šíma Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Kolegáčkové, prosím o názaory k výběru společenských hodinek mezi uvedenými typy. Stejný strojek, datum na šestce, Stowa průměr 40 mm a celkově trochu decentnější, Archimede průměr 42 mm a trochu výraznější. Díky.
Baker Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 I kdyz tady bude vetsina za Stowu, tak za me jsou to Arcadie. Jedna moje oblibena fotecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jorix Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 (upraveno) Já jsem před časem řešil podobné dilema a nakonec jsem to vyřešil úplně jinou značkou Ale bližší mi byly (a vlastně stále jsou) Arcadie, těžko říct proč. Možná Antea na mě působí trochu moc..."oldskůlově"? Edit: moc pěkné živé fotky má Kubson tu, ale to asi víš i beze mě. Upraveno 4. února 2009 uživatelem jorix
Šmaky Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Archimede průměr 42 mm a trochu výraznější. Ať je současná móda jaká chce, tak společenské hodinky mají být menší a decentní. A v tomto srovnání je to Stowa.
Viktor Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Stowa Antea má myslím průměr 39 mm. Z těchto dvou bych volil Archimede, ale zvážil bych i Stowa Marine Automatik, ty se mi osobně líbí víc než oba uvedené modely. Ale jsou dost retro, a to asi nehledáš.
šíma Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Stowa Antea má myslím průměr 39 mm. Z těchto dvou bych volil Archimede, ale zvážil bych i Stowa Marine Automatik, ty se mi osobně líbí víc než oba uvedené modely. Ale jsou dost retro, a to asi nehledáš. No a je to skoro dalších pět litrů navíc...
šíma Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Ať je současná móda jaká chce, tak společenské hodinky mají být menší a decentní. A v tomto srovnání je to Stowa. Souhlasím, ale roli hraje i tloušťka, kterou má Archimede taky pod 10 mm. Kamarád má Oris Artelier Pointer Day s průměrem 45 mm, ale díky tloušťce necelých 11 mm nijak do košile nepřekážejí.
vlamor Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Ja mám tiež Arcadie, moje skúsenosti sú napr. tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=214768 V tom vlákne nájdeš viac info o Arcadiách... Stowa Antea sú tiež podľa mňa veľmi pekné a kvalitné hodinky. Rozhodovanie je to neľahké... Na Arcadiách mne osobne však imponuje viac práve ten väčší priemer 42mm, ktorým upútávajú popri svojej kráse klasiky a jednoduchosti... Môj názor je ale možno ovplyvnený mojou výškou a váhou... (185/100 ) a okrem toho si myslím, že chlapovi v obleku (aj bez ) pristane kus peknej "mašiny" na ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leclerc Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 V tomto konkrétním duelu by pro mne vyhrála Antea... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kejklik Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 V tomto konkrétním duelu by pro mne vyhrála Antea... Podepisuji
nekdo Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 a pro me arcadia-chystam i recenzi tak pokud si tyden pockas...
New X-Bob Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Za mě Arcadia, svoji volbu jsem potvrdil i koupí a nelituji, viz http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16674
šíma Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 To Leclerc und Kejklik. Pánové, má Stowa 39 mm, nebo 40 mm jak uvádí výkres na jejich stránkách?! Ď. (V tuto chvíli mirně vede černá Antea).
Leclerc Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 To Leclerc und Kejklik. Pánové, má Stowa 39 mm, nebo 40 mm jak uvádí výkres na jejich stránkách?! Ď. (V tuto chvíli mirně vede černá Antea). No na jejich stránkách mají u popisu 39 mm wide... na tom výkrese, těch 40 mm je rozměr od-do zlomu nožiček... řekl bych. Každopádně, ten milimetr nehraje roli. Na obrázku je to dobře vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Mě to přijde jako každej pes jiná ves. Subjektivně bych hned zvedl ruku pro Stowu, ale v tomto konkrétním případě bych znovu zvolil Oris Classic Date, což možná nechceš slyšet Za mě Archimede.
Olda335 Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Hlasuji pro STOWA - sám o ní už dlouho přemýšlím, ale protože preferuji ruční nátah, volil bych ANTEA KS. Ale uvidím, co nakonec koupím, těch hodine je tolik momentálně vede STOWA MO.
MarcelG Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Pro mě je tohle taky dilema. Vybírám zrovna hodinky "stejné kategorie" k obleku a ve výběru jsou i tyhle dvoje. Zatím pořád vybírám, jednoznačně rozhodnutý nejsem...Oboje jsou good, mírně vede ale Stowa
xlaque Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Archimede; Stowa sice znie krajšie, ale Arcadie su take poor-man Portuguesky
spiderer Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Za me Arcadia, u Stowy me priserne vadi ty tenoucky nozicky.. Dalsi plus pro Arcadie, jsou plasticke indexy.. Myslim, ze chyba nebudou ani jedny, takze vyber nebude tak slozitej
MarcelG Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak začínám mít s těch pozitivních reakcí a doporučení na Arcadie pocit, že ty Stowy pomalu přestávají mít pomalu navrh...je to hrozné...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se