AndyAaron Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Ok, ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Že jsem sem vůbec lezl, teď po nich toužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Nápodobně, jsem se do nich zakoukal, ale obavám se, že na zápěstí o obvodu 20 cm by tohle nejspíš nebylo. K vidění budou nejspíš jen v Koscomu. Nemate je náhodou někdo z Brna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Reálný zkušenosti z cachtání v moři k vidění zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července V 4. 6. 2024 v 21:19, Pavel87 napsal: Nápodobně, jsem se do nich zakoukal, ale obavám se, že na zápěstí o obvodu 20 cm by tohle nejspíš nebylo. K vidění budou nejspíš jen v Koscomu. Nemate je náhodou někdo z Brna? Pojedu je vyzkoušet a možná je zrovna koupím. Na konci srpna se chystám na Moravu, tak se případně můžem domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Doplním ešte pekné fotky z watchgecko.com: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se