Mirek Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Blbě se to načítá, zůstalo asi všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 12 minutami, Mirek napsal: Batman je out. edit: není Mi to jednou načte Pepsiny a Batmany ne, pak zas naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Vsetko zostalo "dostupne" hosi, priame linky: Batmany su: https://www.rolex.com/watches/gmt-master-ii/m126710blnr-0003 Pepsi su: https://www.rolex.com/watches/gmt-master-ii/m126710blro-0001 nove GRNR: https://www.rolex.com/watches/gmt-master-ii/m126710grnr-0003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 34 minutami, Baker napsal: Zlaté DeepSea jsou asi zatím největší úlet za poslední roky Koukám na to jak puk To snad musí být nejtěžší hodinky na trhu. Jako pro nějakýho wrestlera proč ne, smysl to ale moc nedává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 ufff, muzu zustat v klidu nic to bych nutne musel mit, co by se "dalo" sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Totot je pekne https://www.rolex.de/de/watches/day-date/m228238-0069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Maju aj novu lunetu za 48k € Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 a 36tky maju konecne pekne rimske cisla, bravooo!!! Ale nechava ma vsetko celkom kludnym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Jedine co som si vsimol ze vypadlo su Le Mans Daytony WG, ale to bolo dost ocakavane ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Pri DJ36 vypadlo viac ciferníkov. Napr. Palma aj motiv… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 (upraveno) Datejust 41 přišel o Fluted ciferníky, modrý i zelený to samé bicolor Upraveno 9. dubna 2024 uživatelem Kain 232 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Tady je to hezky pohromadě https://www.rolex.com/watches/new-watches/all-models Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 49 minutami, xcmaniax napsal: Koukám na to jak puk To snad musí být nejtěžší hodinky na trhu. Jako pro nějakýho wrestlera proč ne, smysl to ale moc nedává. Přesně, tipuju to na nějakých 320-350g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Asi jsem starej. Zadal jsem slovo "steel" a vypadl jeden kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Tak když v roce 2009 přišel Rolex s DEEPSEA, byly to opravdu 100% nástrojové hodinky. Dneškem je z tohoto odkazu absolutní fraška ... Hans Wilsdorf se musí v hrobě otáčet, co z jeho dítěte vyrostlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 A tak na padesatikilovejch kopackach to zase bude vypadat dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 9 minutami, warann napsal: Asi jsem starej. Zadal jsem slovo "steel" a vypadl jeden kus. Zkus zadat "Vítkovice steel".. treba z toho vypadne víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Letos musím říct velká nuda za mě u R… ale tohle se jim povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 V 5. 4. 2024 v 18:23, Vortex-Tempus napsal: Vsimli ste si slogan toho teaseru? “When the iconic meets the unexpected”. Nebude to naznak ze mame cakat nieco o com by sa jednemu ani nesnivalo? Z toho mozno vylezie nejaka blbost typu full gold Exp 2, Milgy alebo Seadweller, popripade Daydate na Oysterflexe Tak unexpected je to ve vysledku vzdycky, jelikoz jsou vsichni plni ocekavani a pak prd Ja jsem treba cekal mnohem vic titanu a zatim jenom jedno dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 33 minutami, Jarett napsal: Tak když v roce 2009 přišel Rolex s DEEPSEA, byly to opravdu 100% nástrojové hodinky. Dneškem je z tohoto odkazu absolutní fraška ... Hans Wilsdorf se musí v hrobě otáčet, co z jeho dítěte vyrostlo. Au, to se mi vůbec nechce věřit...vidět to na někom, tak si řeknu, wow krutopřísnej fejk ovšem Nápis Titánium značí co, jako že celé dýnko je z tohoto velmi fajnového materiálu? Nebo se jim ho snad povedlo pozlatit? Jinak všechno mě nechalo chladným, Explorer zůstal Explorerem, takže na klid. GMT-Master II samozřejmě famózní jako vždy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se