HN_R200 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října T212 zavedlo nějaké poplatky nebo něco. Vím že někteří odtamaď migrovali, tak se podívej i na to, prosím.
Prochy68 Odesláno 16. října Nahlásit Odesláno 16. října Tak jsem po týdnu kouknul na zlato a pomalu dalších 10% nahore
Pepino777 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října před 10 hodinami, HN_R200 napsal: T212 zavedlo nějaké poplatky nebo něco. Vím že někteří odtamaď migrovali, tak se podívej i na to, prosím. U T212 pisou ze akcie a ETF lze obchodovat bez poplatku. Vklady a vybery prevodem i kartou take zdarma, jen za konverzi men maji 0,15%
tikzot Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Slušný krypto výplach dneskadruhá vlna po ani ne týdnu, zajímavý
Prochy68 Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října Taky koukam, jeste par procent dolu a neco prikoupim
Humanzero Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října NBIS pěkně klesá...už -15...okolo 100 vstoupím 1
Humanzero Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-trump-v-tichosti-rusi-cast-cel-na-zbozi-dulezite-pro-usa-40544560#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Šaškárna pokračuje...díl 259... 1 1
Humanzero Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Netflix vykázal tržby ve výši 11,51 miliardy dolarů, což je těsně pod konsenzuálním odhadem agentury Bloomberg ve výši 11,52 miliardy dolarů a mírně pod vlastním výhledem společnosti ve výši 11,53 miliardy dolarů. Ve stejném čtvrtletí loňského roku to bylo 9,82 miliardy dolarů. Zisk na akcii dosáhl 5,87 dolaru, což je méně než očekávání analytiků ve výši 6,94 dolaru a interní prognóza Netflixu ve výši 6,87 dolaru, i když stále nad 5,40 dolaru zveřejněnými před rokem. Společnost předpovídala tržby za aktuální čtvrtletí nad očekáváním Wall Street a předpověděla tržby za 4. čtvrtletí ve výši 11,96 miliardy dolarů, oproti 11,90 miliardám dolarů, které očekávali analytici oslovení agenturou Bloomberg. Očekává se také, že zisk za dané čtvrtletí překoná očekávání. Společnost očekává tržby ve výši 5,45 dolaru na akcii, což je více než odhad analytiků ve výši 5,42 dolaru. Za celý rok 2025 Netflix očekává tržby ve výši 45,1 miliardy dolarů, což se blíží horní hranici předchozího rozpětí prognózy 44,8 až 45,2 miliardy dolarů.
Prochy68 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 10 hodinami, Humanzero napsal: Netflix vykázal tržby ve výši 11,51 miliardy dolarů, což je těsně pod konsenzuálním odhadem agentury Bloomberg ve výši 11,52 miliardy dolarů a mírně pod vlastním výhledem společnosti ve výši 11,53 miliardy dolarů. Ve stejném čtvrtletí loňského roku to bylo 9,82 miliardy dolarů. Zisk na akcii dosáhl 5,87 dolaru, což je méně než očekávání analytiků ve výši 6,94 dolaru a interní prognóza Netflixu ve výši 6,87 dolaru, i když stále nad 5,40 dolaru zveřejněnými před rokem. Společnost předpovídala tržby za aktuální čtvrtletí nad očekáváním Wall Street a předpověděla tržby za 4. čtvrtletí ve výši 11,96 miliardy dolarů, oproti 11,90 miliardám dolarů, které očekávali analytici oslovení agenturou Bloomberg. Očekává se také, že zisk za dané čtvrtletí překoná očekávání. Společnost očekává tržby ve výši 5,45 dolaru na akcii, což je více než odhad analytiků ve výši 5,42 dolaru. Za celý rok 2025 Netflix očekává tržby ve výši 45,1 miliardy dolarů, což se blíží horní hranici předchozího rozpětí prognózy 44,8 až 45,2 miliardy dolarů.
geometr Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října (upraveno) Okolo -7% v pre: https://www.tradingview.com/symbols/NASDAQ-NFLX/ Upraveno 22. října uživatelem geometr
Jehlan Odesláno 22. října Autor Nahlásit Odesláno 22. října Investorky ? (Ženě se nejde zavděčit. A když se to náhodou podaří, začne být podezřívavá)
Kotlick Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Konečně se to červená... sedím u toho už 2 hodiny a čekám na lokální dna... no tak uvidíme
Prochy68 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října Vzal jsem centrus energy, sice nevím co to je, ale -20% mě zlákalo 3
HN_R200 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 42 minutami, Prochy68 napsal: Vzal jsem centrus energy, sice nevím co to je, ale -20% mě zlákalo Jiný střelec...
