Kalifx Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Já bych bral ty celožlutozlatý Třetí fotka. Vypadaj nejlíp...
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 ta zelena raficka se zelenou datumovkou je hoodne velky lakadlo
midloch Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Když full Rolex, tak full gold, do bicoloru bych nešel, nevím, osobně se mi bicolor nelíbí, je to něco jako Audi R8 super kára, ale proč mít R8 když mám se stejným motorem byť dražší Lambo
Cyber Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Když full Rolex, tak full gold, do bicoloru bych nešel, nevím, osobně se mi bicolor nelíbí, je to něco jako Audi R8 super kára, ale proč mít R8 když mám se stejným motorem byť dražší Lambo No souhlas, bicolor jsou "zlatý Rolexy pro poor many". Ocel je podle mě jediná rozumná volba. Ale když už nerozumná volba, tak zlato, a ne křížence.
Gilius Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 I když to je trochu mimo mne,tak bych si dovolil souhlasit s Cyberem...buď full zlato,nebo ocel.....bicolor je divnej.
WatchFan1 Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) Honza, Ci je to uz SS, TT alebo 18K - to zalezi len na Tebe, pretoze je to len otazka osobneho stylu ake su 'Tvoje' denne aktivity atd.......a samozrejme to tiez zalezi od dalsich hodiniek v Tvojej zbierke. Aj ked Submariner su klasika - podla mna GMT su ovela uzitocnejsie koli druhej ( a 3.) casovej zone a o.i. sa s nimi tiez da potapat ;-) Moje osobne poradie: - 18K GMT - SS GMT - TT GMT Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem WatchFan1
decebal Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 (upraveno) No souhlas, bicolor jsou "zlatý Rolexy pro poor many". Ocel je podle mě jediná rozumná volba. Ale když už nerozumná volba, tak zlato, a ne křížence. Souhlasím! edit: ta fotka s uniformou je krása nesmírná. Upraveno 21. prosince 2009 uživatelem decebal
xlaque Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Musim nesuhlasiť, k GMT II mi zlato vôbec nejde (hoci k Submarinerom ešte menej) a ked už riešiš celozlate hodinky, tak Day Date II Presidential, spravne neproflaknute hodinky (nema ich každy druhy), dostatočna veľkosť na Rolex (41 mm), budu nadčasove aj za 20 rokov a hodia sa na ruku diktatora
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Musim nesuhlasiť, k GMT II mi zlato vôbec nejde (hoci k Submarinerom ešte menej) a ked už riešiš celozlate hodinky, tak Day Date II Presidential, spravne neproflaknute hodinky (nema ich každy druhy), dostatočna veľkosť na Rolex (41 mm), budu nadčasove aj za 20 rokov a hodia sa na ruku diktatora Fakt je, ze jsou i s cernym cifernikem, coz by se Sibirnayovi mohlo libit Je fakt ze 25.000 USD je celkem palka, ale neni to az o tolik vic nez u celozlatych GMT Master II, ktere jsou za cca 20tis USD..
spiderer Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Kazdopadne kdyz uz zlaty Rolady tak proc ne zlaty Yachmastery? Zlaty jsou uplne Kdybych si dneska zlaty Rolady vybiral ja, asi bych skoncil u white-gold Day-Date II, skoda, ze je nedelaji i v oceli
sibirnaya Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 nene, libi se mi to novy pouzdro co maj suby a gmt
Chumpus Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Připadají ještě někomu zlaté hodinky dědkovské nebo jsem sám?? A bicolor je takovej kočkopes, pánský hodinky se mi s tím nelíbily snad žádný.
Návštěvník Tada Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Na zlaté hodinky není člověk nikdy dost mladý. Respektive je může nosit s prvním šedivým vlasem.
Jay Doll Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 No a co třeba platinové a nebo grey gold? Proč musí mít všichni zlato, to přece už dávno není cool
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 ja mam rad zlato. vazne. retez na kozu nosim od mala a chybi mi k tomu neco dalsiho blystivyho. jen to vypada, ze ted capnnu ty GMT TT z berlina snad pujdou docela rozumne a uvidim co a jak. preci jen mam doma jeste ty 111 troje becka a omegy XXL a nejak nevim, jestli se s tim chci rozloucit, coz bych pri TT variante nemusel.
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Kazdopadne kdyz uz zlaty Rolady tak proc ne zlaty Yachmastery? Zlaty jsou uplne Kdybych si dneska zlaty Rolady vybiral ja, asi bych skoncil u white-gold Day-Date II, skoda, ze je nedelaji i v oceli yachtmaster byl muj prvni napad, yachtmaster II, ale potrebuju tam mit datumovku. normalni yachtmastery nechci, chci ty novy modely s sirokejma nozickama a to ma jen sub a gmt zatim. day date sem zkousel v lete a neuchvatily me Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem sibirnaya
NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 GMT zlato GMT bicolor Obojí mi k tobě pasuje a navíc tou koupí i dost ušetříš - už nebudeš muset utrácet za Omegy, Béčka a podobné mezistupně
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 aspon ty ses me zastal sem zvedavej na ty corum, to musi bejt maso. doufam, ze se na pristim srazu uz konecne zas potkame. GMT bicolor vypada hodne pravepodobne...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 drzte mi pesti na ebay, patek to rozhodne...
X-Bob Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 helehele, ja taky rikal, ze mas jit do "bikolóru" Držím palce, ať se zadaří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se