stando Odesláno středa v 08:37 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:37 Vymenit lunetu nie je take jednoduche...ono je to GPS anténa. Ked tu niekto pár prispevkov hore spominal, ako svoje fenix pouzival denne a na lunete nie su žiadne stopy použivania, tak to bude asi tím, že mal lunetu s DLC upravou a tá naozaj vydrží vela. Rozdiel je vo verzii v titane bez DLC je ten, že je tam naozaj vidiet každý oter a už je len na užívateľovi, či si na to niečo ochranne nalepí, alebo nie. Ja mám k tomuto jeden príbeh. Ked som bol malý, tak rodičia kupili Feličku, aby nezašpinili sedačky, tak tam hned šupli potahy....no čo Vám poviem potahy hnusné, nevkusné a pod prdelou sa krčili. No a ked sa auto po par rokoch predavalo, tak sa potahy dali preč a novy majitel mal sedačky jak nové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno středa v 08:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:46 V 5. 1. 2025 v 15:37, Senseeei napsal: Ahoj, vacsinou som nasiel len to, ze luneta vymenit nejde. Neviem teda ci Garmin servis takuto sluzbu vie, ci to mas overene, ze to ide? Diky za info Nemám to ověřené, jen koukám na ty hodinky a říkám si, že z konstrukčního hlediska by to nemusel být problém. Přijde mi, že titanová část lunety tvoří s horní plochou nožiček jeden díl, který na mne působí jen jako horní kryt pouzdra, které je jinak kompozitové. Ale jistě to nevím. V každém případě, alespoň moje luneta je shora kartáčovaná a nebude problém ji na této ploše přeleštit. Boční plocha lunety a nožičky už mají jiný povrch, tam by to byl problém, ale pokud se hodinkami o něco bouchne, ve většině případů to asi bude horní částí lunety. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se