Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

holD znamená vzdát někomu poctu, obdiv, vyslovit uznání. holT je z německého halt a je to ...co se dá dělat, moment, vydrž. zkrátka halt. kua už se to naučte

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

@Prochy68👍.když  mě to vždycky praští do očí, až mě z toho rozbolí hlava😜.holt matka češtinářka. nejsem si jist, jestli jí za to patří hold.:cheers:

no a k tématu, včera jsem koupil CSG, takže dnešní vývoj mne potěšil

Odesláno (upraveno)
V 18. 2. 2026 v 20:48, nickie napsal:

@Prochy68👍.když  mě to vždycky praští do očí, až mě z toho rozbolí hlava😜.holt matka češtinářka. nejsem si jist, jestli jí za to patří hold.:cheers:

no a k tématu, včera jsem koupil CSG, takže dnešní vývoj mne potěšil

Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci?

Upraveno uživatelem vwtyp11
Odesláno (upraveno)

To je v nějakém článku? Dej link please.

"Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci?"

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
před 35 minutami, vwtyp11 napsal:

Trochu mě znervózňuje Strnad sedici u vedlejsiho stolu s albanskymi obchodniky:) ze by se Srbsko rozhodlo dokončit čistky nebo Albánci?

Domlouvá vyčištění skladů velkorážové munice Made in SSSR v Albánii. Posílá to skrzeva UA děla zpátky výrobci 🙂

Je to vpodstatě takový pošťák.

• Like 1
Odesláno
před 33 minutami, Zlý Jabko napsal:

Ale ale, Colt mi rozehnal chmury, pěkně hore hop!

Holeček nakupuje jak vzteklý, nevím co za tím je, jestli jen zvyšuje svoji pozici, nebo jak ale nakupoval 3 dny v kuse. Mám pocit, že někdo psal o objemu 80-90 mil Kč.

• Like 1
Odesláno (upraveno)
před 15 minutami, Humanzero napsal:

My máme vládu?já myslel, že vládne....Agrofet

Agrofert ještě neumí zpracovat uran a těžit uhlí, jak se to naučí, tak je s námi amen.

Vidím to na horizont 2-3 roky. Pak už jen fotky jak na chladících věžích elektráren přemalovávají logo ČEZu na Agrofert...😀

Andy pojede videa, jak těch 5 Kč/akcie co zaplatil Agrofert státu je férová cena a rozdělí je pro naši lidi, aby se měli lépe a elektřina bude za 1 Kč/kWh

V reálu bude 1 Kč/kWh jen v akci pro nové zákazníky první měsíc, pak 15 Kč/kWh....

Upraveno uživatelem Kotlick
Odesláno

Že by je už dobíhaly ty cla? Někde jsem viděl, že už dávno doprodali předcelní zásoby co nakoupili navíc a už to jede full pod clama. Stejně tak  výrobci a další...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...