Prochy68 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Zrovna si pripravuju priznani a to bude peknej voser, US, Taiwan apod, na vsechno extra list v priznani. Pod dvacku to mam urcite, ale mam jiny prijmy... 1
Humanzero Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 20:16, petr_cha napsal: Do investic.. nebo do humoru.. Rozšířit to už není ani vtipný
Axel Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2025 v 20:16, petr_cha napsal: Do investic.. nebo do humoru.. Rozšířit 5D šachová partie od velmistra Donalda.. I kdyby udělal uprostřed oválné pracovny lejno na koberci, bude to součástí "geniálního plánu".. 1
Jeronimo Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Teď jsem koukl na LVHM co jsem prodával v mírném zisku v lednu kolem 700 dolarů je teď za 488
Humanzero Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna LVHM mám ve sledování....ale teď si vůbec netroufnu odhadnout kam to půjde...vše je spojeno s Čínou...pokud Čína nezačne kupovat luxus v širokém záběru odvětví, hodně značek bude mít problémy...dlouhodobě...východiskem je současná snaha některých na sbližování EU s Čínou proti us....ale to je cesta do pekel...navíc v Číně jede ve velkém šedý trh s luxusem...ale za 400 je beru
Jeronimo Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 8:39, Humanzero napsal: LVHM mám ve sledování....ale teď si vůbec netroufnu odhadnout kam to půjde...vše je spojeno s Čínou...pokud Čína nezačne kupovat luxus v širokém záběru odvětví, hodně značek bude mít problémy...dlouhodobě...východiskem je současná snaha některých na sbližování EU s Čínou proti us....ale to je cesta do pekel...navíc v Číně jede ve velkém šedý trh s luxusem...ale za 400 je beru Rozšířit Jasné, já jsem něco nabral právě jen na krátko. To tam nejde nechat jen tak. 1
Humanzero Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Z luxusu bych šel jedině do Ferrari....okolo 400 to bylo na hraně....chtělo by to pro mě aspoň k 350...
Jehlan Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna @Prochy68 :Zrovna si pripravuju priznani a to bude peknej voser, US, Taiwan apod, na vsechno extra list v priznani. Pod dvacku to mam urcite, ale mam jiny prijmy... V 7. 1. 2025 v 10:43, Jehlan napsal: Danění akcií na pár kliků. Úspory pomocí optimalizací. Portfolio tracker. Taxomat - za mě spokojenost. Zaplaceno, udělané daně, Vygeneroval jsem pár kódů. Třeba někdo slevu 20% využije. (uplatnit jako slevový kupon) Mě to hodí odměnu (proto screen shot - transparentnost) Kdo dělá víc obchodů a chce zohlednit i kurzy měn a spoustu dalších vychytávek jak zbytečně neplatit na daních víc - využije. Rozšířit
Jehlan Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2025 v 20:16, petr_cha napsal: Do investic.. nebo do humoru.. Rozšířit Všimnul jsem si, že poté co nechal padnout celý trh, vždy nakoupí nějaký titul a pak naň ohlásí výjimku. Pak to prodá, nakoupí jiný obor a opět vyhlásí výjimku a se ziskem prodá. Takto může postupně pobrat zisky napříč burzou, obnovit řádný stav věcí a pořádek v mezinárodním obchodě a vidláci mu nakonec zatleskají.
Jehlan Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 10:41, Prochy68 napsal: @Jehlan Diky, ale uz to skoro mam Rozšířit Kolik jsi protáhnul přes Kajmanské ostrovy a Irsko ? 2
ragu Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna To je naopak velmi znalej člověk. Nicméně jeho specializace jsou opce a rychlejší realizace zisku.
petr_cha Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Ja drzim uz vicemene jen ten MST... uz ho asi necham delsi dobu... prochy sice rikal, ze doba je turbulentni a vyplati se vybirat i male vlnky, ale kdyz ten microsoft zas tak moc neskace.. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se