lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 loloh ja myslel zes ypovi ty pilotky nakonec prenechal. stejne je nechces. takhe si musel koupit archimedy (necetl jsem cele vlakno, jestli si je nekoupil, tak mu ty svoje koukej prodat. stejne to nenosis ) Já je právě celkem nosim. A nemůžu mu je prodat, on už by mi nikdy nezavolal. Takhle spolu denně mluvíme Musím se přiznat, že jsem na ty XL zvědavý, z fotek se mi hodně líbí.
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Já je právě celkem nosim. A nemůžu mu je prodat, on už by mi nikdy nezavolal. Takhle spolu denně mluvíme Musím se přiznat, že jsem na ty XL zvědavý, z fotek se mi hodně líbí. to jo, vola ti. vsichni jsme videli jakou ma poznamku k tobe napsanou
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 nějak mě ty cvoky iritují - dalo by se to nosit na tomhle? - jsem dnes nějak bez fantazie
boo-beek Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 nějak mě ty cvoky iritují - dalo by se to nosit na tomhle? - jsem dnes nějak bez fantazie To snad radsi nejakej nato strap... Btw, neda se sehnat kozenej nato strap?
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 To snad radsi nejakej nato strap... Btw, neda se sehnat kozenej nato strap? než nato strap tak je radši mrsknu na tohle:
Arthur N. Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 než nato strap tak je radši mrsknu na tohle: do cirkusu dost dobrý
Andreas.ks Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Ten antireflex je parádní!! Nechtěj ho dávat i do standartní velikosti pilotek?
Arthur N. Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 než nato strap tak je radši mrsknu na tohle: no, v cirkusu si sedni do první řady:)
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 než nato strap tak je radši mrsknu na tohle: Hele, kde se to dá koupit? Mám jedny dost strakatý boty a dost by se mi ten řemen hodil.
Návštěvník YPO Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 no, v cirkusu si sedni do první řady:) jasně .... už jsem četl tvůj první příspěvek - na některý věci musíš mít prostě koule
PhoeniX Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Vypadají fajnově. Verze s unitasem bude mít malou vrtěcí věc místo centrální sekundovky. Možná by jim snad víc slušela jenom hodinová a minutová ručka. Ale nechme se překvapit. Jsem zvědav a brousím zuby.
Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 docela fajnová čitelnost - foceno z cca 3m
bandicoot Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Ty jo ty jsou pěkný... skoro jako ty exmoje-současnělolohhovy-vbudoucnusnadypovy limitovaný steinharty. Archimede má ty pouzdra prostě super.
Baker Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 docela fajnová čitelnost - foceno z cca 3m Videl jsem je v patek na srazu, ten antireflex je fakt super! Skoda ze nemaj tak +2mm na vysku.
Heky Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Archimede Pilot XL (6498) Some specifications of the Pilot XL hand wound: - movement Eta 6498 - 45mm case diameter - 10,5mm thickness - case with brushed surface - double sided antireflective coated sapphire crystal on top - blue hands ... Price: EUR 395,- Zdroj: http://www.watchandclockforum.com/viewtopi...0aeb9c8ea9e5a1a Tak co tomu říkáte? Podle mě se to povedlo...
Arthur N. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 mno, krásný, líbí se mi více než Steiny!
PhoeniX Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Saaakryš, hodně dobrý! Sakra dobrý!
Arthur N. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 YPO (6498) koupí vyzkouší a předá dál?!
Návštěvník YPO Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 YPO by to rád viděl zezádu x jsem skutečně rád, že je vteřinofka na šestce (ty na devítce mi už lezou krkem) = líbí se mi to a jestli to YPO koupí ? YPO neví x momentálně má YPO na cestě něco jiného a taky není bezednej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se