Přejít na obsah

Kalendář choronomagu 2025 a dál

Doporučené příspěvky

Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, prischera napsal:

Vážení chronomagoři, kalendář na rok 2024 byl desátým kalendářem, který jsem pomáhal spoluzorganizovat, a zároveň byl také posledním. Za prvé si myslím, že je čas na nový vítr. Za druhé zájem o kalendář rok od roku upadá a možná je to i má vina. Nebo možná prostě jen počet lidí, kteří chtějí na svůj stůl tradiční papírový kalendář ubývá. Nevím, ale v součtu mi to vychází, že je na čase předat veslo. Věřím, že nový organizátor zvládne přitáhnout více zájemců a fotografů, a že se mezi vámi najde někdo, kdo se rád chopí příležitosti a potáhne tu káru zas o kousek dál. Samozřejmě nabízím (ale nevnucuji), že do začátku vypomůžu a předám všechny své zkušenosti. Zároveň bych tady rád otevřel diskuzi nad tím, jak by mohl a měl kalendář vypadat, aby se setkal s větším zájmem. Díky za vše v uplynulých letech a těším se na nový kalendář 2025. Prischera

Sakra, chlape, tohle nam nedelej.... kalendar a lidi kolem neho potrebujeme....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
V 16. 5. 2024 v 13:20, Bert napsal:

Klid. S Prischerou už jsem mluvil. Začínám řešit. Předběžně: sponzoři.

Ahoj Berte, je prosím něco nového?
Minule se touto dobou spouštělo posílání fotek.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Já se přiznám, že jsem hlasovací vlákno úplně zazdil a všiml si ho až tento týden po novém příspěvku.

Ale tak nějak předpokládám, že se nesešlo moc autorských souhlasů. Mám pravdu?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...