Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 minutami, tikzot napsal:

Tak furt better než 54 co bylo že😅

Jo, ja uz i neco vytrejdoval, takze to treba bude celkem nula, ale presne nevim 🙂

Odesláno

Investiční příležitosti v ČR existují, ale legislativa a právní nejistota jim moc nenahrává. Tak lidé kupují byty a zlato a drží ČEZ 😆

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Jehlan napsal:

Investiční příležitosti v ČR existují, ale legislativa a právní nejistota jim moc nenahrává. Tak lidé kupují byty a zlato a drží ČEZ 😆

A taky kupují pochybný firemní dluhopisy a investují do krypta a vůbec rádi dávají peníze do firem s pochybnými vlastníky. 

• Like 1
Odesláno

Která banka má teď nejlepší úrok na termínovém vkladu?

Na 3 měsíce potřebuji zaparkovat peníze mezi prodejem, koupí nemovitosti.

Forex na páku 1:200 prosím ne.

Odesláno
před 52 minutami, Vasa_H napsal:

No těch bank neni tak moc a pořád se to mění a jsou různé akce. Takže webovky a srovnat .

Odesláno
před 4 hodinami, Vasa_H napsal:

Předpokládám, že toho máš pár milionů, nedej bože desítek, tudíž to zřejmě budeš muset rozdělit na různé spořáky, protože ty výhodné sazby jsou většinou limitované na nějaký objem peněz a pak to klesá. Alespoň obyč spořáky co jsem viděl. 

Odesláno
před 5 hodinami, Vasa_H napsal:

Hodil jsem to Gemini a vyhodilo to pár tipů, ale nízké limity ve stovkách tisíc a někde i další podmínky. Pak mi to vyhodilo 3 měsíční termínovaný vklad u J&T na 5 mega... Zkus to udělat přes AI a nech si vyjet zdroje, ať tě to hodí přímo do na stránky konkrétní banky.

• Díky 1
Odesláno

To jsem samozrejme udelal. 
ale uz jednou mi tu nekdo dobre poradil + promo kod do vub.sk. 

zitra to jeste obvolam. 

Odesláno (upraveno)
před 20 hodinami, Vasa_H napsal:

Na konci června jsem to taky řešil a nakonec jsem šel do tříměsíčního "flexi bondu", resp. státní pokladniční poukázky, 3,75% a osvobození od daně z příjmu. To ale zrovna končilo upisovací období... 

Upraveno uživatelem Ulpianus
Odesláno

To mi právě o fous uteklo.

Klepou se  mi prsty sednout k openningu a svézt se na MSFT :) 

Odesláno

Chlapi nemáte prosim nekdo tip na nejake evropské akcie ve slevě pro diverzifikaci? Mam celkem konzervativní portfolio, ale zjistil jsem, ze mam az příliš Ameriky, kterou bych chtel trochu upozadit s novýma nakupama (aktualne cca 30% usa soft (googl, avgo), 20% s&p a 15% ostatní usa (booking a comcast). Zbytek cz ‐ 20% banky, 15% colt). 

Chtěl bych ted jednorázové nalít cca 25-30% do něčeho evropského, nemáte nekdo na nejaky tip, co je ted za "spravnou" cenu? Díval jsem se treba na Schaeffler, ale ac bývalý insider nechapu  co zpusobilo ten růst minuly rok, takze aktualni stav vnimam spis jako navrat zpatky, nez pokles. A tím, ze se v tom tolik nevyznám, tak narážím většinou na podobné příběhy slibující spíše stagnaci nebo mozna dokonce naraz do zdi (bayer, Porsche atd.) Tak nevim, jestli treba neco mimo Německo?

Díky za vsechny pripadne tipy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...