matejcaha Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 10 minutami, tikzot napsal: Letos musím říct velká nuda za mě u R… ale tohle se jim povedlo Souhlas, moc pekny. Ale asi jediny letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Docela se divim, ze porad maji ten celebration dial, myslel jsem, ze to bude chvilkova zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 6 minutami, Potkan napsal: Tak unexpected je to ve vysledku vzdycky, jelikoz jsou vsichni plni ocekavani a pak prd Ja jsem treba cekal mnohem vic titanu a zatim jenom jedno dynko. Mozno to mysleli ako ze bude "unexpected disappointment" ako kazdy rok... Ale FG Deep See je pixlovina ktora predcila FG Yachty 2... Mimochodom ak ma zrak neklame YM 2 su prec zo stranky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 (upraveno) Líbí se mi platinové 1908 a cena taky není zlá €31 500. Takže asi jasná volba Upraveno 9. dubna 2024 uživatelem Jemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Zlate Le Mans off catalogue 1000/10 ale inak bieda veru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 16 hodinami, matejcaha napsal: Za mne zatim dobry, nic z toho nechci Asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 4 hodinami, Baker napsal: Zlaté DeepSea jsou asi zatím největší úlet za poslední roky Invicta pro bohatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Jsem rád, že cena u Exp I 40mm zatím zůstala stejná... Nějaké info, jestli došlo k nějaké úpravě cal.3230? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Vy jste divní. V tom současném ušmudlaném, investičním, vekslácko pořadníkovém, podpultovém Rolex světě bez špetky invence, nebo nadhledu, jsou zlaté dýpsý konečně hodinky, které si umí udělat prdel ze světa a samy ze sebe. Ještě kdyby k tomu dávali pozlacený švajc aparát pro hlubinné pracovníky na norských plošinách, jak se původně DS prezentovalo, tak by to nemělo chybu. Za mě palec nahoru za ten smysl pro humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Pořád přemýšlím pro koho je to určený, pokud pro asiaty, tak Ti z té váhy budou mít možná i skoliózu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 (upraveno) před 8 minutami, Baker napsal: Pořád přemýšlím pro koho je to určený, pokud pro asiaty, tak Ti z té váhy budou mít možná i skoliózu. Predstvuju si nadprumerneho americkeho rapera, co si to muze finance dovolit. Pulkilova cihla zlata k tomu retezu na krk nebo tak nejak si to predstavuju. Upraveno 9. dubna 2024 uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Těch zas nebude tolik, nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 8 minutami, Baker napsal: Těch zas nebude tolik, nebo jo? Tak ja nepredpokladam, ze by se toho vyrabelo vic nez subu. Tech 50mm v titanu taky nema na ruce kazdy. Jde o to, ze to je v nabidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 GRNR jsou asi první GMT od Rolexu, co se mi vůbec nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 5 hodinami, Jemi napsal: Líbí se mi platinové 1908 a cena taky není zlá €31 500. Takže asi jasná volba Toto je úplna pecka len by som musel predať auto a chodiť MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Baker napsal: Pořád přemýšlím pro koho je to určený, pokud pro asiaty, tak Ti z té váhy budou mít možná i skoliózu. Karlos Vemola a jeho parta Upraveno 9. dubna 2024 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Tohle by stálo za hřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 před 54 minutami, MaaBe napsal: Toto je úplna pecka len by som musel predať auto a chodiť MHD A jaké je rozhodnutí? koupit si hodinky a autobus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Milý Ježíšku,.....Tohle by mohlo moji Rolex kolekci uzavřít. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Aje, uz te zase svrbi ruka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se