zceyee Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Btc 63 €? To byla krasna cena par dni zpatky, ted je to jeste lepsi za 53k€ ! :)))
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 5 hodinami, zceyee napsal: €? To byla krasna cena par dni zpatky, ted je to jeste lepsi za 53k€ ! :))) $
Jehlan Odesláno 6. února Autor Nahlásit Odesláno 6. února Odhad obsahu stříbra v polovodičových bateriích pro elektromobily nové generace: Analýza prvních principů - Energetic Media 1 1
Humanzero Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 57 minutami, Jehlan napsal: Odhad obsahu stříbra v polovodičových bateriích pro elektromobily nové generace: Analýza prvních principů - Energetic Media to je masakr
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února (upraveno) ale tohle je masakr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vs zlato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. února uživatelem Prochy68
Kotlick Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února K tomu stříbru ještě: Billionaire Chinese trader bets on silver collapse with $300 million wager https://www.investing.com/news/commodities-news/billionaire-chinese-trader-bets-on-silver-collapse-with-300-million-wager-4488292 Na Twitteru už jedou diskuze, že ho zařízne regulátor, nebo že taky ne protože čínský průmysl potřebuje levné stříbro do baterek, elektroniky atd.. tudíž jim tem short vyhovuje..
Kotlick Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Zdá se mi, že otáčíme na sever... No tak snad se to po otevření nezblázní... 1
Humanzero Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Jako už poněkolikáté se potvrzuje pravidlo diverzifikace portfolia…u akcií mít mix defenzivní diví, růstové a pár hop trop a geopoliticky mít us, Evropa, CZ popř svět. Pak mám lepší spaní 1
Humanzero Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, Kotlick napsal: Zdá se mi, že otáčíme na sever... No tak snad se to po otevření nezblázní... Evidentně bílé límečky chtějí pohodový víkend
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, Humanzero napsal: Evidentně bílé límečky chtějí pohodový víkend A mně konci orgasmus
Humanzero Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, Prochy68 napsal: A mně konci orgasmus stejně už jsi nemohl 1
Humanzero Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února o víkendu jsem si dělal report do čeho vstoupit...bylo tam UCG...a dnes +7
Humanzero Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února KB Dividenda Management navrhuje dividendu ve výši 95,60 Kč na akcii, tedy 100 % z čistého zisku minulého roku. Z čistého zisku letošního roku pak hodlá příští rok vyplatit 80 %.
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února před 20 minutami, Humanzero napsal: KB Dividenda Management navrhuje dividendu ve výši 95,60 Kč na akcii, tedy 100 % z čistého zisku minulého roku. Z čistého zisku letošního roku pak hodlá příští rok vyplatit 80 %. za me spokojenost 2
Kotlick Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Evropa srovnaná, díra vyhlazená. USA chybí do vyžehlení dipu pár stovek USD. Tak snad to vydrží
sery.vlk Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Nechce se mi zakládat nové vlákno, v sekci JLC jsem nic vhodného nenašel, tak zaspamuju zde: https://www.watchpro.com/richemont-considering-sale-of-jaeger-lecoultre/ Jakože jsem velký fanda JLC, přerod značky, dnes sterilní a drahé, si dnes nějak představit nedovedu... a nad valuací mi zůstává rozum stát. Ale JL držím palce, ta nultá léta po r. 2000 pod jeho vedením jsou nepřekonaná (řada Master Compressor, posléze Diving, komplikovaná reversa, trochu funky Master 8 Days a navazující věčné kalendáře, konečně vlastní chronografový kalibr...).
Humanzero Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února v pátek jsem pustil UBS....a udělal dobře, jede dolů...koupím opět víc dole...KB víc k 1000 a přikupuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se