tikzot Odesláno úterý v 20:45 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:45 Středa pozitivní, čtvrtek otočka a pak tak nějak pořád dokola je to mazec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno úterý v 20:47 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:47 Bohužel si budeme muset zvyknout že 4roky nahoru dolů … ty šílenosti s měřením HPD jsou jen třešnička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno včera v 05:50 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:50 Jak říká klasik. Vrchol už je za námi, dno je ještě před námi. Zatím to mám pořád lepší než na spořáku, ale včera jsem měl chuť to celé zavřít a počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Ja prochazim udolim zacatecnickych chyb a lekavych reakci.. co jsem v patek btc koupil, v pondeli neprodal, tak se vcera lek a prodal, abych pak prihodil zpatky draz :-) ... v patek ma mit projev na btc konferenci, tak uvidime, co zas rekne.. ale to je jen par korun na hrani a osahani.. .. z usd akcii jsem si nechal pak fakt jen to ups, prekvapivej drzak i z kratkodoveho pohledu.. na ostatni nemam nervy... klobouk dolu, jak se drzite... ja bych byl presne ten typ, co koupi mst pri 409 a pak cuci, kam to stale klesa.. :-)Jedine co me fakt mrzi, ze jsem vas neposlech a v listopadu po nastupu DT nekoupil ten rheinmetal.... to byla zpetne fakt chyba... kdyz ja trouba neveril, ze pri sve zadluzenosti a neaktivite se ty evropske staty fakt dokopou neco navysit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Tak něco chce čas, je potřeba nepanikařit. Předpokladem dobrého spánku je "vsadit" jen to, o co můžeš beze zbytku přijít. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Jasan.. zaklad je furt v kackach v akcich ceskych bank.. bez kurzoveho rizika a se stabilni divi.. do sveta sel na hrani vicemene jen zisk.. :-) amerika mi uz tehdy prisla moc nahore, tak jsem jen zkousel drobky.. ja konzerva vlastne jeste drzim pulku tech alenky protinflacnich dluhopisu.. jsem si rikal, ze dokud neskonci valka, tak zustanou.. to byl muj zacatek.. :-) na druhou stranu tema 18% hned prvni rok me trochu rozbily obzor a donutily se koukat, co dal... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Ja vsechno mimo zbrojaru a RR zavrel a vyckavam na lepsi ceny, myslim si sice, ze ted by se dalo mozna dost vydelat, ale nehodlam do toho cumet od rana do vecera. Zrovna tak v cryptu, tam mam 70% v stablecoinech a cekam. Mozna delam chybu, ale nejak jsem z toho skakani sem tam vyrostl. Na domaci pude drzim CEZ, KB, PM a tam nic menit/prodavat zatim nehodlam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Jako celkový portfolio -10% během pár dnů, kdy si pablb pouští pusu na špacír, to zamrzí. Ale držim jak Hodor. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami dnes už 1+ nahoru, ale táhnout mi to nahoru aerolinky a basf. Všichni 5plus od rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami (upraveno) Momentálně jsem spíše pro long, včera si hoši krásně došli pro likviditu, udělali bullish SFP (swing failure pattern, modrý kroužek), návrat do range a tam na denním TF uzavřeli. Nad námi je navíc stále nevybraný gap kolem 6080..dává mi proto větší smysl longová korekce a pak se uvidí.. Mám nějaké otevřené pozice na btc, eth, dle vývoje na SPX chci ukončovat. Celkově jsem spíše ale pro pokračování výplachu směr 5500 na SPX (v rámci výhledu). Za mě Trump trhy záměrně manipuluje, cla nejsou nic jiného než ekonomická válka.. Stačí, aby zítra prohlásil, že to byl takovej vtípek a cla odsouvá a najednou příjde nový ATH a trhy budou pumpovat.. Happy days again.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 19 hodinami uživatelem Axel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 15 hodinami, Humanzero napsal: Bohužel si budeme muset zvyknout že 4roky nahoru dolů … ty šílenosti s měřením HPD jsou jen třešnička Bude to kratší a skončí to prů/S/m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Před hodinou, Axel napsal: Momentálně jsem spíše pro long, včera si hoši krásně došli pro likviditu, udělali bullish SFP (swing failure pattern, modrý kroužek), návrat do range a tam na denním TF uzavřeli. Nad námi je navíc stále nevybraný gap kolem 6080..dává mi proto větší smysl longová korekce a pak se uvidí.. Mám nějaké otevřené pozice na btc, eth, dle vývoje na SPX chci ukončovat. Celkově jsem spíše ale pro pokračování výplachu směr 5500 na SPX (v rámci výhledu). Za mě Trump trhy záměrně manipuluje, cla nejsou nic jiného než ekonomická válka.. Stačí, aby zítra prohlásil, že to byl takovej vtípek a cla odsouvá a najednou příjde nový ATH a trhy budou pumpovat.. Happy days again.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to zm.d.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 17 minutami, Jehlan napsal: Bude to kratší a skončí to prů/S/m Najde se někdo kdo bude mít lepší mušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Nakrmím UPS ukázalo se odolný a má dobrou divi přikoupim AMZN z big 7 , žádný vyšetřování, mají velký potenciál ve všech oblastech, ať tam bude sedět kdokoliv… UBER neskutečně levný, skoro monopol, pojedou nahoru s lidma nebo robotaxi tech možná SNPS, jinak tuhle sekci nechci navyšovat…komodity dávám k ledu tam je to jak na houpačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami vtipný. Ty 3 furt drží a zbytek stále směr “údolí”… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 hodinami Moje pětka taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se