Quido Morava Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Kamarát my ich doniesol z Filipín. Majú cez dva roky ,autonáťah aj manuálny,rezerva chodu asi 35 hod, denná odchýlka 10 sek čo je celkom slušné aj na značkové automaty. Dokonca včera som sa ešte viac prekvapil ked som si bol skrátiť ťah na nových Candinach a zo srandy dal spraviť test vodotesnosti...najprv 70m a potom ešte 100m a vpohode vydržali,takže ani šmejdy nie sú až také šmejdy. prosím, neleť si FEJK (fake) a ŠMEJD... Fejk je podvod, padělek, čili nezákonně kopírovaná nebo užívaná značka Šmejd je nekvalitní zboží, což ještě neznamená podvod
libor2002 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 A co tu teda jako dělá toto celý téma "Fake galerie"? Tak kdyby sem kazdy dal fotku fejku a hned vedle toho originalu, tak by to smysl melo... Kdyz sem da jen fejk, tak je to o nicem a spis to sem nepatri. To: erikson77: moc sis tady nenacetl, jinak by jsi sem nedaval takove sragory. A sorry, i kdyz nejsem hodinar, ze mas fejky jak FÍK je hned jasny z prvniho obrazku. Takze pohadku o hodinari a skrabanci si nech pro deti.
Quido Morava Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 to byl asi hodinář v té tržnici, kde ti je koupili to snad nemyslíš vážně, napsat takovej dlouhej blud na svoji obhajobu BTW: já spíše nepochopím, jak si je mohl vůbec dát na ruku - mně by asi upadla
martin.951 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Tak kdyby sem kazdy dal fotku fejku a hned vedle toho originalu, tak by to smysl melo... Kdyz sem da jen fejk, tak je to o nicem a spis to sem nepatri. To: erikson77: moc sis tady nenacetl, jinak by jsi sem nedaval takove sragory. A sorry, i kdyz nejsem hodinar, ze mas fejky jak FÍK je hned jasny z prvniho obrazku. Takze pohadku o hodinari a skrabanci si nech pro deti. Ano přesně tak by toto vlákno bylo prospěšný - jasný srovnání rozdílů, pro poučení a aby někdo zbytečně nanaletěl podvodníkům
erikson77 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Tak kdyby sem kazdy dal fotku fejku a hned vedle toho originalu, tak by to smysl melo... Kdyz sem da jen fejk, tak je to o nicem a spis to sem nepatri. To: erikson77: moc sis tady nenacetl, jinak by jsi sem nedaval takove sragory. A sorry, i kdyz nejsem hodinar, ze mas fejky jak FÍK je hned jasny z prvniho obrazku. Takze pohadku o hodinari a skrabanci si nech pro deti. no konečne niekto ... mohol by si to dokončiť libore a povedať nám neznalým aké chyby má tento šmejd... pardon fake oproti origošom,proste nejaký detail podla čoho je ti jasné z obrazovky že tu niečo nesedí?
323GT Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 no konečne niekto ... mohol by si to dokončiť libore a povedať nám neznalým aké chyby má tento šmejd... pardon fake oproti origošom,proste nejaký detail podla čoho je ti jasné z obrazovky že tu niečo nesedí? Jaké chyby proti originálu? Tady je otázka, co považovat za ten, ja ty říkáš, originál. Breitling snad nikdy nic, tomuto výrazněji podobného, nevypustil...
Jakubisko Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Jedny AquaTerra s Co-Axiolem z Ljublaně
funf5 Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 pravdepodobne sa vyznáš,lebo som nenašiel podobný kus... ale našiel som toto http://www.hodinky.ws/clanky/hodinky-breitling-vs-repliky-breitling-a-nakup-cez-internet-ako-to-vlastne-je/ Hele ty švéde, to jsi objevil ameriku s článkem Pokud by jsi místo tlachání nesmyslů a spisování románů o tom "Jak hodinář poznal moje fíky až podle rýhy", raději sedl a přečetl si sekci "Breitlig" uděláš líp Děláš si tady supr reklamu
Quido Morava Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Jedny AquaTerra s Co-Axiolem z Ljublaně tak to je mazec - to vedle nich ani originál dávat nemusíš
zekon7302 Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 nejsou to sice hodinky ale dnes jsem náhodou trefil na tohle,dost mně to pobavilo ,já osobně mám z toho stejný pocit jako ,,fake"hodinek
zibarek Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Také přidám dva obrázky pro porovnání z vlastní zkušenosti.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37261-seiko-velatura-mate-nekdo-stejne/page__p__571796__hl__velatura__fromsearch__1#entry571796
kalbien Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Me osobne hodne pobavily tyhle... na jednu stranu je zpracovani celkem dobry, ale jak se povede udelat tam takovouhle brutalni botu jinak nez schvalne, to fakt nechapu. (schvalne jak rychle ji objevite)
ggrand Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 2x20 co vyhrávám? Jen doufám, že ne tendle fejk.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Třeba je to limitovaná edice k 20 výročí Je to hnus!
parnistroj Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Rekl bych, ze v Cine moc dobre vedi, ze kazdy zbozi ma sveho kupce. Proc by melo vadit 2x20, kdyz se hodinky stejne lesknou vic nez sousedovo a ten tam pritom ma 2x35 Kdysi jsem nekde v zahybech internetu cetl, jak nejakemu amikovi musela baba na baru natvrdo vpalit, ze je vypatlanej kreten, kdyz nosi fejky rolexek s nefunkcni minutovkou, aby mu to doslo
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ten day-date vypadá taky dobře,kolik hádate dní v měsíci 32 nebo 34 a den v týdnu je lepší vytečkovat.
uff Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 jak to ma v realu nezkusenej clovek poznat??? na prvni pohled jsem tipoval opacne, prislo mi, ze ten fejk ma hezci tah... drsny, diky za dostatecne varujici vlakno! Moje Suby LN versus fake, který nosí jen pro zláštní a sváteční přílěžitosti jeden můj známý. Foceno po několika lahvinkách iPhonem, omluvte kvalitu.
uff Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 no ty blaaaho, taky bych tipoval obracene, u tech fejku se mi zda to rozmisteni chronografu dokonce vkusnejsi nez u originalu a te chybejici diakritiky bych si nevsimnul ani pri porovnavani s originalem na netu, drsny... Chapu, ze pro zkusene borce je tohle vlakno na smazani, ale pro me fakt k nezaplaceni, uz vidim, jak by me nekdo na ty Omegy ukecal za 30 tacu a jeste bych si mnul ruce, jak jsem dobre poridil a ztrapnoval se s nima na sluzebkach v Parizi jeste neco...
cretino Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ten day-date vypadá taky dobře,kolik hádate dní v měsíci 32 nebo 34 a den v týdnu je lepší vytečkovat. Na jednych B som videl datum od 00 do 39, takze by som sa moc necudoval
uff Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 po projiti zdejsiho vlakna jsem asi odhalil spatne napsany tachymetre a pak jsem koukal, ze tag heuer maji lepe udelane to logo na ciferniku kazdopadne kdyz to vidim, tak se mi o to vic zacinaji libit znacky jako Laco, Junghans apod, protoze ty snad sikmovocka nekopirujou Me osobne hodne pobavily tyhle... na jednu stranu je zpracovani celkem dobry, ale jak se povede udelat tam takovouhle brutalni botu jinak nez schvalne, to fakt nechapu. (schvalne jak rychle ji objevite)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se