docela dobre Všetko “šedne” ako domy smútku… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kain 232 Posted April 14, 2024 Report Share Posted April 14, 2024 V 11. 4. 2024 v 1:00, SCIFI napsal: Škoda. Tak se jdu nechat vyškrtnout z pořadníku a nechat zapsat na nový DeepSea:) https://www.hodinkee.com/articles/the-white-gold-rolex-le-mans-daytona-is-discontinued Budes mit ruku jak The Rock, ta parada ma 320g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monolith Posted May 14, 2024 Report Share Posted May 14, 2024 Musim uznat, ze se mi ty “skoronove” GMT Master II na oysteru zacinaji libit, naprosto univerzalni na kazdy den a trochu te barvy tam taky dali. Oyster mi k nim sedi vic, ale je potreba videt a vyzkouset nazivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botswan Posted November 1, 2024 Report Share Posted November 1, 2024 Má tu někdo ty nové Bruce Wayne GMT? Dojmy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted December 20, 2024 Report Share Posted December 20, 2024 Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted December 20, 2024 Report Share Posted December 20, 2024 před 24 minutami, kloubik napsal: Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely Zrovna sedím u kávy a přemýšlím o tom. Vím, že se to nestane, ale někde ve skrytu duše věřím v "zmrtvýchvstání" ikonických a překrásných 1655. Ještě mám ve své Rolex kolekci jedno volné místečko a pro tyto bych obětoval i plánované "prezidentské". Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted December 21, 2024 Report Share Posted December 21, 2024 V 20. 12. 2024 v 8:44, kloubik napsal: Za chvili tu mame 2025... nezacinaji kolovat nejake predikce? Ja tak nejak tajne porad cekam na zmensene 40mm Expy II... rikam si kdyz udelali 36mm Expy, mohli by zmensit pristi rok i dvojky. 16550 byly predstavene 1985.... to znamena ze 2025 to bude presne 40 let od uvedeni... a zaroven kdyby je zmensili na 40mm.... to by ty cisla pekne sedely Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted February 4 Report Share Posted February 4 Dotaz hoši- mel jste někdo možnost vyzkoušet nebo dokonce vlastníte Titanium Yachmastery.? Ref: 226627 Moc rád bych slyšel vaše postřehy, zkušenosti atd.. kdyby jste je někdo náhodou měl,tak budu rád za info Děkuji ✌ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irma Bunt Posted Thursday at 11:17 AM Report Share Posted Thursday at 11:17 AM V 21. 12. 2024 v 16:36, skalis napsal: Exp 2 v puvodni velikosti by bylo mimoradne prijemne prekvapeni. Osobně bych byl nadšen, kdyby se všechny modely vracely k původním velikostem. Milgauss 38mm, GMT 38mm, Daytona 37mm a Suby 37mm. Sen, že abych nakonec ani nevěděl, který si vybrat. Když vrátili Expy na 36mm, tak to pro mě byla jasná volba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Thursday at 05:41 PM Report Share Posted Thursday at 05:41 PM Mně by se líbila reinkarnace perpetual date 1530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted Thursday at 06:38 PM Report Share Posted Thursday at 06:38 PM před 7 hodinami, Irma Bunt napsal: Osobně bych byl nadšen, kdyby se všechny modely vracely k původním velikostem. Milgauss 38mm, GMT 38mm, Daytona 37mm a Suby 37mm. Sen, že abych nakonec ani nevěděl, který si vybrat. Když vrátili Expy na 36mm, tak to pro mě byla jasná volba. To by mohli, protože by mě ze dne na den Rolexky přestali zajímat Jako Suby v 37mm....no jako dobrý posun pro profesionální potápěče, stejně tak Expy 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts