horskjan Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) před 1 hodinou, horskjan napsal: Tak už ofiko... https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/srpl93 https://monochrome-watches.com/1960s-inspired-seiko-5-sports-srpl91-and-srpl93-review-price/ ...a ještě tady dva články s povedenými live fotkami https://timeandtidewatches.com/seiko-5-sports-srpl91-srpl93-gene-kranz-hands-on/ https://www.fratellowatches.com/introducing-the-seiko-5-srpl91-and-srpl93-re-editions-of-the-gene-kranz-6119-8460-sports-diver/ Upraveno 11. června uživatelem horskjan chybný odkaz
horskjan Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 55 minutami, Roman-ZA napsal: za mna velmi vydarene Mě se ze začátku zase tak nelíbily, ale na těch live fotkách vypadají dobře, za mě hlavně ta světlá verze. Líbí se mi (evidentně) aplikované logo 5 a nápis Seiko. Asi je nepotřebuji, ale až bude možnost, rád se na ně zajdu mrknout a uvidí se...
Roman-ZA Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června presne ako vravis, ja mam 55th limitku, ale v reale si ich chcem obzriet ...
horskjan Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tu první reedici LE55 jsem měl také, ale v rámci mojí nedávné (zásadní) redukce musely jít. Reálně jsem je nosil první měsíc, dva, pak už jen minimálně - nárazově den, dva. Ale fakt pěkné hodinky to byly (jsou) S těmito by to bylo, obávám se, asi stejné...
Roman-ZA Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června ja hodinky prestriedavam, prichytil som sa pri tom, ze ak nejake dlhsiu dobu nemam na ruke, hoci len tyzden, tak mi zacnu chybat, a to je dobre 1
horskjan Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června No jo, každý to mámě nějak. Já naopak nosím rád jeden kousek dlouhodobě a vadilo mi, že ostatní leží v boxu, tak jsem to zásadně "koncentroval"... Ale zpět k novinkám Seiko - nevím, jestli to tu už někde bylo, ale také hezké https://monochrome-watches.com/2025-seiko-prospex-heritage-diver-padi-spb501j1-prospex-diver-200m-samurai-padi-srpl51k1-review-price/ 1 2
lub Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 3 hodinami, horskjan napsal: Mě se ze začátku zase tak nelíbily, ale na těch live fotkách vypadají dobře, za mě hlavně ta světlá verze. Líbí se mi (evidentně) aplikované logo 5 a nápis Seiko. Asi je nepotřebuji, ale až bude možnost, rád se na ně zajdu mrknout a uvidí se... Mně přijdou naprosto parádní. Velikostí jako malé pětky, ale vlastnosti 5 sports, budu-li se držet dřívějšího dělení. Umírněné, nenápadné, klasické a s otočnou lunetou. Jen ta cena, samozřejmě. Taky to mohl být běžný model a né limitka. Už leta jsem si žádná seika nekoupil, uvidíme.. 1 1
Chronopetr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Prolistoval jsem vlákno cca měsíc zpět a toto jsem neviděl. Skočilo to na mě na Instagramu. Už o nich víte? Za mě velice zajímavé. 1
EpsteinBarr Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Mna tie zelene SPB celkom zaujali. Pricom ine verzie, nezelene a ne-padi isli vzdy tak nejak popri mne. Ale 1700 eur by som za ne nedal, aj kebyze neviem co.
bosco Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Seiko 5 Sports SRPL91K1 a SRPL93K1 „Gene Kranz“ už je možné rezervovat/objednávat. Zatím nemáme přesné info, kdy dorazí, ale dá se očekávat, že by se mohly objevit v srpnu. Na prvních fotkách vypadají moc pěkně zpracované a podobně jako u předchozích dvou edic se mi líbí převzaté detaily z předlohy - velikost, obousměrně otočná luneta, podoba číselníku, staré logo, dvoubarevné datum atp. Přijdou opět s novým typem náramku, který díky menším dílkům bude asi dobře sedět na ruce.
eloga Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Kranz? To je dobré, já jen myslím, že měl světlé, tedy bílé ne?
Chronopetr Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června V těchto dvou barevných variantách mě nezaujaly. Možná, až zase Seiko rozjede desítky barev i u tohoto modelu, bude tam nějaký čučavější.
bosco Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Před hodinou, eloga napsal: Kranz? To je dobré, já jen myslím, že měl světlé, tedy bílé ne? Mělo by to tak být, četla jsem, že měl mít variantu s bílým číselníkem. Přezdívka se vžila pro daný model obecně, bez ohledu na barvu číselníku, aspoň co jsem si mohla v minulosti všimnout. Bílý cifr by mohl být zajímavý, na druhou stranu rozumím tomu, že Seiko sáhlo zrovna po těchto dvou oblíbených a poměrně univerzálních barvách.
Chronopetr Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června V 11. 6. 2025 v 18:39, Chronopetr napsal: Prolistoval jsem vlákno cca měsíc zpět a toto jsem neviděl. Skočilo to na mě na Instagramu. Už o nich víte? Za mě velice zajímavé. Ovšem teď jsem je viděl na Chronu za $990!!! Klasika 4R35!!! Za mě neobhajitelné, i kdyby k tomu dávali žraloka.
DavidLC Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 15 hodinami, Chronopetr napsal: Ovšem teď jsem je viděl na Chronu za $990!!! Klasika 4R35!!! Za mě neobhajitelné, i kdyby k tomu dávali žraloka. Zase co dělat se žralokem, to máš akvárko, filtraci, krmení 2
Jiří Sedlák Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Copak žralo. Jenom aby k tomu nepřibalili sloníka.
EpsteinBarr Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 5 hodinami, DavidLC napsal: Zase co dělat se žralokem, to máš akvárko, filtraci, krmení Alebo nemas filtraciu, prekrmujes a nasledne si nevies poradit s cernou rasou.... copy z vlakna humor
DavidLC Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal: Alebo nemas filtraciu, prekrmujes a nasledne si nevies poradit s cernou rasou.... copy z vlakna humor Háček může být sviňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se