Humanzero Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října (upraveno) Společnost Tesla (TSLA) ve středu po zveřejnění finančních zpráv oznámila smíšené výsledky za třetí čtvrtletí. Společnost postupuje v prostředí daňových úlev po uvedení elektromobilů na trh a investoři se zaměřují na rozvoj robotických taxíků. Za čtvrtletí Tesla vykázala tržby ve výši 28,01 miliardy dolarů oproti očekávaným 26,27 miliardám dolarů, jak uvedla agentura Bloomberg, což představuje 12% nárůst oproti 25,18 miliardám dolarů vykázaným před rokem. Tesla vykázala upravený zisk na akcii (EPS) ve výši 0,50 dolaru oproti odhadovaným 0,54 dolaru, což představuje EBITDA ve výši 4,23 miliardy dolarů oproti očekávaným 3,78 miliardám dolarů. Provozní zisk klesl o 40 % na 1,624 miliardy dolarů oproti stejnému období před rokem. Tesla nezveřejnila žádné nové informace týkající se expanze robotických taxi, kromě toho, že spustila „službu pro spolujízdu v oblasti Sanfranciského zálivu s využitím technologie Robotaxi“. Investoři budou čekat na další informace o konferenčním hovoru o výsledcích hospodaření, který bude zveřejněn v 17:30 ET. Tesla také uvedla, že nižší příjmy z regulačních emisních kreditů negativně ovlivnily ziskovost. Akcie Tesly po zveřejnění výsledků za 3. čtvrtletí klesly. „Je obtížné měřit dopady měnící se globální obchodní a fiskální politiky na dodavatelské řetězce v automobilovém a energetickém průmyslu, naši nákladovou strukturu a poptávku po zboží dlouhodobé spotřeby a souvisejících službách. I když provádíme obezřetné investice, které připraví naše automobilové, energetické a další budoucí podniky na růst, skutečné výsledky budou záviset na řadě faktorů, včetně širšího makroekonomického prostředí, tempa zrychlení našeho úsilí o autonomii a nárůstu výroby v našich továrnách,“ uvedla společnost ve své zprávě o hospodaření. Začátkem tohoto měsíce Tesla uvedla, že dodávky za 3. čtvrtletí dosáhly 497 099 kusů, čímž snadno překonala konsenzuální odhady agentury Bloomberg ve výši přibližně 439 800 kusů a 462 890 kusů dodaných před rokem. Tesla uvedla, že celkový objem za 3. čtvrtletí představuje pro společnost nový čtvrtletní rekord. Společnost také nasadila rekordních 12,5 gigawatthodin produktů pro ukládání energie. Nárůst prodejů však nastal před vypršením americké federální daňové úlevy na elektromobily 30. září, poslední den čtvrtletí. I Tesla se domnívá, že společnost by po vypršení platnosti mohla mít těžké časy. můj koment: blablabla...auta nám nejdou Čína nás drtí, v Evropě nás nechtějí, tak budeme několik let krmit novou pohádkou o milionech robotaxi a robotech a zvýšené příjmy v 100vkách mld USD. Když jsem četl analytiky tak mi padla čelist jak odumírá mozek. Představa že Tesla je ve všem napřed, vše má nej, ze všeho bude mít balík peněz, kapitalizace několik bilionů, výroba miliard robotů....všichni zešíleli, prémie akcie přes 1000%....fakt bizár Stačí se podívat na některou tech výstavu v Číně a hned zjistíme kdo je bohužel míle napřed (našim přičiněním). Ještě Korea a Japonsko s odstupem Upraveno 22. října uživatelem Humanzero 2
Humanzero Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Vzal jsem centrus energy, sice nevím co to je, ale -20% mě zlákalo Nuclear akcie ze stejného soudku jako OKLO, Nuscale Power atd….jezdi do nahoru dolů
bluman Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října (upraveno) 1 hour ago, Humanzero said: můj koment: blablabla...auta nám nejdou Čína nás drtí, v Evropě nás nechtějí, tak budeme několik let krmit novou pohádkou o milionech robotaxi a robotech a zvýšené příjmy v 100vkách mld USD. Když jsem četl analytiky tak mi padla čelist jak odumírá mozek. Představa že Tesla je ve všem napřed, vše má nej, ze všeho bude mít balík peněz, kapitalizace několik bilionů, výroba miliard robotů....všichni zešíleli, prémie akcie přes 1000%....fakt bizár Stačí se podívat na některou tech výstavu v Číně a hned zjistíme kdo je bohužel míle napřed (našim přičiněním). Ještě Korea a Japonsko s odstupem Vnimam to uplne rovnako. A i tak sa to bojim zashortovat, Elon ma silny fanklub . Ale raz predsa ta bublina musi prasknut, snad koniec tych dotacii tomu dopomoze.. Upraveno 22. října uživatelem bluman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se