Přejít na obsah

Patek Novà kolekce CUBITUS

tikzot

Doporučené příspěvky

V 20. 10. 2024 v 10:18, Šťovík napsal:

Líbí x nelíbí ?

Spíše asi nelíbí, protože mám obecný problém s hranatými hodinkami, jako asi většina lidí, když pozoruji sebeprezentace modelů které vlastníme.

Trochu nechápu ty odklony od designu, který dlouhodobě funguje, ale Pátek si tyhle experimenty může dovolit.

Šetřit na ně nebudu, protože by to dlouho trvalo a nejsem trpělivý.

Ktovie, či rozumie aj funkciám na šporáku 😅 milujem samozvaných kritikov…

Mne sa predmetný model páči! 

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, Šťovík napsal:

Těžko říci, zda jí to jde v kuchyni, nicméně ta paní má čtvrt milionu sledujících, takže to baví jí i někoho jiného.

Aj v mravenisku sú milióny mravcov vrátane kráľovny, ale mravenčiar je stále neohrozený… kvalita nie je podmienená davom. 

Odkaz ke komentáři

Prepokladam ze na tieto sa dlho cakat nebude.. :) Hranate sportove hodinky su tazka tema a byt hodinarska znacka tak by som sa tomu vyhol ako sa len da. Konkurencia obrovska, ceny nizke, tema tazka, trh miniaturny.

Ja mam rad hranate hodinky, a keby nemali v ponuke Nautilus, tak poviem ze su asi trochu zaujimave, ale zbytocne velke. A kedze maju v ponuke Nautilus, tak poviem, ze to je prvoplanove vulgarne cherubinstvo. Je absolutne jasne, ze sa rozhodli podojit koho mozu - bez zabran, s kamennou tvarou a bielou gumenou rukavicou vyhrnutou az po laket. Takze, mila mladez baziaca po statusovych symboloch, poprosime lakte na stol a pekne do predklonu..

Btw, ked sa povie ze hranate pateky, tak to niekedy - a nie az tak davno - vyzeralo nejako takto (Gondolo 5100). Chapem ze nic sportove, ale prave o to ide..

Patek Philippe Gondolo 5100 | Important Watches I | Lot 2202 | EveryWatch

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, barackpalenka napsal:

Ktovie, či rozumie aj funkciám na šporáku 😅 milujem samozvaných kritikov…

To odvoláš 😉

Dává přednost Sinnům před Rolexkama, to je nazanedbatelné plus, myslím že to má v hlavě dobře srovnaný 😊

Mně Cubitus nijak neuráží, ale jsou takový trochu prostý, ani ryba ani rak.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, OndraPod napsal:

To odvoláš 😉

Dává přednost Sinnům před Rolexkama, to je nazanedbatelné plus, myslím že to má v hlavě dobře srovnaný 😊

Mně Cubitus nijak neuráží, ale jsou takový trochu prostý, ani ryba ani rak.

Mám oboje R & S, a i tak myslím, že kdybych na ně dosáhl, Pateky by mě nes*aly v žádné verzi😆

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Mám oboje R & S, a i tak myslím, že kdybych na ně dosáhl, Pateky by mě nes*aly v žádné verzi😆

Tak to myslím že asi většina z nás 😉

Já si osobně vždycky položím hypotetickou otázku "Chtěl bych je pokud by na cifru místo Patek bylo třeba Mido, nebo Oris a stáli pár desítek tisíc?" 

V tomhle případě bohužel ne, alspoň pokud jde o tříručky.

Odkaz ke komentáři

Původně jsem proti nim nic neměl a naopak se mi docela líbily, ale když jsem viděl tuhle pasáž rozhovoru, tak se mi poměrně znelíbily! A že o mě někdo hovoří jako o "haterovi, který nikdy PP neměl" 🤫😅

image.thumb.jpeg.a35427808169bbfc6015d9fd2c621ced.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 23. 10. 2024 v 2:02, instant napsal:

tak ale toto je product launch storocia.. :)arogantny bravCEO kopiruje vlastnu ikonu a zosmiesnuje tych co sa im to nepaci.

Já se celkem dobře bavím... stačilo co T.S předvedl při představení WG Nautilu viz. níže a únik foto (z reklamy v magazínu) před oficiálním představením je jen 🍒 na 🎂.

Snímek obrazovky 2024-10-24 v 17.16.32.png

Odkaz ke komentáři

tvl, toto extempore mi dost poopravilo dojem z PP..  kokos ale on je dokonaly exemplar profesionalneho synatora..  Keby bol zo Sarajeva, volal by sa Dilino Dilinkovic a viedol by miestnu autodielnu kde by uz v piatej generacii Dilinov zvaral blatniky za mrzky peniaz.. 

edit. a to si ani nepamatam kedy som naposledy pocul CEO firmy hovorit "I" (v prvej osobe singularu) ked hovori o biznise.. to je dpc totalny fail - ani nie ze okresny level 

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Tak nevím..na to, že to bylo představení a show po takové době, tak představený produkt nic moc..skoro jak apple..."udělali jsme mílové kroky, totálně překopali design...vidíte, tady ten růžek není hranatý ale hrany jsou téměř kulaté.."

Asi bych to čekal od jiných výrobců, že udělají takový krok vedle. Ale PP mi přišel, že inovace bez legrace je primárně na tom, že si drží svůj jazyk a jsou naprosto rozpoznatelné..Cartier totéž - naprosto rozpoznatelné.

Škoda, vypadají spíš jako Nautilus hozený do lisu - zvrchu, z boku a máme z toho čtvereček - tím samozřejmě neupírám mechanický um a zpracování na super úrovni.

Ale asi budu zastáncem klasiky Nautilus, přestože na ně nemám a mít nebudu. 

Odkaz ke komentáři

Jak se internet pomalu plní fotkami a videi Kubitů na zapěstích různých velikostí, je vidět, ze jsou fakt hodně velké. Těch 45mm mají nejen diagonálně, ale díky uším se té hodnotě blíží zjevně i na šířku. CEO sice annoncoval i budoucí menši bratříčky, ale přesto si pro představení nové kolekce vybrali zrovna tenhle přerostlý model... tak si říkám, na jakou klientelu PP s tímhle zjednodušeným dizajnem a touhle velikostí asi cílí :D

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, martar napsal:

Jak se internet pomalu plní fotkami a videi Kubitů na zapěstích různých velikostí, je vidět, ze jsou fakt hodně velké. Těch 45mm mají nejen diagonálně, ale díky uším se té hodnotě blíží zjevně i na šířku. CEO sice annoncoval i budoucí menši bratříčky, ale přesto si pro představení nové kolekce vybrali zrovna tenhle přerostlý model... tak si říkám, na jakou klientelu PP s tímhle zjednodušeným dizajnem a touhle velikostí asi cílí :D

Asi už jsme na to staří, ale jistá cílovka solventních milovníků drahých kovů a velkých budíků mě napadá... :whistle:

image.png.6f7b36e518e3af01e41396667bc0d13e.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...