Přejít na obsah

GARMIN Fenix 8

stando

Doporučené příspěvky

před 39 minutami, nickolas napsal:

Uka, srovnám si to...

čupr oblekovky.jpg

dětská hračka.jpg

Tak ne jako dětská hračka, spíš hodinky pro holky. Asi bych jako chlap na ruce něco podobného nesnesl. Je to jako nosit kabelku (i když to už jsem u mužský části taky viděl)

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Fenix.thumb.jpg.6f570960dcfb0ce2d812117241b87e9e.jpg

Vzal jsem titan / safír verzi s 47mm AMOLED s oranžovou krytkou repro / mikrofonu a s šedým silikonem vypadají dle mého parádně, rozhodně si obhájí tu cenu 27.500 Kč.

A na hnědém koženém řemínku se dají vzít i semi-společensky.

20241027_112711.thumb.jpg.470d721d955689c624060098b5349bf1.jpg

Funkčně jsou ty hodinky absolutní pecka, mraky vychytávek, nastavení, pro to co člověk opravdu potřebuje, tak to dělají lépe než Apple Watch, co vydrží 1 den. Tyto dají 2 týdny v kuse (včetně spaní s nimi).

Upraveno uživatelem Radek Hulán
Odkaz ke komentáři

V 27. 10. 2024 v 11:29, Radek Hulán napsal:

Fenix.thumb.jpg.6f570960dcfb0ce2d812117241b87e9e.jpg

Vzal jsem titan / safír verzi s 47mm AMOLED s oranžovou krytkou repro / mikrofonu a s šedým silikonem vypadají dle mého parádně, rozhodně si obhájí tu cenu 27.500 Kč.

A na hnědém koženém řemínku se dají vzít i semi-společensky.

20241027_112711.thumb.jpg.470d721d955689c624060098b5349bf1.jpg

Funkčně jsou ty hodinky absolutní pecka, mraky vychytávek, nastavení, pro to co člověk opravdu potřebuje, tak to dělají lépe než Apple Watch, co vydrží 1 den. Tyto dají 2 týdny v kuse (včetně spaní s nimi).

Zdar Radku....aka je ta titan luneta? Čiernej verzii s DLC vydrži fakt vela, ale uz som z tych ciernych hodiniek unudeny a rozmyslal som nad tou zltou variantou...len sa bojim, že tam budu šrámy hodne vidiet.

img.jpg

Odkaz ke komentáři

V 29. 10. 2024 v 10:36, stando napsal:

Zdar Radku....aka je ta titan luneta? Čiernej verzii s DLC vydrži fakt vela, ale uz som z tych ciernych hodiniek unudeny a rozmyslal som nad tou zltou variantou...len sa bojim, že tam budu šrámy hodne vidiet.

img.jpg

Tyhle přesně mám 51mm a je tam vidět každý malý škrábanec. Zdá se mi, že se škrábou i o oblečení 🙂 Naštěstí to neřeším, ale za ty prachy to docela zamrzí. 

Odkaz ke komentáři

V 29. 10. 2024 v 10:36, stando napsal:

Mám je cca 2 týdny a nevidím tam ani jeden vlásečnicový škrábanec. Myslím, že nakonec vryp na černé může být vidět i víc, než na světlejším titanu. Fakt to je v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Je, eufemisticky řečeno, zajímavé sledovat debatu o tom, jestli fenixy padnou k obleku nebo ne, když sám výrobce je na svých stránkách popisuje jako outdoorové hodinky. 

https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1228171/pn/010-02905-21

a to nejen v české jazykové mutaci, ale i v původní, tedy americké. 

https://www.garmin.com/en-US/p/1228171/pn/010-02905-20

Ježíšku na křížku...

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, John_Lenon napsal:

Je, eufemisticky řečeno, zajímavé sledovat debatu o tom, jestli fenixy padnou k obleku nebo ne, když sám výrobce je na svých stránkách popisuje jako outdoorové hodinky. 

https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1228171/pn/010-02905-21

a to nejen v české jazykové mutaci, ale i v původní, tedy americké. 

https://www.garmin.com/en-US/p/1228171/pn/010-02905-20

Ježíšku na křížku...

To, že je výrobce označuje za outdoorové hodinky, podle tebe znamená, že se k obleku prostě nehodí? No, to je mi logika. A to, že někdo k obleku veřejně nosí tenisky a je cool? Myslím, že je na každém, co si k jakému oblečení vezme. Zajímavé je, že lidi na sebe plácají outfit, že by se kolikrát člověk poblil, a nad hodinkami se tu pozastavujeme. Je to asi jako když někdo má rád černou a jiný zase růžovou barvu. Já třeba kroutím hlavou nad chlapy, co si vezmou růžové tričko, říkají, že to je lososová a ne růžová, a myslí si, jak jsou drsní. Prostě každý ať si nosí, co chce.

