szt Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Ano, virtuály na wlan1 (2g) i wlan2 (5g) jsou v pořádku, 2G a 5G jsou dvě samostatné fyzické karty, tedy jakákoli virtuální síť je nad každou z nich (teoreticky, kdyby měl synátorův kamarád zařízení podporující pouze 2G WiFi, mohl bys smazat jen tu nad 5G, ale v zásadě není důvod to dělat, jen teoretizuju abych demonstroval že to jsou samostatné sítě). Když jsi zmínil funkci Undo, koukni ještě co umí SafeMode, pokud jsi na to už nenarazil. Také užitečná věc, zejména když člověk něco dělá přes půl zeměkoule.
14titi Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 14titi: Začni tím že nám řekneš jaké disky, na jaké sběrnici a v jaké kondici tam tedy vlastně máš, tedy na klávesnici zadej: <windows>+<r><enter>powershell<enter>Get-PhysicalDisk | FL<enter> a textový výstup nám prosím postni sem. Alternativně, spusť powershell a zadej v něm příkaz:Get-PhysicalDisk | FL"Vyšlo" mi toto...disk popis.docx
RomanP Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 TADY máš návod na vytvoření WiFi přístupu pro hosty.siwi, odkaz hází na prázdnou stránku, možná chyba u mě na telefonu, ale kouknu na link a najdu to. Díky
RomanP Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Tak jsem to zkusil, chvíli jsem se ztratil v bridžích. Nakonec, koukni na to. Nedal jsem ten firewall, škoda, to je podstatný, ale musím to nejdřív líp pochopit. Mikrotik config.pdf
RomanP Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Teď jsem zkoušel nastavení na testovacím backup telefonu a síť najde, dostane IP adresu a připojí se, nedostane se ale na internet.
RomanP Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Asi blbnu, teď jsem to zkusil znovu a internet na guestovi jede
siwi Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 siwi, odkaz hází na prázdnou stránku, možná chyba u mě na telefonu, ale kouknu na link a najdu to. DíkyMně to funguje i z mobilu. Takže link by měl být v pořádku. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
Prochy68 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Mně to funguje i z mobilu. Takže link by měl být v pořádku. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí TapatalkLink je v pohode
revue gt Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Odesláno 2. října 2019 Dnes se mi podařilo nainstalovat YouTube Music, než se to začalo instalovat, tak jsem si myslel, že je to aktualizace YouTube. Poradíte mi jak se toho zbavit. Je to prý placená aplikace. Prosím o pomoc a nejlépe v češtině. Děkuji.
szt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Nepanikař - pokud jsi pouze nainstaloval aplikaci, tak se nic neděje. Samotná aplikace žádné náklady negeneruje, o penězích to začne být až si koupíš předplatné, čemuž předchází tolik dialogů, že to nelze udělat omylem. Tedy neřešil bych to, místa zabírá minimálně, pokud ti překáží na disku, řešil bych spíše malý disk než jednu aplikaci.
revue gt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Kam jsi to nainstaloval?Normálně do mobilu, androidu
revue gt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Nepanikař - pokud jsi pouze nainstaloval aplikaci, tak se nic neděje. Samotná aplikace žádné náklady negeneruje, o penězích to začne být až si koupíš předplatné, čemuž předchází tolik dialogů, že to nelze udělat omylem. Tedy neřešil bych to, místa zabírá minimálně, pokud ti překáží na disku, řešil bych spíše malý disk než jednu aplikaci.Nojo, ale po instalaci se objevilo - to první přesně nevím, ale okamžité spuštění, asi placené a to druhé, na měsíc zdarma. Vadí mi to na display a kompletně to asi smazat nemůžu?
Liqid Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Podrž na ikoně aplikace prst, rozbalí se ti nabídka, tam klikni na odinstalovat.
revue gt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Smazal jsem to celé, doufám, že mi nebude chodit částka na účet tel.čísla.
Prochy68 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 musel bys mit zadane udaje platebni karty v androidu
Prochy68 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 musel bys mit zadane udaje platebni karty v androidu mysleno v google uctu
szt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Na účet čísla ne už jen proto že firma jako Google tyhle zastaralé metody z doby kdy nebyly rozšířeny platební karty nepoužívá - navíc je to firma z civilizované země a v civilizovaných zemích se platí kartou, ne pomocí Premium SMS. Ani zákeřnosti typu "objednávka bez vědomí uživatele" google firma typu neprovozuje. Fakt se není čeho bát, objednávku bys musel udělat zcela vědomě, ne prostým ukliknutím. Šance že náhodným klikáním objednáš Google službu je řádově menší než že ti spadne na hlavu meteorit, Google se chce chovat ekonomicky efektivně a to poslední co potřebuje je platit armády zaměstnanců kteří budou sedět na lince a řešit reklamace typu "objednalo se mi to omylem" u stamilionů uživatelů Androidu. Už jen proto je proces objednání placené služby zcela jednoznačný, aby byla efektivně vyloučena nechtěná objednávka. Dalším důvodem je že se nechce dělat o prachy s obskurním provozovatelem PremiumSMS portálu kdesi ve východní Evropě. A v neposlední řadě YTMusic je služba nezávislá na SIM, můžeš ji klidně mít v tabletu kde žádná SIM není a v takovém scénáři by vazba na telefonní číslo vůbec nedávala smysl. Historky typu "samo se mi něco objednalo u Googlu" jsou stejně reálné jako historky "On mi spadl na nůž a pak ještě 10x" - tedy jsou zcela mimo a ten kdo je vykládá neříká úplnou pravdu. To co "se ti objevilo na displeji" bude jen reklama, která se zobrazuje v každé druhé aplikaci. Je na tobě zda nabídku využiješ nebo ne. PremiumSMS a audiotex si však na SIM zablokuj tak jako tak, v roce 2019 nevím o jediné normální službě která by se platila pomocí PremiumSMS, už i obskurní provozovatelé parkovišť se naučili používat platební karty. Kdyby ti třeba někdo ukradl mobil, oceníš to že si za tvoje prachy nezavolá na erotickou linku. Upraveno 3. října 2019 uživatelem szt
revue gt Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 PremiumSMS mám zablokované a platební kartu-číslo tam nemám. Jsem prehistorické zvíře a platím přes "blbý" telefon a počítač.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se