nickie Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února holD znamená vzdát někomu poctu, obdiv, vyslovit uznání. holT je z německého halt a je to ...co se dá dělat, moment, vydrž. zkrátka halt. kua už se to naučte 2 1
nickie Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února @Prochy68.když mě to vždycky praští do očí, až mě z toho rozbolí hlava.holt matka češtinářka. nejsem si jist, jestli jí za to patří hold. no a k tématu, včera jsem koupil CSG, takže dnešní vývoj mne potěšil
Humanzero Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Na Ferrari F1 logo ZYN. Po dlouhé době viditelná reklama pro PM v F1
vwtyp11 Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) V 18. 2. 2026 v 20:48, nickie napsal: @Prochy68.když mě to vždycky praští do očí, až mě z toho rozbolí hlava.holt matka češtinářka. nejsem si jist, jestli jí za to patří hold. no a k tématu, včera jsem koupil CSG, takže dnešní vývoj mne potěšil Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci? Upraveno 20. února uživatelem vwtyp11
Zlý Jabko Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Ale ale, Colt mi rozehnal chmury, pěkně hore hop!
AndyAaron Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hasňa Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) To je v nějakém článku? Dej link please. "Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci?" Upraveno 20. února uživatelem Hasňa
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 35 minutami, vwtyp11 napsal: Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci? Domlouvá vyčištění skladů velkorážové munice Made in SSSR v Albánii. Posílá to skrzeva UA děla zpátky výrobci Je to vpodstatě takový pošťák. 1
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 33 minutami, Zlý Jabko napsal: Ale ale, Colt mi rozehnal chmury, pěkně hore hop! Holeček nakupuje jak vzteklý, nevím co za tím je, jestli jen zvyšuje svoji pozici, nebo jak ale nakupoval 3 dny v kuse. Mám pocit, že někdo psal o objemu 80-90 mil Kč. 1
KurtCz Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Ja jsem zvedav, co nam dnes vlada rekne o planech s CEZ.
Humanzero Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 13 minutami, KurtCz napsal: Ja jsem zvedav, co nam dnes vlada rekne o planech s CEZ. My máme vládu?já myslel, že vládne....Agrofet
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února (upraveno) před 15 minutami, Humanzero napsal: My máme vládu?já myslel, že vládne....Agrofet Agrofert ještě neumí zpracovat uran a těžit uhlí, jak se to naučí, tak je s námi amen. Vidím to na horizont 2-3 roky. Pak už jen fotky jak na chladících věžích elektráren přemalovávají logo ČEZu na Agrofert... Andy pojede videa, jak těch 5 Kč/akcie co zaplatil Agrofert státu je férová cena a rozdělí je pro naši lidi, aby se měli lépe a elektřina bude za 1 Kč/kWh V reálu bude 1 Kč/kWh jen v akci pro nové zákazníky první měsíc, pak 15 Kč/kWh.... Upraveno 20. února uživatelem Kotlick
Humanzero Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února https://www.fio.cz/zpravodajstvi/zpravy-z-burzy/321016-usa-anualizovany-hdp-ve-4q-dle-predbeznych-dat-vzrostl-o-1-4-pri-ocekavani-rustu-o-4-4
Kotlick Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Že by je už dobíhaly ty cla? Někde jsem viděl, že už dávno doprodali předcelní zásoby co nakoupili navíc a už to jede full pod clama. Stejně tak výrobci a další...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se