Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hezky, vtipny, jasny. nekdy si rikam, ze bych si chtel pokecat s nekym, kdo si vedome faky koupi a pak si stejne reknu, ze me takovej clovke snad ani nezajima.

Odesláno
hezky, vtipny, jasny. nekdy si rikam, ze bych si chtel pokecat s nekym, kdo si vedome faky koupi a pak si stejne reknu, ze me takovej clovke snad ani nezajima.

Takovej člověk je pro mě naopak vysoce interesantní!

Odesláno
Takovej člověk je pro mě naopak vysoce interesantní!

no to si taky rikam. ale kdyz pak o tom hloubeji premyslim. mel jsem jen jednou cest, fejk becka a hral si na mistra sveta. drahy hadry (jen nektery) zbytek taky fejk, znacovy auto, ale starsi rocnik (tipnul bych si predelana bouracka z nemecka). bylo to zajimave chvili, pak to byla ztrata casu. verim, ze to bude spolecny jmenovatel pro vetsinu kupujicich.

Odesláno
no to si taky rikam. ale kdyz pak o tom hloubeji premyslim. mel jsem jen jednou cest, fejk becka a hral si na mistra sveta. drahy hadry (jen nektery) zbytek taky fejk, znacovy auto, ale starsi rocnik (tipnul bych si predelana bouracka z nemecka). bylo to zajimave chvili, pak to byla ztrata casu. verim, ze to bude spolecny jmenovatel pro vetsinu kupujicich.

Ale zas v něm čteš jak ve studánce.

Odesláno
Ale zas v něm čteš jak ve studánce.

to jo. vedel jsem hned od zacatku jak to bude probihat. byla to vyborna socioneco studie. ale za partnera bych ho nechtel. jako obchodniho :)

Odesláno (upraveno)

Já se přes padělaný breitlingy dostal k pořádnejm hodinkám. Ty quartzový jakonavitimery mě tenkrát stály tři litry a ještě je mám schovaný - občas je vytáhnu a směju se, až mi tečou slzy...

Kdyby nebylo jich, tak dneska nejsem tam, kde jsem - a koneckonců nejsem ani na tomhle fóru. Aspoň víte, oč byste přišli, volové :D

edit: chybějící slovo.

Upraveno uživatelem farářskej
Návštěvník Tada
Odesláno

Dneska jsem nad tímt taky chvíli přemýšlel a k ničemu zásadnímu jsem nedošel... Leda, že by byly 2 skupiny lidí co si koupí a nosí fejky:

1.Ti kteří si je koupí omylem

2.Kteří si je koupí záměrně ať již z toho nebo onoho důvodu

Moc moudra v tome není co?

Já bych si v životě žádný fake nekoupil, ať už by šlo o hodinky nebo cokoliv jiného. Když něco dělám, tak to dělám pořádně. Takže pro mě osobně nic takového nepřichází v úvahu. Není to nejlevnější filosofie, ale je správná. :)

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Dneska jsem našel Fake Panerai za 245 dolarů...

Ale já si koupím pravé za trochu víc dolarů :)

Odesláno

Docela to přirovnání sedí. Znám tři breitlingový fejkaře a ti jsou si opravdu podobní jako vejce vejci. Jeden z nich mi důkladně vysvětloval, že si koupil tzv. "A"čka za deset tisíc a že v tom žádný rozdíl od originálu není, jen pod mikroskopem. No, z metru byl rozdíl jasně vidět. Ale samozřejmě podle něho kecám! :D

Perlička na závěr....., všem tvrdošijně vykládá, že jsou to originály a to proto, protože to nejsou fejky za tři litry, ale za desítku! :D

Pro takový lidi je kampaň zbytečná :smoke:

Odesláno

Před několika lety jsem si koupil fejk Rolexek z naprosté zvědavosti kombinované z blbostí. :wallbash: Zkusil jsem je asi týden nosit

a kroutilo mě to tak, že jsem začal hledat až jsem našel Chronomag.

Mám je schované v šuplíčku na věčnou památku, že švindlovat nemá cenu, neboť sám sebe neoklamu. A to pro mě platí naprosto obecně. :smile_anim:

Odesláno

Co se týká kampaně: Ta kampaň není nic jiného, než marketing. Vám tady jde o nějaké "čisté ideje" a zdá se vám (některým), že ta kampaň za ty ideje bojuje. Prd. Nebuďte bláhoví, jde jen o prachy. Hlavně zvýšit zisky.

A co se týká fejkařů: Znám spoustu lidí co nosí fejky a když se zeptám co nosí za hodinky, tak se na ně podívají a řeknou: " Ani nevím, ale jsou pěkné, že?"

Většina lidí si kupuje hodinky podle ceny a designu. A čisté ideje v pozadí je vůbec nezajímají. Kdyby jste jim dali vybrat mezi Angelo Milano z Aukra za 250 Kč a pravými Junghanas Max Bill (aniž byste jim řekli cenu) tak většina lidí šáhne po Angelo Milano. A když se navíc dozví cenu, tak jsou ještě strašně rádi, jak dobře si vybrali. Mají krásné hodinky jen za 250 Kč.

Takové lidi chcete soudit? Proč se k nim stavíte pohrdavě? Oni jen žijí v blažené nevědomosti.

Odesláno
Dneska jsem nad tímt taky chvíli přemýšlel a k ničemu zásadnímu jsem nedošel... Leda, že by byly 2 skupiny lidí co si koupí a nosí fejky:

1.Ti kteří si je koupí omylem

2.Kteří si je koupí záměrně ať již z toho nebo onoho důvodu

Možností je víc. Jednou jsem svému italskému tehdy_kamarádovi, který nebyl schopný splatit svůj dluh, nabídnul, ať mi pošle své Panerai s kterýma tak machroval a dluh smáznu. Poslal, poslal, i tourbillon a měsíční fáze měly... :gun_bandana:

Odesláno

lomo135: marketing to je, o tom žádná. Ale o těch blažených nevědomých... tomu nevěřím...

Fejky nekoupíš omylem v Klenotech. Tam kde je prodávají, tam lidi chodí s cílem koupit fejky... Až na pár vyjímek, které nakupují na tržnicích a skutečně koupí "něco", protože se jim to za těch pár stovek líbí.

A nemíchal bych pseudoznačky, které kopírují design (byť sprostě) a vyložené fejky. Pseudoznačky můžeš koupit z pohnutek, které uvádíš ty. Fejky nikoliv.

Odesláno

Zajímavá diskuze - já zase znám lidi, kteří atrapy mají a nosí. Líbí se jim třeba Omegy, ale peníze by za ně nikdy nedali (i když to není proto, že by na ně neměli...). Dokonce se občas dostávám do situace, že o svých hodinkách také raději tvrdím že jsou to atrapy, protože přiznání že jsem "vyhodil tolik peněz za originál" by mi přivodilo zbytečný starosti a komplikace... :sweatdrop:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...