Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 17 minutami, Ajaj napsal:

tak co? Už jsi bohatej, nechutně bohatej? ZIM to the moon

No co mám povídat, tam kde troskarim jsem ZIM +17, Oklo +77 a Microsoft jeden z mejch velkejch konu -2%. Ale abych si zase nestěžoval, je to jedinej minusovej titul. Ostatní minusový jsem koncem roku vysypal 😅 Se ztrátou samozřejmě 😉

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Humanzero napsal:

Nebudeš tomu věřit ale v tu chvíli jsem měl hlavu nastavenou na ETF a tohle mě vůbec nenapadlo 😩 Neni tu smajlik na mlácení kladivem 🫢

Logicky koupím přímo BTC👍

Stane se, člověk se kolikrát na něčem zasekne, znám to z vlastní zkušenosti 😉

Odkaz ke komentáři

Mi to hlava nebere tu KB, kdo to za tuhle cenu kupuje.. vysledky nic moc, vse zachranoval jen ten prodej baraku na Vaclavaku), jinak by to byl pokles... dividenda hezka, ale jednorazova, ve vyhledu spise poklesy, a to vcetne vyplatniho pomeru... jsem zvedavej na ten sesup v lete.. po dividende a kvartalnich vysledcich 2025... ja ji zacal castecne odprodavat... mozna je to blbost, ale to zjistim az... ex post.. :-)

... pokud to lidi neberou kvuli dividende, tak jakoze unik pred trumpikovo blaznivejma clama, jakoze bezpecnej pristav? Nebo proc? :-)

Odkaz ke komentáři

Podobný názory čtu na patrii v diskuzi posledních pár let kolem diví rok co rok a pořád to sype....jen ten důvod proč nedrzet je pokaždý jinej 😉

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři

Ted ti uplne nerozumim, resim aktualni cenu KB nad 1000 Kc vs vyhled do budoucna... a spravnou escape strategii, kdyz mam pocit, ze tohle byla nejvyssi divi, kterou uz nezopakuji.. ja aktualne odprodal tretinu.. a vyckavam jak dal..

..mit tvoji nakupni cenu, tak to resit moc nemusim, to jo.. to pak i pri poklesu zisku a vraceni se k vyplatnimu pomeru 70% dava stale hezke procento :-)

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, petr_cha napsal:

Ted ti uplne nerozumim, resim aktualni cenu KB nad 1000 Kc vs vyhled do budoucna... a spravnou escape strategii, kdyz mam pocit, ze tohle byla nejvyssi divi, kterou uz nezopakuji.. ja aktualne odprodal tretinu.. a vyckavam jak dal..

..mit tvoji nakupni cenu, tak to resit moc nemusim, to jo.. to pak i pri poklesu zisku a vraceni se k vyplatnimu pomeru 70% dava stale hezke procento 🙂

Jsi si odpověděl sám. Záleží jakou máš nákupku a strategii. Já mám nákupku průměrnou 663 a držet chci ještě cca 5let. Nedává mi smysl řešit cenu ta dividenda je k nákupce luxus. A to i pokud klesne na 50-60 Kč. Pokud nepotřebuju investici někam jinam tak držím. Pokud bych měl nákup 750 a výš tak bych teď prodával  s úsměvem 🙂

Odkaz ke komentáři

No pravda je, že na to koukám že svýho pohledu a nakoupit půjde v čase nejspíš levněji. Na druhou stranu hospodaření bude ještě pořád částečně zkreslené ohledně optimalizace v souvislosti s wft. Čas ukáže.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Prochy68 napsal:

No pravda je, že na to koukám že svýho pohledu a nakoupit půjde v čase nejspíš levněji. Na druhou stranu hospodaření bude ještě pořád částečně zkreslené ohledně optimalizace v souvislosti s wft. Čas ukáže.

Bohužel cena se řídí čím dál častěji fondy a různými analytiky než odpovídající výkonností . Stačí doporučení fondu na zvednutí cílovky a už to jede… drobní investoři jsou  jen figurky do počtu.. někdy mě toto štve protože člověk je hodně omezen

Odkaz ke komentáři

Jj rano vyslo doporuceni nejakeho borce z nemeckeho ustavu na 1100 Kc... a dneska zase narust velkej.. ja se na to dneska po obede podival, pokrizoval a... prodal i ten zbytek :-)

Zinkasoval jsem 18% pri prumerne nakupce 850, posledni dokup minule pondeli za 880...

...a plan je pripadne dokoupit zpet, pokud to do roka a do dne poklesne :-) .. a pokud nepoklesne.. tak budu za blbce :-)

Nejhorsi je, ze ted mam volne strelivo a bude me zas svrbet prst... ja to nechci projebat.. :-)

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, petr_cha napsal:

...a plan je pripadne dokoupit zpet, pokud to do roka a do dne poklesne 🙂 .. a pokud nepoklesne.. tak budu za blbce 🙂

Naprosto ti rozumím, zavřel jsem Palantir pod 80 USD, a čekal na pokled pod 60. No je to na 110+ tvl, zabijte mě...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...