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, AndyAaron napsal:

Nad hodinkama se pozastavujeme… wait for it… protoze jsme hodinkove forum emoji848.png

Kdybys byl trochu vnímavý, tak postřehneš, že to bylo přirovnání a reakce na to, že si člověk může vzít k obleku hodinky, jaké uzná za vhodné a jaké se mu líbí. Jelikož každý máme jiný vkus a názor, tak pokud nejsi Špaček, který diktuje správnou etiketu, tak snad i ty chápeš, že co se hodí nebo nehodí, je věc názoru.

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Tady se proste neshodnem.
K fraku se nenosi zadne hodinky, ke smokingu nebo vecernimu formalnimu obleku se nosi maximalne male oblekovky.
U sportovniho obleku nebo blazeru pres den se uz da primhourit oko se sportovnima hodinkama (potapky, smartwatch).
Ze nekdo nosi k formalnimu obleku garminy a tenisky je bohuzel fakt, ale nic to nemeni na tom, ze to vypada opravdu blbe.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, renek11 napsal:

To, že je výrobce označuje za outdoorové hodinky, podle tebe znamená, že se k obleku prostě nehodí? No, to je mi logika. A to, že někdo k obleku veřejně nosí tenisky a je cool? Myslím, že je na každém, co si k jakému oblečení vezme. Zajímavé je, že lidi na sebe plácají outfit, že by se kolikrát člověk poblil, a nad hodinkami se tu pozastavujeme. Je to asi jako když někdo má rád černou a jiný zase růžovou barvu. Já třeba kroutím hlavou nad chlapy, co si vezmou růžové tričko, říkají, že to je lososová a ne růžová, a myslí si, jak jsou drsní. Prostě každý ať si nosí, co chce.

Ano. Přesně tak. Nehodí.

Stejně tak, jako se k obleku nehodí pohorky, krosna , nebo běžecká čelenka.

Jsou to hodinky na outdoor, doslova.

vůbec nechápu, že někdo myslí tuhle diskuzi vážně. Je to naprosto bizarní. 

Ale co si vlastně stěžuju, polovina republiky v zimě běhá po městech v lyžařských bundách a tohle je jen další projev tohohle zlozvyku.

jen bych ho nečekal tady. 👈na hodinkovém fóru.

• Like 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Naprosto bizarní je to, že tu někdo jako vy chce druhým určovat nebo předepisovat, co se k čemu a k jaké situaci hodí nebo ne. I ten Garmin tu pro tyto příležitosti má titanové tahy nebo kožené řemínky, které si nasadíš, aby hodinky mohly vypadat elegantněji než se silikonovým řemínkem. Ale i kdyby ne, tak v dnešní době je každému (tedy kromě vás) jedno, co kdo nosí a jestli se to hodí. Taky uznávám jen pohlaví mužské a ženské a nad tím, že je pro někoho normální homosexualita a dalších možná 60 genderů, jen vrtím hlavou, ale to je asi vše, co s tím můžu dělat, a rozhodně to nikomu neberu.

• Hlasovat proti 3
Odkaz ke komentáři

Tak ti chci něco nutit, nebo předepisovat? :D 

https://www.hodinky-365.cz/blog/top-6-panskych-spolecenskych-hodinek-2019

https://www.hodinky-365.cz/blog/5-nejcastejsich-chyb-pri-vyberu-panskych-spolecenskych-hodinek

https://www.hanak-brno.cz/magazin/hodinky-k-obleku-pruvodce-vyberem/

https://www.hodinkee.com/articles/white-tie-black-tie-and-watches-is-it-ever-okay-to-wear-a-watch-with-a-tux

Ty prostě jedeš v rovině názorové, já jedu v rovině zažitých a jasně popsaných pravidel, které, když se člověk byť jen trochu snaží, najde na internetu během několika vteřin. 

V civilizované diskuzi se argumenty podporují dohledatelnými fakty. Nikoliv dojmologií a osobní invektivou. 

Až mi najdeš erudovaný článek o tom, jak se oversized 51mm (!) smartwatch hodí k rukávu košile a saku, rád se ti omluvím, co víc, hrdě je začnu aspoň jeden den v týdnu do práce k tomu saku nosit!

Nicméně, za těch více jak 8 let, kdy jsem tady na fóru, jsem se vždycky snažil od zkušenejších učit a nikoliv se s nimi hádat. Myslím, že je to velmi dobrá a přátelská rada. Dozvíš se o hodinách opravdu hodně věcí a o to víc ti budou dělat radost. 

Upraveno uživatelem John_Lenon
  • Like 3
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Nechci vám do toho kecat, ale nechcete si na tyhle debaty udělat sólo vlákno? Nějak nevím, jak tahke debata souvisí s Fenix 8? Znamená to snad, že  ostatní outdoor hodinky jsou v pohodě?

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Paw napsal:

Nechci vám do toho kecat, ale nechcete si na tyhle debaty udělat sólo vlákno? Nějak nevím, jak tahke debata souvisí s Fenix 8? Znamená to snad, že  ostatní outdoor hodinky jsou v pohodě?

Tak mluví o fenixech 8? Mluví. 

ja take. 😅

O ostatních outdoorových hodinkách nebyla řeč a, jak říkáš, to by bylo na jiné vlákno. 

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...