Humanzero Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Před hodinou, Jehlan napsal: Tak doufám, že po dnešku spokojenost , zítřejší korekce na kvalitních titulech by měla být odměna. kde má SMCI dno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 6. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 18 minutami, Humanzero napsal: kde má SMCI dno? to bude asi záležet na jejich zákaznících Pokud se nechali takto zdiskreditovat, moc firem s nimi nebude chtít být spojováno. Zatím se ale dá obchodovat intraday, přes noc bych to nedržel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 13 hodinami, Kotlick napsal: Tak Donald vyhrál. Zvažuju nakoupit evropský zbrojní průmysl. Už mám: Rheinmetall AG RHMG Kongsberg KOG Zvažuju: BAE Systems BAES Thales HOp SAAB B SAABb Hensoldt HAGG V USA mám tyto: L3Harris Technologies LHX Rtx Corp RTX Lockheed Martin LMT - zvažuju ještě dokup. Northrop Grumman NOC Zvažuju ještě přikoupit: GE Aerospace GE Jestli máte nějaký tip tak sem s ním. Co CZ Colt? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 6. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 30 minutami, midloch napsal: Co CZ Colt? Potenciál tam je. Colt CZ Group SE: Target Price Consensus and Analysts Recommendations | CZG | CZ0009008942 | MarketScreener Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 10 hodinami, midloch napsal: Co CZ Colt? Ten už mám dlouho a držím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu WBD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu (upraveno) před 14 minutami, Humanzero napsal: WBD tak to mi uteklo (milý ježíšku, potřebuju další tři monitory...) Upraveno 7. listopadu uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 22 minutami, Jehlan napsal: tak to mi uteklo (milý ježíšku, potřebuju další tři monitory...) Myslel jsem že WBD máš… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu ne, byl nudný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu MTCH má velký pokles, zkusil jsem za 31,287, jestli se odrazí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Už podruhé mi uniklo OKLO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Jo jo, jádro pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 8. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Když v USA investují do akcií Fordu i míň ostré tužky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu FTNT JD Čekám pořád na BP a HL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Máte někdo další tipy na jadernej průmysl a věci na to navázaný (Rolls, výroba turbín...)? Upraveno 9. listopadu uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu V 9. 11. 2024 v 9:00, Zlý Jabko napsal: Máte někdo další tipy na jadernej průmysl a věci na to navázaný (Rolls, výroba turbín...)? Něco jsem skouknul ještě budu porovnávat a hledat ale toto pro začátek: SMR, NNE, CCJ, CEG, LEU, BWXT, HTHIY, GEV 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu TEM vysypané, slušnej vynos.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu tesla 400?máte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Prečo tak vystrelila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 3 minutami, wawrik napsal: Prečo tak vystrelila? Protože Trump? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se