Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když full Rolex, tak full gold, do bicoloru bych nešel, nevím, osobně se mi bicolor nelíbí, je to něco jako Audi R8 super kára, ale proč mít R8 když mám se stejným motorem byť dražší Lambo ;)

Odesláno
Když full Rolex, tak full gold, do bicoloru bych nešel, nevím, osobně se mi bicolor nelíbí, je to něco jako Audi R8 super kára, ale proč mít R8 když mám se stejným motorem byť dražší Lambo ;)

No souhlas, bicolor jsou "zlatý Rolexy pro poor many". Ocel je podle mě jediná rozumná volba. Ale když už nerozumná volba, tak zlato, a ne křížence.

Odesláno (upraveno)

Honza,

Ci je to uz SS, TT alebo 18K - to zalezi len na Tebe, pretoze je to len otazka osobneho stylu

ake su 'Tvoje' denne aktivity atd.......a samozrejme to tiez zalezi od dalsich hodiniek v Tvojej zbierke.

Aj ked Submariner su klasika - podla mna GMT su ovela uzitocnejsie koli druhej ( a 3.) casovej zone

a o.i. sa s nimi tiez da potapat ;-)

Moje osobne poradie:

- 18K GMT

- SS GMT

- TT GMT

Upraveno uživatelem WatchFan1
Odesláno (upraveno)
No souhlas, bicolor jsou "zlatý Rolexy pro poor many". Ocel je podle mě jediná rozumná volba. Ale když už nerozumná volba, tak zlato, a ne křížence.

Souhlasím!

edit: ta fotka s uniformou je krása nesmírná.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Musim nesuhlasiť, k GMT II mi zlato vôbec nejde (hoci k Submarinerom ešte menej) a ked už riešiš celozlate hodinky, tak Day Date II Presidential, spravne neproflaknute hodinky (nema ich každy druhy), dostatočna veľkosť na Rolex (41 mm), budu nadčasove aj za 20 rokov a hodia sa na ruku diktatora :P

Odesláno
Musim nesuhlasiť, k GMT II mi zlato vôbec nejde (hoci k Submarinerom ešte menej) a ked už riešiš celozlate hodinky, tak Day Date II Presidential, spravne neproflaknute hodinky (nema ich každy druhy), dostatočna veľkosť na Rolex (41 mm), budu nadčasove aj za 20 rokov a hodia sa na ruku diktatora :P

Fakt je, ze jsou i s cernym cifernikem, coz by se Sibirnayovi mohlo libit :)

218235bkip.jpg

Je fakt ze 25.000 USD je celkem palka, ale neni to az o tolik vic nez u celozlatych GMT Master II, ktere jsou za cca 20tis USD..

Odesláno

Kazdopadne kdyz uz zlaty Rolady tak proc ne zlaty Yachmastery? Zlaty jsou uplne :)

16628ch.jpg

Kdybych si dneska zlaty Rolady vybiral ja, asi bych skoncil u white-gold Day-Date II, skoda, ze je nedelaji i v oceli :(

218239sip.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Na zlaté hodinky není člověk nikdy dost mladý.

Respektive je může nosit s prvním šedivým vlasem.

Odesláno

ja mam rad zlato. vazne. retez na kozu nosim od mala a chybi mi k tomu neco dalsiho blystivyho. jen to vypada, ze ted capnnu ty GMT TT z berlina snad pujdou docela rozumne a uvidim co a jak. preci jen mam doma jeste ty 111 troje becka a omegy XXL a nejak nevim, jestli se s tim chci rozloucit, coz bych pri TT variante nemusel.

Odesláno (upraveno)
Kazdopadne kdyz uz zlaty Rolady tak proc ne zlaty Yachmastery? Zlaty jsou uplne :)

Kdybych si dneska zlaty Rolady vybiral ja, asi bych skoncil u white-gold Day-Date II, skoda, ze je nedelaji i v oceli :(

yachtmaster byl muj prvni napad, yachtmaster II, ale potrebuju tam mit datumovku. normalni yachtmastery nechci, chci ty novy modely s sirokejma nozickama a to ma jen sub a gmt zatim. day date sem zkousel v lete a neuchvatily me

DSCN0818.jpg

DSCN0819.jpg

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

helehele, ja taky rikal, ze mas jit do "bikolóru" :D

Držím palce, ať se zadaří.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...