Skeleton Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 Jen pro info - Rolex ma nove, trochu rychlejsi a prehlednejsi stranky ...
pavel_k Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 1. GMT Master II 2. Deep Sea V uprave od Bamfordu (PVD). Tahle uprava od Bamfordu se mi opravdu libi. Odstrasuji priklad (pro mne) co s Rolexama spachat je Daytona Special Edition. I kdyz na silvestra to muze bejt fajn model... http://www.swissluxury.com/rolex-watches-d...ial-edition.htm
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 (upraveno) někde se tady diskutovalo o černé verzi, ale nemůžu to najít = ŽIVÉ FOTKY Upraveno 21. února 2010 uživatelem SukHoi
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Odesláno 21. února 2010 Tfuj tajxl... ále - docela dobrý - kdyby to mělo černý datový věnec tak bych si klidně nechal říct
lastam Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 a je to tu, rolex sem vydrazil, takze doladit detaily a snad jsou do dvou tydnu tady no vidim na aukru ze to zvykani na gmt asi nedopadlo...
SOZ Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 U mě jednoznačně vítězí klasika - černý submariner v oceli. Na fotce vypadá zajímavě i modrá varianta v kombinaci s bílým zlatem. Ale ty jsem neviděl naživo.
xlaque Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Vidieť jedinu fotku a zomrieť Tak tato by ma presvedčila, že Milgaussy, su tie spravne....
Baker Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Nema zde nekdo aktulani cenik Rolex v EUR ?
lolohh Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Nema zde nekdo aktulani cenik Rolex v EUR ? Už nastal čas?
skalis Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Mozna Tomu se rika chronodospelost . I kdyz, ja bych mel radeji pomlcet (o te dospelosti). Vcera, kdyz jsem navecer plaval pres brnenskou prehradu (kvalita vody me prijemne prekvapila), tak jsem si rikal, ze jestli si nekdy koupim Paneraje (jako ze bych asi casem nejspis chtel, porad me to drzi), tak si k tomu sezenu cernej neopren s kuklou, dam si je pres nej na zapesti a budu brazdit prehradu v noci .
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Mozna Myslím si, že mám... Ale německej. 2
Baker Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Myslím si, že mám... Ale německej. Muzes mi jej poslat ?
Jakubisko Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 (upraveno) Zajímavý je také vývoj cen od začátku uvedení jednotlivých modelů. Pokud by to někdo propočítal s inflací v těch letech, byl by z toho super graf Tady jsem nasel cast aktualniho pricelistu v USD... Upraveno 23. července 2010 uživatelem Jakubisko
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Muzes mi jej poslat ? Když já ho mám papírovej 3
Baker Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Když já ho mám papírovej Skener nemas ? Tady jsem nasel cast aktualniho pricelistu v USD... Diky Kubo, zajimaji me suby.
Návštěvník Tada Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Skener nemas ? Diky Kubo, zajimaji me suby. Bohužel... Tak mi napiš SZ co tě přesně zhajímá a já ti to přepíšu. To není problém. 2
Baker Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Tada nema aktualni, takze muj zajem trva.
xlaque Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Nech sa pači Ale nie su tam najnovšie modely, ako napr keramicke Submarinery (najnovši model čo tam je, je Dipsy-no dobre Deep sea)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se