Přejít na obsah

První hodinky / ke 40. narozeninám cca do 40k Kč

Doporučené příspěvky

Každý to má jinak a cenovou hranici pro nové/staré nelze generalizovat.

Já to mám momentálně (bývalo to jinak) kolem cca 40.

Třeba Tudor BB jsem už koupil zde v inzerci.

Ale zase záleží na stavu a stáří.

Tady to mám nastavené na 1-2 možná 3 roky staré a vzhled pokud možno jako nový. A dá se najít, jenom to chce trpělivost a štěstí 😉

Dvacet let staré otloukánky mi naopak smysl nedávají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 4 hodinami, exell napsal:

Pokud nekupují některé z modelů z drahých kovů, tak mi to nějak nevychádzá.

Neber poznámku do puntíku. Rolex nestuduju ale když mi někdo řekne že má Rolexky za cca 200tis tak mu to nebudu vyvracet. Určitě nový nestály ani nestojí teď miň. Když kouknu na chrono tak to není problém v této hladině sehnat. Nebavím se o konkrétním kusu ani staří. Je to stejně mimo téma.

Odkaz ke komentáři

Rado tu už bylo několikrát zmíněno. Pro sales managera, který nechce s hodinkami vykřikovat do světa, ale pritom chce mít kvalitní hodinky, vkusně je prezentovat a případně dát najevo, že hodinky jsou jeho hobby, jsou dle mého v dané cenovce Rado Holden horse naprostá špička. 

Rado-Golden-Horse-grey-limited-13334-scaled.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vyrazil do obchodu, ale podle dnešní zkušenosti, BOHUŽEL, Koscom. Jednak jsem tam čekal asi 40 minut, co cca ve 30 stupních, který tam měli, není nic moc. Pak jsem vyfasoval prodejce, kterej mi byl extrémně nesympatickej a navíc o hodinkách nevěděl ani 3,14ču. Neustále opakoval "samozřejmě", o Longines mi dokázal akorát říct, že mají krásný okřídlený logo a patří pod swatch group. O Oris mi naopak řekl jen to, že jejich největší výhodou je, že nepatří pod žádnou skupinu a "jedou si to svoje" 🤦🏻‍♂️😆. Takže jsem si nechal předvést pár modelů a otráveně vypadl. 

Můžete, prosím, doporučit hodinářství v Praze, kde mají prodejce na úrovni, mají znalosti o značkách a modelech, který prodávají a člověk tam ty peníze nechá rád a ne znechucenej?

Tady pár fotek hodinek, který mě zaujali. Bohužel mi to vezme jen dvě 😁.

IMG_6946.jpeg

IMG_6949.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Chronopetr napsal:

Rado tu už bylo několikrát zmíněno. Pro sales managera, který nechce s hodinkami vykřikovat do světa, ale pritom chce mít kvalitní hodinky, vkusně je prezentovat a případně dát najevo, že hodinky jsou jeho hobby, jsou dle mého v dané cenovce Rado Holden horse naprostá špička. 

Rado-Golden-Horse-grey-limited-13334-scaled.jpg

Krásný, ale nemám rád tenhle tah 🥲

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Chronopetr napsal:

To je ten nejmenší problém 😁.  Těm bude slušet cokoliv. 😉

Jako jo, ale nebudu si k hodinkám za 60 kupovat ještě ještě tah za X tisíc, když už tak jsou hodně přes můj původní rozpočet 😁

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, v.jirousek napsal:

Jako jo, ale nebudu si k hodinkám za 60 kupovat ještě ještě tah za X tisíc, když už tak jsou hodně přes můj původní rozpočet 😁

A jaký pocit? Některé tě oslovili? Můžeš zkusit Beny na Václaváku, nebo  neprohloupíš Carollinum v Pařížské.

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Vorel napsal:

Škoda, že jsi měl v Koscomu špatnou zkušenost. Mě se to tam ještě nestalo. Můžeš zkusit Beny, nebo Dušáka na Příkopě, případně Carollinum.

Je dost možný, že tam byl novej. Ale že vůbec takovýho člověka zaměstnají...já se tam chystal utratit vlastně dost málo peněz, ale při představě, že si tam jde někdo pro hodinky za pár set tisíc a vyjde na něj tenhle trouba...nevím no. 

Každopádně je to i moje chyba, měl jsem mu říct rovnou, že si počkám nanekoho z kolegů, když už předem jsem tušil, že to nebude ono.

A díky za tipy tobě i @Humanzero 😉

Odkaz ke komentáři

Podle těch tvých fotek ze zkoušení na ruce bych ti doporučil zvážit velikost pouzdra, délku nožek vzhledem ke tvaru a obvodu ruky - zdá se mně, že oboje hodinky a především ty Longines, které bych ti jinak vřele doporučoval, jsou na tvou ruku už trochu moc. Jo, jasně, záleží taky, jak to nafotíš, ale takhle to myslím vypadá líp. Jinak je to každého věc, pro někoho co je moc, pro druhého to je akorát .....

Conquest41mm.jpg.98ce0b249fd8a013e089a1d1e28f33ca.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...