Frantik Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Tak nikdo jiny uz asi nepribude, takze muzeme brat nominace za uzavrene. Jakmile Kuba postne info, muzeme pristoupit k zavaznym objednavkam, aby by se nemohlo couvat. A jedeeeem.....
kubson Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 uff konečně jsem se k tomu dostal, zpracoval a odeslal. takže bude potřeba doladit tyto detaily, zaměřme se na ně: - barva ciferníku - je potřeba zjistit přibližnou PANTONE hodnotu - povrchová úprava pouzdra - nejsem si jistý jestli se vyřešila - matt / broušení / nebo nějaká kombinace s leskem - návrh popisu dýnka - je někdo schopen to splácnout dohromady, ať se k tomu můžeme vyjádřit? - krabice - jaká? to dřevo na LE co má steinhart, nebo něco "low cost" - možná by nebylo špatné nechat udělat podobnou válečnému originálu, někde tady byla fotka - řemeny - každý si vybere (to bude trochu pakárnička na kompletaci, ale jsem ochoten to zrealizovat), nebo uděláme jednu variantu?
bandicoot Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Krabice: nejaky low end a low cost model, chci ty hodky nosit Remen: kvuli jednoduchosti bych se priklanel k hnedemu buffalo extended, tedy s okem, stejne si kazdy casem poridi nejaky dalsi
Frantik Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Myslim ze barva byla dohodnuta ta schwarzblau (Onion nebo Hugo maj snad predstavu) + trochu nazloutle indexy (pokud mozno) Pouzdro brousene s lesklou lunetou Krabice nebo obal je asi jedno - navrhuji low cost (treba ten hnedej futral vypadal dobre) Remeny jak rika Bandicoot - hnedy buffalo extended (nekontrastni prositi, jedno kovove oko) - ten je pro zaklad velice dobrej, kazdy si paj stejne udela nebo koupi alternativni
Hugo14 Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Také souhlasím. Pouze dodám, že Hugo14 sice má představu o barvě (i v RAL kódu), nemá ale Pantone vzorník a tak nemá nejmenší páru o kódu té barvy v Pantone...
bandicoot Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ještě jsou důležité takové detaily, jako nesignovaná spona i korunka! Sponu bych preferoval PRE-V, ať je to všechno velký.
Kaja Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 bandicoot napsal: Ještě jsou důležité takové detaily, jako nesignovaná spona i korunka! Sponu bych preferoval PRE-V, ať je to všechno velký. Mě osobně by signovaná korunka vůbec nevadila, u té spony mi to je v celku jedno, ale ať se děje vůle většiny.... plus přikládám obrázek dýnka jaké se tu už kdysi objevilo, myslím že tohle je dobrá varianta s tím že se teda poupraví použity stroj a konečný počet kusů...
bandicoot Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 ral - pantone / snad tam něco bude http://www.finishing.com/faqs/ralpantone.html http://wiki.answers.com/Q/How_can_i_convert_Pantone_to_RAL edit: http://www.villeroy-boch.com/fileadmin/ima...odierung_EN.pdf
bandicoot Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Kaja: mám obavy, že vzhledem k celkovému trendu jednoduchosti těch hodinek, by ne té drobné plošce cibulové korunky ono ozubené S vypadalo nepatřičně - když bez nápisů, tak konzistentně všude - toť můj názor vycházející z přímého provnání 44mm LE a 44mm standard
Frantik Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 bandicoot napsal: Kaja: mám obavy, že vzhledem k celkovému trendu jednoduchosti těch hodinek, by ne té drobné plošce cibulové korunky ono ozubené S vypadalo nepatřičně - když bez nápisů, tak konzistentně všude - toť můj názor vycházející z přímého provnání 44mm LE a 44mm standard Urcite korunka i spona BEZ signace!
Kaja Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 bandicoot napsal: Kaja: mám obavy, že vzhledem k celkovému trendu jednoduchosti těch hodinek, by ne té drobné plošce cibulové korunky ono ozubené S vypadalo nepatřičně - když bez nápisů, tak konzistentně všude - toť můj názor vycházející z přímého provnání 44mm LE a 44mm standard dobře dobře, věřím ti, já tu cibulovku ještě na živo neviděl takže s tím máš asi větší zkušenost, uvidíme jak to dopadne...
Baker Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 bandicoot napsal: ral - pantone / snad tam něco bude Uz jsem to nekde psal, presny prevod RAL do pantone je prakticky nemozny, nejlepsi by pro vas bylo, kdyby Hugo14 nebo Onion navstivil nejakou ofsetovou tiskarnu, kde by vzorniky pantone meli mit a vybrat presne barvu dve vasich predstav. Predpokladam, ze cifernik ma byt matny, pak musite vybirat ve skale Uncoated.
Onisan Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Frantik napsal: Myslim ze barva byla dohodnuta ta schwarzblau (Onion nebo Hugo maj snad predstavu) + trochu nazloutle indexy (pokud mozno) Pouzdro brousene s lesklou lunetou Krabice nebo obal je asi jedno - navrhuji low cost (treba ten hnedej futral vypadal dobre) Remeny jak rika Bandicoot - hnedy buffalo extended (nekontrastni prositi, jedno kovove oko) - ten je pro zaklad velice dobrej, kazdy si paj stejne udela nebo koupi alternativni souhlas.. co se týká dýnky, tak je mi to šumák, jedno, volný.... čím méně nápisů, tím lépe
lib Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Ahoj, až teď jsem si všimnul, že bude namodralý ciferník. Vezmete mě taky do party????? Na čísle mi nezáleží. 1. Frantik 01/xx 2. Onion 3. Onion. 4. Onion 5. m01e 6. Kaja 7. Kejklik 02/xx 8. Kejklik 9. Hugo14 10. Friedrich 09/xx 11. Jaryn 05/xx 12. elloco 13. kibi 04/xx 14. Bobr 15. picipaja 03/xx 16. funf5 17. Kejklik 18. Zach650csi 19. bandicoot 20. Luk 21. Šíma 21/xx 22. lib
lib Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 Onion napsal: Jsi vítán... 22 je pěkné číslo No, kdyby bylo volný, tak to beru, ale není podmínkou. Podle mé manželky to je tzv. "šťastný číslo". To jsme se brali, takže ji celkem dobře chápu.
Friedrich Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Vadilo by, kdyby se na to dýnko drobným písmem někam vešlo že je to ''CHRONOMAG.CZ limited edition'' ? Aby i za XX let bylo patrno že se tu kdysi jedna partička týpků rozhodla pro tenhle podnik ?
bandicoot Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 pošlete mi pls RAL kód barvy Schwarzblau, zkusím poptat u schopných grafiků aspoň přibližné Pantone odstíny
šíma Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Za mě nesignovaná korunka, jednoduchý box, zadní víčko viz výše OK, řemen jsem si představoval taky LE, ale nevadí, nápis Chronomag bych viděl radši na řemenu, než na hodinkách. A taky bych dal menší verzi spony, mám doma obě a ta velká mi připomíná přezku od dámského kabátu.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.