geometr Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Kluci, moc nezabředněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 10 minutami, geometr napsal: Kluci, moc nezabředněte Tak hlavně ať akcie nesou peníze politikům navzdory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 31 minutami, Humanzero napsal: Tak hlavně ať akcie nesou peníze politikům navzdory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Krev poteče proudem, čas nákupu . Já zatím úplně všude červeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února No, zrušil jsem některý limitní nákupní pokyny, asi pujde nakoupit ještě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února zatím nic moc. Pár procent sem tam. Čekal jsem trochu víc. Každopádně dobrý výplach v kryptu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 2 hodinami, Ajaj napsal: zatím nic moc. Pár procent sem tam. Čekal jsem trochu víc. Každopádně dobrý výplach v kryptu Tak uvidíme jak dlouho bude nejistota … 5dni pokles může být zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 5 hodinami, Ajaj napsal: zatím nic moc. Pár procent sem tam. Čekal jsem trochu víc. Každopádně dobrý výplach v kryptu Přikupuju, přikupuju (krypto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 7 hodinami, Humanzero napsal: Krev poteče proudem, čas nákupu . Já zatím úplně všude červeno. Oklo Inc, za 14 dnu mám 44%, jinak se taky prevazne červenám, ale nic zásadního. Snad to ještě padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 12 minutami, Prochy68 napsal: Oklo Inc, za 14 dnu mám 44%, jinak se taky prevazne červenám, ale nic zásadního. Snad to ještě padne. Oklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Zrušil jsem prodej JD na 45. Věřím že se dohodne s rudým bratrem a poroste… Muškátek nutně potřebuje Čínu. PYPL , poroste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno čtvrtek v 08:22 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:22 Nabídková cena akcií Doosan Škoda Power v rámci IPO stanovena na 240 Kč. Ti kteří zadali nižší cenu a na které se tedy nedostalo dnes vrhnou volné prostředky k nákupu jiných titulů na PX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 08:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:38 KB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 09:11 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:11 Jj, v pondeli pri tom drobnem propadu jsem ji dokoupil.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 11:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:22 ja mam nakupku 580 a davno po casovem testu, takze letos uprodavam pred divi (jista dan), tak snad do zase nepropasnu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno čtvrtek v 11:31 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:31 Jasny, to byly priste jiny casy :-)Na kolik si tipnete propad po vyplaceni, jen ciste o vysi dividedndy nebo vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 12:57 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:57 nebo min? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno čtvrtek v 16:40 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:40 RHM co to je? Dnes -6 %. Nějaký zjevný důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 22:02 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:02 FTNT paráda EPS +20%nad odhady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 14:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:10 P911 je za hezkou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se