Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 55 minutami, Roman-ZA napsal:

za mna velmi vydarene 

Mě se ze začátku zase tak nelíbily, ale na těch live fotkách vypadají dobře, za mě hlavně ta světlá verze. Líbí se mi (evidentně) aplikované logo 5 a nápis Seiko. Asi je nepotřebuji, ale až bude možnost, rád se na ně zajdu mrknout a uvidí se...

Odesláno

Tu první reedici LE55 jsem měl také, ale v rámci mojí nedávné (zásadní) redukce musely jít. Reálně jsem je nosil první měsíc, dva, pak už jen minimálně - nárazově den, dva. Ale fakt pěkné hodinky to byly (jsou) 👍 S těmito by to bylo, obávám se, asi stejné... 🤔

Odesláno

ja hodinky prestriedavam, prichytil som sa pri tom, ze ak nejake dlhsiu dobu nemam na ruke, hoci len tyzden, tak mi zacnu chybat, a to je dobre ;) 

• Like 1
Odesláno

No jo, každý to mámě nějak. Já naopak nosím rád jeden kousek dlouhodobě a vadilo mi, že ostatní leží v boxu, tak jsem to zásadně "koncentroval"... 🙂

Ale zpět k novinkám Seiko - nevím, jestli to tu už někde bylo, ale také hezké 👍

2025-Seiko-Prospex-PADI-Special-SPB501-and-SRPL51-review-1.jpg

https://monochrome-watches.com/2025-seiko-prospex-heritage-diver-padi-spb501j1-prospex-diver-200m-samurai-padi-srpl51k1-review-price/

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 hodinami, horskjan napsal:

Mě se ze začátku zase tak nelíbily, ale na těch live fotkách vypadají dobře, za mě hlavně ta světlá verze. Líbí se mi (evidentně) aplikované logo 5 a nápis Seiko. Asi je nepotřebuji, ale až bude možnost, rád se na ně zajdu mrknout a uvidí se...

Mně přijdou naprosto parádní. Velikostí jako malé pětky, ale vlastnosti 5 sports, budu-li se držet dřívějšího dělení. Umírněné, nenápadné, klasické a s otočnou lunetou. Jen ta cena, samozřejmě. Taky to mohl být běžný model a né limitka. Už leta jsem si žádná seika nekoupil, uvidíme..

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Prolistoval jsem vlákno cca měsíc zpět a toto jsem neviděl. Skočilo to na mě na Instagramu. Už o nich víte? Za mě velice zajímavé. 

srpl81-sbdy137-jdm-jaws-50th-anniversary-v0-t9u99xcyn86f1.jpg

• Like 1
Odesláno

Seiko 5 Sports SRPL91K1 a SRPL93K1 „Gene Kranz“ už je možné rezervovat/objednávat. Zatím nemáme přesné info, kdy dorazí, ale dá se očekávat, že by se mohly objevit v srpnu.
Na prvních fotkách vypadají moc pěkně zpracované a podobně jako u předchozích dvou edic se mi líbí převzaté detaily z předlohy - velikost, obousměrně otočná luneta, podoba číselníku, staré logo, dvoubarevné datum atp.
Přijdou opět s novým typem náramku, který díky menším dílkům bude asi dobře sedět na ruce. 

Seiko5_Gene_Kranz.png.b738893686f6deb953ef35af19e89750.png

Odesláno

V těchto dvou barevných variantách mě nezaujaly. Možná, až zase Seiko rozjede desítky barev i u tohoto modelu, bude tam nějaký čučavější.

Odesláno
Před hodinou, eloga napsal:

Kranz? To je dobré, já jen myslím, že měl světlé, tedy bílé ne?

Mělo by to tak být, četla jsem, že měl mít variantu s bílým číselníkem. Přezdívka se vžila pro daný model obecně, bez ohledu na barvu číselníku, aspoň co jsem si mohla v minulosti všimnout. Bílý cifr by mohl být zajímavý, na druhou stranu rozumím tomu, že Seiko sáhlo zrovna po těchto dvou oblíbených a poměrně univerzálních barvách. 

Odesláno
V 11. 6. 2025 v 18:39, Chronopetr napsal:

Prolistoval jsem vlákno cca měsíc zpět a toto jsem neviděl. Skočilo to na mě na Instagramu. Už o nich víte? Za mě velice zajímavé. 

srpl81-sbdy137-jdm-jaws-50th-anniversary-v0-t9u99xcyn86f1.jpg

Ovšem teď jsem je viděl na Chronu za $990!!! Klasika 4R35!!! Za mě neobhajitelné, i kdyby k tomu dávali žraloka.😞

Odesláno
před 15 hodinami, Chronopetr napsal:

Ovšem teď jsem je viděl na Chronu za $990!!! Klasika 4R35!!! Za mě neobhajitelné, i kdyby k tomu dávali žraloka.😞

Zase co dělat se žralokem, to máš akvárko, filtraci, krmení 😁😁

• Haha 2
Odesláno
před 5 hodinami, DavidLC napsal:

Zase co dělat se žralokem, to máš akvárko, filtraci, krmení 😁😁

Alebo nemas filtraciu, prekrmujes a nasledne si nevies poradit s cernou rasou.... 

copy z vlakna humor 

Odesláno
před 4 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Alebo nemas filtraciu, prekrmujes a nasledne si nevies poradit s cernou rasou.... 

copy z vlakna humor 

Háček může být sviňa 😁

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...