Dez123 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Mám tohle TP-LINK Archer AX55 | CZC.cz + TP-LINK RE215 | CZC.cz zapojení jednoduché, natáhlo mi to síť do patra i za komín, před koupí doporučuji proměřit zarušenost pásma v daném bytě ještě teda záleží, co chceš dělat, tohle je na takové běžné užívání, ne na 8k streamování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 44 minutami, tmx napsal: @nekdo Vrtat díru a tahat kabel do každé místnosti je zbytečná práce. Mesh systémy mají oddělená rádia pro spojení mezi sebou a pro připojení klientů, aby se nesnižovala šířka pásma pro přenos. A ty máš byt jak říkáš stíněný, takže by to mohlo fungovat dobře a sousední WiFi nebudou tolik zlobit. V případě míst, kde je problém protlačit signál, tam se navrtá kabel a nod se přepne do režimu "Ethernet backhaul". Takže bych to udělal přesně opačně - vyzkoušel si kam to stabilně dosáhne a pak teprve vrtal. Pokud nebudeš spokojený, vždy se to dá do 14 dnů vrátit. vyvrtáno už je ale chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Ted uz tu chybi jen szt, jestli si ten nick teda pamatuju spravne. A bylo by jasno Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 6 minutami, Prochy68 napsal: Ted uz tu chybi jen szt, jestli si ten nick teda pamatuju spravne. A bylo by jasno Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Jj, spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Takze mikrotik, putty, par prikazu a fertig Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 před 14 minutami, Prochy68 napsal: Takze mikrotik, putty, par prikazu a fertig Jj, ak niesi lowcostovy ajtak, to mozes pouzit aj gui, mys, monitor... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 V 8. 10. 2022 v 9:56, eskimak napsal: Nie, nemalo. Tak jsem koupil šuplík, disk do něj zapojil a ejhle..... Když to připojim, plotna se roztočí, ale tím to končí, system disk nevidí.... Ale disk funguje, protože se mi povedlo z něj nabootovat system a přesunout nějaká data do PC.... Jenže se mi úplně nechce pokaždý bootovat z exterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Koukni do spravce disku ve windows jestli je tam videt.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 (upraveno) Jo je Koukam, ze bootovani z exterky se systemu moc nelibilo. Ted mi nefunguje nabidka start a jen to vyhodi kritickou chybu a odhlasi me.... Upraveno 18. října 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Z nechybi mu jenom priradit pismeno jednotky?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Jasne ze chybi.. Vyreseno, diky. Ted jdu googlit co s tou nabidkou start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Funguje tu už někdo z vás na win11? Je to brzda, nebo už to šlape plynule? Začínám uvažovat nad tím, že udělám upgrade a vykašlu se na hledání chyby se startem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Přidávám se k dotazu - taky by mě zajímaly zkušenosti s Win 11 A případně i s upgrade z Win 10. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Mam win 11 na stolovom PC od Feb tohto roka a po pociatocnom nastaveni som nenasiel chybu. Na niektore veci si treba zvyknut, ale velky rozdiel oproti win10 nevidim. Je to ale stroj novy (resp. po velkom upgrade) a relativne vykonny. Nedavno som mal problem s BSOD a zamrzanim, no pohral som sa s kablami a opat vsetko funguje v pohode. Zrejme bol nejaky disk nedobre zapojeny alebo co... Otazne je, ci vase stroje podporuju Win11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Právě že už se do kompatibilních strojů chtějí aktualizací (upgradem) nacpat. Jak je to ještě s MS účtem? Je možné je provozovat i bez online MS účtu, jen na místním účtu. Já totiž ten online účet primárně nechci a nepotřebuju používat (byť jsem jej samozřejmě utrpěl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Pouzivam na firemnom laptope kde mi to vyriesilo zopar neprijemnych problemov suvisiacich s tym ze firma sa nepoucila a nakupila laptopy s Ryzenmi, ktore ako vsetko mobilne AMD stoja za hovno. Problemy boli najma s grafikou, w11 ich uz nema. Uzivatelsky +- to iste co w10, pre ITckarov opat horsie co sa tyka efektivity pouzivania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Mam a nejvic me sere seskupovani oken na liste, jinak se s tim da zit.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 To nejde vypnout ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 To nejde vypnout ???Ne, pouze nastroji tretich stran a to na firemnim ntb aplikovat nebudu.Jeste doplnuji, s lokalnim uctem lze a a upgrade z 10 bez problemu, ale delal jsem to jen na Dellu (20 kusu cca)Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se