Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Totální offtopic, ale fakt bych rád znal co nejvíc info, jak to v praxi funguje v jiných firmách

O co jde:

firemní auta pro manažery (na první úrovni pod "generálem"),

za jejichž soukromé použití manažeři platí (projeté PHM a daň)

jsou u vás S logem firmy (dveře, kapota, kufr) ??

nebo BEZ??

Neptám se na "referentská" nebo "erární" auta nebo vozy cesťáků, servismanů atd.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

U nás je to bez loga. Loga mají až obchoďáci.

Osobně považuju malé decentní logo třeba na zadním sloupku vhodné i pro GŘ. Přece jen to auto je firemní a nikdo ze zaměstnanců by se za firmu stydět neměl.

Odesláno

Osobně považuju malé decentní logo třeba na zadním sloupku vhodné i pro GŘ. Přece jen to auto je firemní a nikdo ze zaměstnanců by se za firmu stydět neměl.

V IT Consultingu je lepší mít auto bez loga..přece jenom každý z konkurentů nemusí vědět kdo jedná se zákazníkem....sice se to časem dozví, ale proč jim to ulehčovat...

Odesláno
Totální offtopic, ale fakt bych rád znal co nejvíc info, jak to v praxi funguje v jiných firmách

O co jde:

jsou u vás S logem firmy (dveře, kapota, kufr) ??

nebo BEZ??

Neptám se na "referentská" nebo "erární" auta nebo vozy cesťáků, servismanů atd.

vyšší pozice pod gen. řed. (ředitelé divizí a šéfové důležitých úseků či pracovišt) ne, níže ano.

Odesláno

Decentní logo už vozím (firemní podložky pod SPZ a nenápadná stříbrná samolepka nad předním a zadním světlometem), teď se ale chystá "zlepšovák": prý bude čtyřbarevné logo půl metru na půl metru na obou předních dveřích...

Návštěvník YPO?
Odesláno
O co jde:

....prostě budeš hrdě vozit reklamu svého živitele a ještě mu za to zaplatíš :)

- moje zkušenosti jsou vozy bez loga firmy od top manažerů až po "pěšáky", ale je potřeba být na očích obzvlášť za laciný peníz - nedělal bych z toho vědu,nemusel si pořizovat vůz za své - já bych tyhle blbosti fakt neřešil .... :)

Odesláno (upraveno)

Všichni a všechna auta jsou u nás bez rozdílu čistá, bez loga. Negativní reklama účinkuje totiž více než pozitivní. Takové auto s firemní reklamou drtící maminku s kočárkem na přechodu a u toho Nova...k nezaplacení. Nehledě na to, že auta s logem vyzývají šupáky k nahlédnutí do kufru "..nezbyly-li obchoďákovi nějaké vzorky".

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno

Na druhou stranu to logo firmu zadarmo zviditelňuje.

Máme prakticky všechny auta bez loga a to je podle mě pro firmu mínus.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Všichni a všechna auta jsou u nás bez rozdílu čistá, bez loga. Negativní reklama účinkuje totiž více než pozitivní. Takové auto s firemní reklamou drtící maminku s kočárkem na přechodu a u toho Nova...k nezaplacení. Nehledě na to, že auta s logem vyzývají šupáky k nahlédnutí do kufru "..nezbyly-li obchoďákovi nějaké vzorky".

u vás musí být veselo :D .... naprostý souhlas ....

firemní auto je pracovní pomůcka a pokud je pomalované jako Humberto tak to musí být každému jedno, obzvlášť tomu kdo to řídí a není majitel firmy - ze své praxe vím, že ten koho zajímalo kolik má auto válců, větráčků,airbagů a proč nemá metalízu stál vetšinou ve své primární pozici pro kterou tam byl za prd

Odesláno

U nas je to bez loga,kompletne vsetkych sedemdesiat aut.Keby mali japonci Logo,asi by ich jeb....o.

