Přejít na obsah

Rolex 2024 Novinky

kdojinej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 minutami, Potkan napsal:

Tak unexpected je to ve vysledku vzdycky, jelikoz jsou vsichni plni ocekavani a pak prd :D Ja jsem treba cekal mnohem vic titanu a zatim jenom jedno dynko. 

Mozno to mysleli ako ze bude "unexpected disappointment" ako kazdy rok... :D Ale FG Deep See je pixlovina ktora predcila FG Yachty 2... Mimochodom ak ma zrak neklame YM 2 su prec zo stranky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vy jste divní. V tom současném ušmudlaném, investičním, vekslácko pořadníkovém, podpultovém Rolex světě bez špetky invence, nebo nadhledu, jsou zlaté dýpsý konečně hodinky, které si umí udělat prdel ze světa a samy ze sebe. Ještě kdyby k tomu dávali pozlacený švajc aparát pro hlubinné pracovníky na norských plošinách, jak se původně DS prezentovalo, tak by to nemělo chybu. Za mě palec nahoru za ten smysl pro humor.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Baker napsal:

Pořád přemýšlím pro koho je to určený, pokud pro asiaty, tak Ti z té váhy budou mít možná i skoliózu. :D

Predstvuju si nadprumerneho americkeho rapera, co si to muze finance dovolit. Pulkilova cihla zlata k tomu retezu na krk nebo tak nejak si to predstavuju.  🤣

Upraveno uživatelem matejcaha
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Jemi napsal:

Líbí se mi platinové 1908 🙂 a cena taky není zlá €31 500. Takže asi jasná volba 🙂 

image.png.7dceb72d5c1a1f88ee77272c0cd4fe9b.png

Toto je úplna pecka 👌🔥 len by som musel predať auto a chodiť MHD 😅

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM
před 2 hodinami, Baker napsal:

:lol2:

Pořád přemýšlím pro koho je to určený, pokud pro asiaty, tak Ti z té váhy budou mít možná i skoliózu. :D

Karlos Vemola a jeho parta 😇

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...