Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, Humanzero napsal:

jako krátkodobou bublinu…zbytek mě ničím nezaujal čest výjimkám BMW , NVO

Jojo, bude to spíš na krátko. Láká mě Asie, ale musím si ji dostudovat. Mám tam jen Alibabu +80 % a Baidu, který se ještě neprobral. 

V Evropě se mi drží BMW, ASML, BASF, ale kapánek teču na P911 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A takto svět financí funguje.. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-pozastavil-cla-na-zbozi-z-mexika-40511970

Včera krásně vypláchlo SP500 pod support, začalo to vypadat nebezpečně, ale přichází newska ohledně cel, Trumpeta opět otočil, následuje vytažení nad support a nyní se imho vrátí (na chvilku) optimismus, který podpoří longovou korekci.. Takže dle očekávání, že by výplach teď pokračoval beru jako méně pravděpodobné..🤞

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jeronimo napsal:

Jojo, bude to spíš na krátko. Láká mě Asie, ale musím si ji dostudovat. Mám tam jen Alibabu +80 % a Baidu, který se ještě neprobral. 

V Evropě se mi drží BMW, ASML, BASF, ale kapánek teču na P911 :D

Asie mě míjí to bych musel mít další život na dostudovaní😀 jedině mě láká  ETF na Indii. 🇨🇳 jsem prodal a zatím neuvažuju, nějak jim nevěřím asi slovo. ASML samo taky👍 Ve finále mě teď skvěle drží  CZ tituly. Vlastně teď dokonale funguje všťepovaná diverzifikace. I to Porsche pojede chce to jen čas 🙃

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Humanzero napsal:

jedině mě láká  ETF na Indii. 

Tak nějak bych asi začal. 

před 4 minutami, Humanzero napsal:

Porsche pojede chce to jen čas 🙃

Problém u Porsche jsou aktuálně asi cla. Jinak za tu cenu kdy P911 stojí jako taška hrušek nebo stravenka na oběd to prostě musím mít. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Ajaj napsal:

Já mám ETF na Indii už rok a v podstatě se to nehýbe. Ani nahoru, ani dolů 

To by mi trochu vadilo :) 

před 3 minutami, Ajaj napsal:

Porsche věřím, ale bude to hodně looong

To mi zase moc neva. Je tam nějaká divi, tak ať. :) 

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, Axel napsal:

A takto svět financí funguje.. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-pozastavil-cla-na-zbozi-z-mexika-40511970

Včera krásně vypláchlo SP500 pod support, začalo to vypadat nebezpečně, ale přichází newska ohledně cel, Trumpeta opět otočil, následuje vytažení nad support a nyní se imho vrátí (na chvilku) optimismus, který podpoří longovou korekci.. Takže dle očekávání, že by výplach teď pokračoval beru jako méně pravděpodobné..🤞

Tak že ty cla zruší bylo jasné, udělal to podruhé . Ale to co nevíme je co udělá za týden. Je to totální chaos a myslím že ho nechápe vůbec nikdo. Já jen doufám že dostane příští rok na podzim pořádnou ťafku👍

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Každá sranda jednou skončí, teď si holt člověk bude muset spočítat jaká cesta je pro něj nejvýhodnější. Já protože jsem od přírody linej, počkám až to někdo udělá za mě 😀. Chtěl jsem si teď koupit cihličku, tak si místo toho ještě naposled pošlu dolary bez poplatku 😉.

Odkaz ke komentáři

Teslu?? V nemecku v lednu pokles odbytu 60% a v unoru 75% a stale dolu..

Uz si z toho delaji legraci i ostatni automobilky a delaji ofiko reklamy.. :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...