Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hoj hoj hoj, to by bylo!!! 45 mm není moc :D, ale..

Od té doby, co mě pobláznily pilotky (za to může vlastně falkkon), vyhlížím něco, až se finančně zmátořím. Tedy 3x sláva německejm klukům Iklerovic!

Odesláno
Vypada to skvele, pokud to je finalni vzhled. Doufam, ze to nepokazi zase nejakou priblblou datumkou.

unitasu datumovka nedoroste ;) a u ety by byla moc blízko středu ciferníku... takže bude bez imo

Odesláno

No, ještě kdyby se tak zmátořilo LACO a udělali 47 nebo alespoň 45tku... Ale obecně to vítám, protože ty umrněné rozměry patří leda tak na holčičí ruku...

Odesláno
No, ještě kdyby se tak zmátořilo LACO a udělali 47 nebo alespoň 45tku... Ale obecně to vítám, protože ty umrněné rozměry patří leda tak na holčičí ruku...

Ano ano, moje rec. Konecne posun od detskych velikosti k panskym hodinkam :-) Jen sam nevim, kde -pro me osobne- je horni hranice. 55mm???

Odesláno

55mm? :) To už pak člověk přestává nosit hodinky a začíná nosit něco... něco jako talíř a podle mě to vypadá směšně.

Podle mého názoru je 47 mm max pro normální nošení. Nad už mi to přijde tak nějak nepatřičně.

Odesláno

Já párkrát 55 mm na ruce měl a nevšiml jsem si, že by se někdo smál, nebo ušklíbal... A to na lidi kolem sebe koukám stále :) To mám spíš pocit, že by se mi smáli kdybych měl na nohou boty z krokodýla do špičky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...