mondeo2 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Záložky - Zobrazit všechny záložky - Import a zálohajo tak přesně to dělalo mrtvýho brouka, no nic problém vyřešen jak jsem psal výše. Dneska jsem se pustil do obnovy domácí sítě která prostě asi před měsícem z neznámých důvodů zkolabovala a nic po dvou neúspěšných hodinách výsledek nula.prostě z noťase se dovelkýho počítače nedostanu i když v totalcommandru mi najde název, podotýkám, že ve velkým PC jsou všechny disky v režimu sdílení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Pánové, jaký program používáte na zabezpečení souborů na externím disku? Resp. najde se něco jednoduchého pro laika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Pánové, jaký program používáte na zabezpečení souborů na externím disku? Resp. najde se něco jednoduchého pro laika?Jaký máš disk? Si vyber.http://support.wdc.com/product/download.asp?level1=2&lang=czBývá to na tom disku nahrané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Tak na mém rok starém noťasu začíná vypadávat zvuk, prostě někdy je a někdy není, občas ho musím vypnout a znovu zapnout aby začal hrát. Všechno se tváří že je v pořádku, začínám uvažovat, že se mu podívám do střev jestli tam není nějakej vakl.Stává se i to, že když hraje doposlouchám to, pak si chci tak třeba za půl hoďky něco pustit, už nehraje a přitom se na něm nic nedělá prostě jen je v klidu na stole, tak nevím. Acer E1 - 531G Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Zkoušel jsi prvně přeinstalovat ovladače? Popř. bych zkusil Live Linux, jestli to třeba nedělá OS. Jestli je ještě v záruce, tak bych do střev vůbec nelezl, s největší pravděpodobností tam stejně nebude co k vidění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 zkusím pohledat paragon, kupoval jsem ho loni v kolem srpna, nainstalovány osmičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) mondeo: reklamuj to, acer měl/má docela blbej přístup a kvůli blbosti rozděláš půl noťasu.... jen ke komponentám sem na lowend aceru musel sundat i panty, protože na nich je klávesnice... pokud je to vakl, tak to stejně radši vyřeší výměnou, pájet to nikdo v servisu nebude Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 no pár Acerů jsem už taky rozebíral a fakt není o co stát........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 ...pokud je to vakl, tak to stejně radši vyřeší výměnou, pájet to nikdo v servisu nebudeTím si nejsem úplně jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 mr.BSE: pokud víš kde v okolí Olomouce, tak dej kontakt.... potřebuju u Thinkpadu po záruce připájet napájecí konektor, má vůli jako kráva a nikomu se do toho nechtělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Asi bych věděl v Brně, Olomoucko bohužel ne.Nicméně, ja jsem reagoval na zo, že i v autorizaku Acer se občas pájí a opravuje, ne jen vyměňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Poraďte mi prosím nějaký free prográmek na celkové pročištění PC od virů, červíků a podobného svinstva. Mám to nějaké zasekané a už mě to sejří. Máte někdo nějaký tip na dobrý prográmek?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 format c: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 format c:Mas dve moznosti. Mesic to odblesovat vsemi moznymi programy a pak zformatovat a nainstalovat cisty system nebo to udelat hned. Vetsina voli tu prvni moznost, ta druha je rychlejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak pak mám ještě jeden dotaz. Když jsem kupoval notebook, součástí byl i OS, ale při rozbalení jsem neviděl žádné DVD se systémem, abych ho pak mohl v případě potřeby ( jako třeba teď) znovu instalovat. Volal jsem prodávajícímu a říkal mi, že DVD už se dnes nedává, ale že OS je uložen někde v PC ( nepochopil jsme kde) odkud je možné ho znovu nainstalovat. Kde ty windowsy najdu, když to zformátuju a budu chtít OS znovu nainstalovat? Nebo jaký by teď měl být můj postup? Díky za reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Tak pak mám ještě jeden dotaz. Když jsem kupoval notebook, součástí byl i OS, ale při rozbalení jsem neviděl žádné DVD se systémem, abych ho pak mohl v případě potřeby ( jako třeba teď) znovu instalovat. Volal jsem prodávajícímu a říkal mi, že DVD už se dnes nedává, ale že OS je uložen někde v PC ( nepochopil jsme kde) odkud je možné ho znovu nainstalovat. Kde ty windowsy najdu, když to zformátuju a budu chtít OS znovu nainstalovat? Nebo jaký by teď měl být můj postup? Díky za reakceCo je to za značku ntb? nicméně v programech vyhledej recovery manager nebo erecovery. to ti nabídne vytvoreni zalohy os včetně ovladačů na flash disk nebo dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Co je to za značku ntb? nicméně v programech vyhledej recovery manager nebo erecovery. to ti nabídne vytvoreni zalohy os včetně ovladačů na flash disk nebo dvdJe to Samsung. A ten OS "někde" uložený najdu kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Je to Samsung. A ten OS "někde" uložený najdu kde?ten je na skrytem oddilu disku ... to všechno ti udela ten recovery manager. U Samsungu se to jmenuje Samsung Recovery Solution.Spustis ten program a ten ti vytvoří tu zalohu oS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Docela upspesne jsem ted odvsivil ze zamori timto..... http://www.eset.com/cz/stahnout/domacnosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 ten je na skrytem oddilu disku ... to všechno ti udela ten recovery manager. U Samsungu se to jmenuje Samsung Recovery Solution.Spustis ten program a ten ti vytvoří tu zalohu oSješte jedna vec pokud se to tedy nezmenilo. u samsungu trvalo vytvoreni zalohy cca 6 hodin, tak se nediv pripadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se