vraby Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Asi ne ,deska je nevezme. jestli chceš ještě lepší výkon tak mrkni jestli máš aktivní XMP
lamizol Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) Mám tam teď Disable a nebo můžu nastavit Profile 1 nebo Profile 2 víc z toho nevyčtu Upraveno 6. června uživatelem lamizol
vraby Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Zkontroluj v BIOS a nebo CPU-Z . V BIOS aktivuj extreme memory profile (většinou pod tímto názvem)
vraby Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Restart a vstup do Bios asi se ti zobrazí rasy mode Vpravo nahoře by měla být možnost xmp profile nebo extreme memory profile a přepni z disable na profile 1 uloz změny F10 a portvrd
lamizol Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Jak jsem to blejsknul nahoře ten BIOS nemám tam spíš dát Profil 2 jako podle těch slotů že v tý jedničce to je N/A a že jsou psaný ve dvojce
lamizol Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Mám to tam. Uvidíme. Každopádně díkes za snahu
vraby Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června (upraveno) Uvidíš ,potom bych to řešil dál podle financí,disk na hry.? Upraveno 6. června uživatelem vraby
Perkele Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Jen pro info - XMP profily se týkají přednastavených módů pamětí (časování, frekvence atp. obsahuje to chip přímo na pamětech) nikoliv jestli jsou ve slotech 1 nebo 2. Nastav si profil 1 a sleduj jak se oproti módu 2 mění frekvence (uprostřed obrazovky). Chceš tu vyšší hodnotu, když PC nenaběhne automaticky se po restartu vrací na default hodnotu
lamizol Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Zejtra to dávám na kukačku do servisu, že na to mrknou.
papun Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Čus, pořád řeším grafickou kartu. Docela dost jsem přidal peněz. Chci čip NVIDIA RTX 5060 Ti a 16GB. Ale pořád je kopec variant. Jde mi primárně o kvalitu. Dokážete prosím poradit co z toho a proč. Děkuji https://www.alza.cz/graficke-karty-nvidia-geforce-rtx-5060-ti/18915619.htm#f&cst=0&cud=0&pg=1&prod=&par337=16384--16384
TomNguyen Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Rozdíl mezi tím nejlevnějším a nejdražším je 1600 Kč. Řekl bych, že tam žádný rozdíl není, max. ve ventilátorech, které umožní trochu vyšší krátkodobý boost. Spíš vybírej dle toho, co nebude mít problém vlézt do skrini
OndraPod Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Dnes po celorepublikovém výpadeku, u nás cca ve 12:00h mi odešla myš Logitech 502 HERO(kurzor se hýbe ale nefunguje ani jedno tlačítko) a jeden reprák KRK V4S4(pojistka v pořádku, ale ani ťuk, jeden kondík ve zdroji lehce nafouklý). Mám přepěťovou síťovou ochranu APC SurgeArrest Essential, ale evidentně nepomohla, vyřešila by to malá UPS? Případně jaká, díky! Nechci nic velkého co bude hučet a hřát, jenom něco na překlenutí krátkodobých výpadků, co vydrží pár minut na uložení rozdělané práce a uspání computeru.
Radek124 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Ten reprák zamrzí, ale jestli je nafouklý kondík ve zdroji, nemusí to s výpadkem (který z principu může nastat kdykoliv a kdekoliv) vůbec souviset a vzhledem k ceně bych zvážil reklamaci/servis. Podobně myš: pokud by se mělo něco prošlehnout přes USB, budeš mít v té chvíli mrtvý celý sčot a dost možná i monitor. Spíš si uvědom že ten navoněnej plastovej hlodavec nemá vlastní paměť a nebudeš první komu se na G502 zbláznil ovládávací SW (bastl za který by tu firmu měli rozehnat!) a po rebootu mu zmizelo mapování tlačítek. Zkus ji jen tak pro legraci připojit k jinému počítači bez instalace SW (teoreticky by mohl stačit i grafický BIOS), jestli pojede aspoň v elementárním režimu. Malé "offline" UPS slouží až ke krátkodobé ochraně před výpadky, před přepětími nepomůžou o moc víc než ta zásuvka - ale jestli jde o sčot na hry se svářecím zdrojem pro grafárnu a další periferie, tak třeba malé modely od APC to vzdávají už při zapnutí PC (nabíjení kondenzátorů ve spínaném zdroji je celkem prda) a jako bonus se u toho připrav na pravidelné (a ne úplně levné) výměny odcházejících baterek. 1
YPO Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července No sic to není pc problém ale je to stejně zapeklité Koukám teď na kamery jesli se mi po nahození stáhly doma předokení rolety a stáhly. Ale rozesvítila se mi lampička na pracovním stole a světlo nad jídelním stolem. Tu lampičku v pracovně nechápu páč nemá s “chytrou” domácností nic společného. Takže jí hned vyhodím.
geometr Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Tak jestli není připojená ani do chytré zásuvky, tak si jí jenom možná zapomněl zhasnout.
YPO Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července (upraveno) Ne ne, má to takovej ten dotykovej vypínač x spínač a vůbec sem tam nebyl. Ty zasraný chytrý žárovky made in ikea to dělaj taky. Vypadne proud a všechno se samo rozsvítí. To je jedno, já se jednou vratím a pošteluju to Upraveno 5. července uživatelem YPO
OndraPod Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července před 2 hodinami, Radek124 napsal: Ten reprák zamrzí, ale jestli je nafouklý kondík ve zdroji, nemusí to s výpadkem (který z principu může nastat kdykoliv a kdekoliv) vůbec souviset a vzhledem k ceně bych zvážil reklamaci/servis. Podobně myš: pokud by se mělo něco prošlehnout přes USB, budeš mít v té chvíli mrtvý celý sčot a dost možná i monitor. Spíš si uvědom že ten navoněnej plastovej hlodavec nemá vlastní paměť a nebudeš první komu se na G502 zbláznil ovládávací SW (bastl za který by tu firmu měli rozehnat!) a po rebootu mu zmizelo mapování tlačítek. Zkus ji jen tak pro legraci připojit k jinému počítači bez instalace SW (teoreticky by mohl stačit i grafický BIOS), jestli pojede aspoň v elementárním režimu. Malé "offline" UPS slouží až ke krátkodobé ochraně před výpadky, před přepětími nepomůžou o moc víc než ta zásuvka - ale jestli jde o sčot na hry se svářecím zdrojem pro grafárnu a další periferie, tak třeba malé modely od APC to vzdávají už při zapnutí PC (nabíjení kondenzátorů ve spínaném zdroji je celkem prda) a jako bonus se u toho připrav na pravidelné (a ne úplně levné) výměny odcházejících baterek. Díky, myšák nefachá ani v biosu ani v druhém počítači. Ten jejich software je tragickej, to vím. Komp je starej 5 let, stejně jako repráky. Zkusím vyměnit elity ve zdroji toho KRK, je jich tam cca 5 a jeden je nafouklej, třeba to bude tím
OndraPod Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července @Radek124 Tak jsi měl pravdu. Zkusil jsem ještě jednou přeinstalovat G HUB který předtím nešel spustit, ani přeinstalovat, jenom to hodilo hlášku program nelze nainstalovat. Nicméně jsem si všimnul že instalace na pozadí pokračuje a když nedám "ukončit" tak se i dokončí V programu je fičura "režim integrované paměti" a když jí zapnu stane se přesně to co se stalo po tom výpadku, přestanou fungovat tlačítka, prostě kvalita... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se