Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 3. 2025 v 20:34, Radek Cigi napsal:

Tak nevím, mám vyhlédnuté PAM 01312 s modrou vteřinovkou a P.9010... A teď koukám, novinka "PAM 03312 - bez modré a pravděpodobně s Baume a Mercier kalibrem P.980 🫤. Tedy přesně to, co nechci.

Nevíte, do kdy půjde objednat ještě ty 1312?? Chci nové a z ČR - splnění snu, ale kompromis s 03312 dělat nechci... Koupi plánuji do 14-ti dnů, potřeboval jsem něco došetřit a teď jsem rozhozený, aby nešly objednat (na letáku uveden duben 2025) již jen ty nové - 03312?!

No nic, budu zjišťovat.

Rozšířit  

Ahoj, v Bratislave ich ešte maju:

https://www.wdl.sk/panerai-luminor-marina-pam01312/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak za mě 3312 dobrý. Berou si k srdci výtky veřejnosti - takže WR 500, prosklený dýnko.

Strojek P.980 - podle Fratello je to P.900 (Baume) s lepším finishingem (na pokuk).

Hands-On Debut: Panerai Luminor Marina Watches Updated For 2025 | aBlogtoWatch

Panerai Luminor Marina PAM 3312 44mm Automatic | US Panerai Official Website

【F】Introducing: The New Panerai Luminor Marina Collection

Odesláno

Je nás asi mnohem méně, ale já se přikláním k 1312 - k modré sekundovce a P.9010. Vitrínka vzadu je OK a změna WR z 300m na 500m pro mě není úplně zásadní. 

Odesláno

Je to rovnaky system ako uz maju na Luminor Due. Volaju to PAM Click. Problem by to nemal byt lebo stezejka je skrutka rovnako ako pri Luminor s Bettarini puzdrom. Viec by mi vyhovovalo keby nechali povodny system ale pokrok asi nezastavis... a hlavne teraz tie remene mozu predavat trochu drahsie ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...