Přejít na obsah

golf

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj. Nemam rozpocet ale narovinu napisem ze na zaciatok nechcem do toho investovat vela penazi. To je aj dovod, preco by som isiel aj do pouzivanych a hlavne netusim ci lave alebo prave.. kedze som pravak no hokejku pouzivam lavu..

Upraveno uživatelem nicename
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na hokejku neber ohlad, to by skoro kazdy hral LH. Idelane si zaplat hodinu trenera on ti povie a hned z kraja sa nezacnes ucit zlozvyky. Obecne sa vravelo, ze hras tou, co hadzes. Na zaciatok kup co najlacnejsie, ale serioznu znacku (kludne TopFlite apodobne). Aspon ti nebude luto ich hoblovat okolo stromu a v krikoch kde zo zaciatku budes casto :) 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Absolutně me to pustilo, letos 1x na drivingu, po 30 min sem sel domu, mam tim padem na prodej minimálně hrany železa Mizuno Forged JPX EZ a 3 dřevo a 3 hybrid Ping G25, + wedge Callaway Mack Daddy 2, 52 st. , kdyby někdo chtel, tak dejte vedet

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po roku...

Rok tu nikdo nenapsal. Skoro mám výčitky, že přeruším to golfové ticho. Mám dotaz. Hraje tu někdo Ping i200, nebo G400, ideálně zkoušel někdo obojí? Jdu koupit novou vybavu, protože mé staré výkovky už jsou hodně retro, 14 let, ostrou hranu ztratily tak před deseti a vůbec, jsou ožužlané, jak bonbon. Chci teď zkusit cast, namísto forged. Koupím to komplet, sakum prdum, nenosím už drahé hodinky, takže můžu roztáhnout křídla. A kromě toho mi zplesnivěl bag. Myslím, že už mám prostě nárok. Mám ještě čísla z posledního fittingu, co jsem dělal před lety, moc se nezměnilo a oboje samo ještě vyzkouším, ale zajímalo mě, jestli je tu někdo nemá. G700 budou asi moc bambule a budou mít na mě moc velký offset. I když zase vypadají líp, než ty G400. Tož tak. Kupuju nové železo, tak postřehy a nápady sem.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hasňo, sice neznám Tvůj HCP, ale jako vrozená svině Ti poradím Mizuno MP 18 :-)

Teď vážně, kam chceš s těmi holemi jít? Bogey golf s německými důchodci, nebo single HCP?

Roberte, čauves. Můžeš se mi ozvat? Telefon, mail, je to jedno. Díkec.

Odkaz ke komentáři

Musi to byt Ping? dneska uz ti vsude proti zaloze puci 6 ci 7ku hul od vice znacek na par dni, vyzkousis a pak si vyberes....lepsi nez tim placat do site v prodejne....

Rok tu nikdo nenapsal. Skoro mám výčitky, že přeruším to golfové ticho. Mám dotaz. Hraje tu někdo Ping i200, nebo G400, ideálně zkoušel někdo obojí? Jdu koupit novou vybavu, protože mé staré výkovky už jsou hodně retro, 14 let, ostrou hranu ztratily tak před deseti a vůbec, jsou ožužlané, jak bonbon. Chci teď zkusit cast, namísto forged. Koupím to komplet, sakum prdum, nenosím už drahé hodinky, takže můžu roztáhnout křídla. A kromě toho mi zplesnivěl bag. Myslím, že už mám prostě nárok. Mám ještě čísla z posledního fittingu, co jsem dělal před lety, moc se nezměnilo a oboje samo ještě vyzkouším, ale zajímalo mě, jestli je tu někdo nemá. G700 budou asi moc bambule a budou mít na mě moc velký offset. I když zase vypadají líp, než ty G400. Tož tak. Kupuju nové železo, tak postřehy a nápady sem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...