Oliver333 Odesláno 15. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Ako vybrat spravne golfove vybavenie pre zaciatocnika? Mate nejaku radu vzhladom na to ze nemam absolutne skusenost isiel by som asi do jazdenych palic.. dik za infoahoj, jaký máš rozpočet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Ahoj. Nemam rozpocet ale narovinu napisem ze na zaciatok nechcem do toho investovat vela penazi. To je aj dovod, preco by som isiel aj do pouzivanych a hlavne netusim ci lave alebo prave.. kedze som pravak no hokejku pouzivam lavu.. Upraveno 15. července 2016 uživatelem nicename Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Na hokejku neber ohlad, to by skoro kazdy hral LH. Idelane si zaplat hodinu trenera on ti povie a hned z kraja sa nezacnes ucit zlozvyky. Obecne sa vravelo, ze hras tou, co hadzes. Na zaciatok kup co najlacnejsie, ale serioznu znacku (kludne TopFlite apodobne). Aspon ti nebude luto ich hoblovat okolo stromu a v krikoch kde zo zaciatku budes casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Ber trenéra...ja jsem obojetnej, hral jsem 2 roky na levo, pak se preucil napravo, nesmysl typu hokej, hazeni je stejne individualni....jeden trenér ti rekne, ze sviha predni ruka a zadni vede, druhej naopak....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 A většina obojetnejch, který nakonec zůstali u levejch holí, pak nadávali, protože pravejch věcí je daleko víc. Takže jestli si můžeš jen drobet vybrat, hraj pravejma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Tak dneska po dlouhé době slušnej golf. Mariánky 84 ran, 39 bodů a i slušné umístění na mistrovství klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Uz druha sezona, kdy jsem na hole ani nesahl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Mam to stejne, prasi se mi ve sklepě na klacky, ach jo Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Já to měl poslední dva roky, kdy jsem byl jednou na drivingu a odehrál 4 turnaje za sezónu, aby mi nezmrazili HCP. Ale letos je konečně čas a super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Hrajete jeste?Ja dneska zabijackovy turnaj na Kunce, s kamaradem krasny paty misto a pocasi bylo paradni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 celú sezónu len 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Absolutně me to pustilo, letos 1x na drivingu, po 30 min sem sel domu, mam tim padem na prodej minimálně hrany železa Mizuno Forged JPX EZ a 3 dřevo a 3 hybrid Ping G25, + wedge Callaway Mack Daddy 2, 52 st. , kdyby někdo chtel, tak dejte vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Sezóna se pomalu blíží, tak to tu trochu oživíme. Jaké si dáváte cíle HCP na 2017? Jinak jedu v pátek na fittig přimo k Taylor Made www.taylormadegolfcoe.com, tak se moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 dnes bolo už tak pekne že mňa tiež napadlo aby som oprášil železá, niektorý deň asi pôjdem trošku na driving range rozhýbať si kosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Mam za cil se letos, stejne jako posledni tak 3-4 roky, nenechat svym HCP rozhodit a myslim, ze se mi to podari vzhledem k tomu, ze planuju jit hrat tak 2-5x za sezonu, tak nez se stihnu nas*at tak uz se blizi 9/18 jamka a pak na to behem mesice az dvou zapomenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Rok tu nikdo nenapsal. Skoro mám výčitky, že přeruším to golfové ticho. Mám dotaz. Hraje tu někdo Ping i200, nebo G400, ideálně zkoušel někdo obojí? Jdu koupit novou vybavu, protože mé staré výkovky už jsou hodně retro, 14 let, ostrou hranu ztratily tak před deseti a vůbec, jsou ožužlané, jak bonbon. Chci teď zkusit cast, namísto forged. Koupím to komplet, sakum prdum, nenosím už drahé hodinky, takže můžu roztáhnout křídla. A kromě toho mi zplesnivěl bag. Myslím, že už mám prostě nárok. Mám ještě čísla z posledního fittingu, co jsem dělal před lety, moc se nezměnilo a oboje samo ještě vyzkouším, ale zajímalo mě, jestli je tu někdo nemá. G700 budou asi moc bambule a budou mít na mě moc velký offset. I když zase vypadají líp, než ty G400. Tož tak. Kupuju nové železo, tak postřehy a nápady sem. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Nebudeš řešit teda i bag Ping a dřevo a hybryd? mám vše Ping<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Hasňo, sice neznám Tvůj HCP, ale jako vrozená svině Ti poradím Mizuno MP 18 :-) Teď vážně, kam chceš s těmi holemi jít? Bogey golf s německými důchodci, nebo single HCP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Hasňo, sice neznám Tvůj HCP, ale jako vrozená svině Ti poradím Mizuno MP 18 :-) Teď vážně, kam chceš s těmi holemi jít? Bogey golf s německými důchodci, nebo single HCP?Roberte, čauves. Můžeš se mi ozvat? Telefon, mail, je to jedno. Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Musi to byt Ping? dneska uz ti vsude proti zaloze puci 6 ci 7ku hul od vice znacek na par dni, vyzkousis a pak si vyberes....lepsi nez tim placat do site v prodejne.... Rok tu nikdo nenapsal. Skoro mám výčitky, že přeruším to golfové ticho. Mám dotaz. Hraje tu někdo Ping i200, nebo G400, ideálně zkoušel někdo obojí? Jdu koupit novou vybavu, protože mé staré výkovky už jsou hodně retro, 14 let, ostrou hranu ztratily tak před deseti a vůbec, jsou ožužlané, jak bonbon. Chci teď zkusit cast, namísto forged. Koupím to komplet, sakum prdum, nenosím už drahé hodinky, takže můžu roztáhnout křídla. A kromě toho mi zplesnivěl bag. Myslím, že už mám prostě nárok. Mám ještě čísla z posledního fittingu, co jsem dělal před lety, moc se nezměnilo a oboje samo ještě vyzkouším, ale zajímalo mě, jestli je tu někdo nemá. G700 budou asi moc bambule a budou mít na mě moc velký offset. I když zase vypadají líp, než ty G400. Tož tak. Kupuju nové železo, tak postřehy a nápady sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se