Přejít na obsah

Sinn 903 St HB

Doporučené příspěvky

Zdravím, vyšel na mne pořadník na tyto hodinky. Bohužel jsem nedávno koupil nové tagy, tak nevím, zda se mám rozšoupnout a koupit i tyto. Co myslíte? Nejsou to hodinky na chvilku ponosit a jít dál. Ta ztráta bude asi dost velká, co? Stojí přes 90 tisíc a já zase nejsem tak bohatý. Přesto mě to moooc láká. Díky za pomoc😉 při léčbě . J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady ti většina poradí, aby jsi je bral takže se léčba moc konat nebude 😀. Jsou fakt hezké za mě až moc čísílek na která už přestávám vidět, ale to nebude tvůj případ tak pokud jsi pro ně byl rozhodnut, že jsi je chtěl i před pořadník nebude to špatná volba

Odkaz ke komentáři

No já je chvíli měl, zpracování číselníku bylo teda úžasný, ale moc čísel a krátký ručky. Prodával jsem je po chvíli asi za půlku retailu.

A v tomhle případě bude čitelnost ještě horší díky barvě cifru...

image.png.5e052c8a90514463f7b73781e74ffa10.png

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Podle mě se jedná o tuto limitku. A tam asi nejde o klasický pořadník, ale o to, že jsou na poptávku. Za mě jsou krásné. A čitelnosti bych se nebál. Mám navitimery, klasické pandy (tedy myslím reverse pandy, tmavý cifr, světlé subcifry) a s čitelností jsem nikdy problém neměl. Ale se ztrátou ceny, souhlasím, ta tam bude stopro a ne malá. Už protože tyhle hodinky budou lidi buď děsně chtít (těch asi moc nebude) nebo absolutně nechtít. 🙂

image.png.50b886609fd9eae752e05d80dbb9cb2e.png

Upraveno uživatelem tommasini
Odkaz ke komentáři

Spíš to logaritmické pravítko… Ale tohle nejsou hodinky pro každého a už vůbec ne v téhle limitce. Podívejte se jak vypadaj od Brajtlí ve zlatě. Tam vůbec nejde poznat kolik je hodin a prodávaj se jak housky na krámě. Tyhle hodinky prostě musíš chtít, přesně a konkrétně tyhle, jinak to je blbost 🤷‍♀️

Odkaz ke komentáři

Ja som ich mal. Objednaval som v chronoshope v okamihu, ked sa objavila prva informacia. 

Na ruke som ich mal presne 3x. 
Po prvy raz, ked dosli a s nadsenim som si ich nasadil.
Po druhy raz, ked som urobil fotky na inzerát. Este v ten isty den.
Po treti raz, ked som musel dorobit 2 fotografie kvoli predaju na chrono. Kedze tuna na fore ich nepredas v ziadnom pripade.

Btw. na chrono sa predali okamzite, pre konecneho uzivatela nad retail.

@Spongebob
Ano, za Sinn 90 tisic, preco nie? Pozri sa na tie hodinky (spracovanie, Sinn technologie), na kaliber, limitka vypredana za dve hodiny. Na chrono su prave 2 kusy za 5000 eur. Za tuto ciastku ich majitelia asi nepredaju, ale za sumu nad retail urcite ano. 
A k poradniku na Sinn. EZM 3F som kupoval v case, ked sa na ne cakalo 5-6 mesiacov. Akoze nie kvoli extremnemu zaujmu, ale proste neboli a kto chcel, musel cakat. Ja som ich teda nastastie mal okamzite, kedze v chronoshope bol jeden kus. Ale aj tie uz robia radost panovi v NY.

@jajirka69 sa musis proste zmierit s tym, ze ak ti na Sinn nieco nesadne, na fore ich nepredas, resp. za nezmyselnu cenu. Uplne lacne 556 za par kacek, tie hej, ale inak prides aj o gate. 

Upraveno uživatelem EpsteinBarr
Odkaz ke komentáři

Jak mám Sinn rád, tak bych tyhle asi nechal být... Jsou krásný, o to nic. Ale (při pověstné zdejší citlivosti na kopírky) je to kopírka Navitimeru - byť velmi povedená. Jsou imho dost nečitelný (úplně se bavím představou jak tyhle "pilotky" obsluhuju v letadle - v dopraváku by to asi šlo, ale ve sportovním éru nesmysl) a taky dost leštěnky...

Odkaz ke komentáři

@EpsteinBarr Hele nevim, co má být. Nerozumím tomu, proč ses k tomu vyjadřoval. Asi holt musíš... Kolega se ptal na náš názor, tak jsem mu poskytl svůj názor. Ty taky, ale mentorovat mě nemusíš. Já samozřejmě historii firem Breitling, Sicura a Sinn dobře znám, ale to nic nemění na tom, že to bude vždy vnímaný jako kopírka. Takhle bychom se mohli bavit o designu řady hodinek, ale historie zná většinou jen vítěze ;)

Odkaz ke komentáři

Je to podle mě spíše o slovíčkaření. Jasně, že je to design breitling, ale pokud to Sinn nabyl, tak jak to nabyl, tak mi z toho vychází, že by nebylo správně to slovo kopírka v tomto případě brát nějak hanlivě. Rozhodně to není totéž, jako když kdekdo dělá suby, které vypadají 1:1 jako rolby a dá tam jiné logo. U Sinnu to prostě beru, že je to OK a když někdo říká kopírka, tak mi to evokuje fejk, ale to zkrátka v tomhle případě není. Asi jako Bentley a Rols. Některé modely jsou taky skoro stejné vzhledově, ale nedávno jsem taky četl pěkný článek o historii a prostě je to v pořádku.

Upraveno uživatelem tommasini
Odkaz ke komentáři

Jestli tě to láká a nezruinuje,tak do toho jdi. Já osobně fandím každému, co jde mimo mainstream. Za mě určitě zajímavý kousek, hlavně to WR oproti Béčkám je strašný bonus! Likvidita bude podle mě podobná, jelikož u Sinnek sice bude menší kupní síla, ale zase Béček je na sekundárním trhu bambilion. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, D.J. napsal:

Spravne rozhodnuti😉, taky myslim, ze kopie Navitajmru prilis parady neudela..

No co.. stejne to dopadne tak, ze pujdou za cas o dum dal, kdyz chybi nadseni hned na zacatku a akorat to bude stat kacky..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...