Raz mal jeden svoju audinku v servise a musela tam koli nejakej chybe ostat aj cez noc.Vsetko bolo OK,pretoze nam zapozicali nahradne auto.Vsetko bolo OK,az kym si japonec neprisiel pre auto.Dal som mu kluce a povedal,ze faro ma na parkovisku.Za pat minut bol naspat nasraty jak prase.Na aute bola velka nalepka "NAHRADNE VOZIDLO"Povedal som mu ze ine nemam a ze mu nemam co dat,akurat tak svoje sukronme.Povedal,ze mu to nevadi ,hlavne ze na nom nebude nic napisane.Zobral kluce a zmizol....inak v tom case som bol vlastnikom OPEL Corsa ruzova z tyrkisovymi naraznikmi. (dost som v tom case hulil :cigar: a inak experimentoval a tak sa mi moje auto zdalo COOL)Za pat minut bol japonec spat a velmi rad si zobral svoje nahradne,popisane.

Odesláno

U nás je většina aut bez loga, nebo jen s malým (ca 5x10) logem na blatníku mezi kolem a předními dveřmi. Jen dodávky distributorů jsou vyvedené ve výrazně reklamním zbarvení.

Odesláno (upraveno)

Pokud se mohu jakozto OSVČ brat jako generalni reditel / manazer / zamestnanec v jedne osobe, tak logo jsem si na auto dal :D

edit: mam ho na zadku nad SPZ, rozmer 30x15cm

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno (upraveno)
Na druhou stranu to logo firmu zadarmo zviditelňuje.

Máme prakticky všechny auta bez loga a to je podle mě pro firmu mínus.

No nevím... před nějakou dobou jel jeden ocas s firmy REXROTH naší vesničkou asi 120kou, všechny ohrožoval, no jak blázen. Tak jsem jim napsal, že s nimi jako dodavateli končíme, když si neumí pohlídat, komu dají auto... Přišli ročně asi o 3 melouny - já vím, nic moc pro takový gigant, ale lepší, než pokuta od policajtů...

Jinak my taky žádné loga nemáme, nikdo by stejně netušil o co jde...

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno
No nevím... před nějakou dobou jel jeden ocas s firmy REXROTH naší vesničkou asi 120kou, všechny ohrožoval, no jak blázen. Tak jsem jim napsal, že s nimi jako dodavateli končíme, když si neumí pohlídat, komu dají auto... Přišli ročně asi o 3 melouny - já vím, nic moc pro takový gigant, ale lepší, než pokuta od policajtů...

Jinak my taky žádné loga nemáme, nikdo by stejně netušil o co jde...

Jenže to je o tom, jakej blb to auto řídí. Na druhou stranu pokud je to auto pomalovaný, a je to firma, která potřebuje dát vědět o svých aktivitách, tak je to speciálně ve městě nejlepší reklama(a nejlevnější). Je to složitější problematika, popsat jednou větou nemožné. :)

Odesláno
U nas je to bez loga,kompletne vsetkych sedemdesiat aut.Keby mali japonci Logo,asi by ich jeb....o.

Raz mal jeden svoju audinku v servise a musela tam koli nejakej chybe ostat aj cez noc.Vsetko bolo OK,pretoze nam zapozicali nahradne auto.Vsetko bolo OK,az kym si japonec neprisiel pre auto.Dal som mu kluce a povedal,ze faro ma na parkovisku.Za pat minut bol naspat nasraty jak prase.Na aute bola velka nalepka "NAHRADNE VOZIDLO"Povedal som mu ze ine nemam a ze mu nemam co dat,akurat tak svoje sukronme.Povedal,ze mu to nevadi ,hlavne ze na nom nebude nic napisane.Zobral kluce a zmizol....inak v tom case som bol vlastnikom OPEL Corsa ruzova z tyrkisovymi naraznikmi. (dost som v tom case hulil :cigar: a inak experimentoval a tak sa mi moje auto zdalo COOL)Za pat minut bol japonec spat a velmi rad si zobral svoje nahradne,popisane.

to stando: ale jeden nemenovany slovak nosi nalepenu japonsku vlajku na aute... :thumbsdown_anim: to uz sa da len tazko chapat ako reklama :thumbsup_anim:

Odesláno

U nás loga jako prase a úplně všude, naštěstí jsou takhle vobrendovaní fšici od dajrektorů až po nosiče vody. Jinak mám jeden takovej fórek, když už chodím na ty ryby: Víte jaký je nejlepší auto do terénu? ...firemní :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...